2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
ben sizin yerinizde olsam başka bir hastanede baktırırım bir de makinesi daha iyi
bir yerde deneyin bu nasıl bilmiyorum ama
Burası da özel hastane aslında ama şaşırtıcı geldi görüntüsü, geçen sene düşüğüm var o yüzden insan korkuyor gerçekten

Çok teşekkür ederim canım, kaçınca haftada göründü peki doktor 5 hafta dedi geçen hafta bu hafta 6ysa haftaya 7 olacak zannedersem ben 8i bekleyim diyorum Allah korusun birşey olsa belirti olurdu herhalde diye düşünüyorum

Çoook sevindim gözünüz aydın

Kızlar merhaba 2.5 gün önce yaptığım beta 330 dan 2185 e yükselmiş ara ara pembe lekelenmelerim var delirmek üzereyim dış gebelik olabilir mi çok artmış( lütfen yardım edin en büyük korkum
Canım doktor usg ile bakımca anlaşılıyor beta hcg değeri ile anlaşılmaz kanaman yerleşme kanaması olabilir korkma doktor muayenesi olmadan anlaşılmaz umarım sağlıklı bir gebeliktir

Bugün muayene oldum sonunda gebelik kesesi göründü. Kalp atışları için geç çağırdı 7 agustos gibi gelebilirsin dedi bakalım neler olacak sata göre 5+2 .. ama bu keseye göre 4+5 dedi . Ben takılıyorum bunlara ya kalp atışını da duyalım sağlıkla gerisi gelir inşallah

Eklentiler

• IMG_20230721_180620.jpg
    86,1 KB · Görüntüleme: 62
Beta hcg değeri 1500 üzeri olunca usg de gözüküyor hcg değeri 2 günde 2 kat artıyor pazartesi gözükür canım hayırlı olsun

6+4 de duydum ama regl tarihime 7+5 olmam lazım son adet tarihimi değiştirdi geç döllenme olduğu için adet tarihini değiştirince herşey yerine oturdu.

Cnm son adet tarıhın ney?
Geç döllenmeye benziyor geriden dediğine göre
Çok erkn gdınce insan telaşa düşüyor
Yolk kese oluştuysa bebişte oluşur merak etme, için rahat olsun
15 gün dayanamassan 1 hafta, 10 gün bekle öyle git

Kızlar şu anti cmv igg olayı nedir pozitif dio kafam karıştı.

Eklentiler

• Screenshot_2023_0721_184121.png
    164,7 KB · Görüntüleme: 67
Kızlar merhaba hamileliği yeni öğrenenlerdenim Allah nasip ederse mart mı Nisan mı annesi olcam bilmiyorum. Değerlerim bu şekilde oldu bana iki gün için fazla geldi ama doktorum gayet güzel dedi. Yine de pazar da kan vereceğim içim hiç rahat değil çok korkulu bir süreç yaşıyorum

Benim son adet tarihim 24 mayıs doktor 8 haftalık olması gerekiyordu ama geç döllenme olabilir dedi ama insan telaş yağıyor tabi başka doktora gideceğim sanırım ya

Benim son adet tarihim 24 mayıs doktor 8 haftalık olması gerekiyordu ama geç döllenme olabilir dedi ama insan telaş yağıyor tabi başka doktora gideceğim sanırım ya
Cnm adetlerın düzenlimiydi peki, düzenliyse geç döllenme değildir

Sen yınede baska bı doktoea daha görün bncede, farklı bı yorum almış olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…