- 21 Mart 2016
- 1.393
- 1.357
- 38
Çok şükür canım ben geriliyorum o makinadan birde ben erken menapoz tedavisi gördüm 3 sene 2019 da adetten kesilmiştim sonra doktor doktor geze geze bir doktorla tanıştım çok rahatlattı beni ilaçları kesti senin bir değerin yüksek diye hemen erken menapoz diyorlar dedi, ilaçları kesince kendi kendimede regl görmeye başlamıştım tabi eskisi gibi değildi, ama normal dedi ona doktorum, geçen ayda aynı doktora enfeksiyon için gitmiştim, yumurtaların var kim sana anne olmazsın dedi Rabbim istesin yeterki dedi, enfeksiyon tedavisi gördüm haziranda, o ay sonu hamile kaldımBende korktum burda herkes iyi değil dediği için ama affedersin o aletin hepsini sokmuyor görmek için sadece ucunu sokuyor ben çok gerildim çünkü daha önce yumurtalarıma bakmak İçin bi doktor içimi deşercesine bakmıştı. Şimdi sadece ucunu sokup baktı ve kese tak diye gözüktü kanama ağrı sızı hiç birşey olmadı çok şükür
evet olabilir mantıklı yani en iyisi 7. haftayı beklemekCanım bende aynı geç döllenme olabilir diyorum kendime bide adetlerim düzenledir ama kayıyor işte fark edemiyoruz . 5 gün gecikme ile 592 değerle öğrendim bende mesela az gibi gelmişti
Benimde normal aralığım 21 günde bir, yumurtlamam takvımde 29 haziran görünüyordu, ben 27 ve 29 u değerlendirmiştimCanım bende aynı geç döllenme olabilir diyorum kendime bide adetlerim düzenledir ama kayıyor işte fark edemiyoruz . 5 gün gecikme ile 592 değerle öğrendim bende mesela az gibi gelmişti
Maşallah kuzum rabbim tamamına erdirsin inşallah kucağına almayı da nasip etsin . Allah yeterki ol desin en imkansız bile oluverirBu arada
Çok şükür canım ben geriliyorum o makinadan birde ben erken menapoz tedavisi gördüm 3 sene 2019 da adetten kesilmiştim sonra doktor doktor geze geze bir doktorla tanıştım çok rahatlattı beni ilaçları kesti senin bir değerin yüksek diye hemen erken menapoz diyorlar dedi, ilaçları kesince kendi kendimede regl görmeye başlamıştım tabi eskisi gibi değildi, ama normal dedi ona doktorum, geçen ayda aynı doktora enfeksiyon için gitmiştim, yumurtaların var kim sana anne olmazsın dedi Rabbim istesin yeterki dedi, enfeksiyon tedavisi gördüm haziranda, o ay sonu hamile kaldımbizim için mucize bebek aslında Rabbime şükürler olsun benim haziran sonu olunca çok yeni daha herşeyim
Kuzum valla bana hiç bişey demedi keseyi gördük bana gösterdi 2 hafta sonra gel dedi o kadar . Betaya göre değilde keseye ve bebeğe göre hafta belirleniyor diye biliyorum yani boyutlarına göreBenimde normal aralığım 21 günde bir, yumurtlamam takvımde 29 haziran görünüyordu, ben 27 ve 29 u değerlendirmiştimsatım 17 haziran, batım 13 temmuz gösteriyordu 18 temmuzda ki kan sonucuma göre 505 çıkmıs sabah vermıstım kanı, benimkide mi geç döllenme acaba bilen anlayan var mıdır ama bugun ebe bana haftanla değerin uyumlu 5 haftalık dedi
Amin inşallah cümlemizin bebeklerini sağlıklı sıhhatli noksansız eksiksiz akıl sağlığı beden sağlığı yerinde tastamam bir şekilde kucağımıza almayı nasip eylesinMaşallah kuzum rabbim tamamına erdirsin inşallah kucağına almayı da nasip etsin . Allah yeterki ol desin en imkansız bile oluverir
Sağol canımAaaa çok şukur cnm
Haftasonu randevum var gitsem mi acaba gitmesem mi yoksa 28 ıne bır randevum daha var ona mi gitsem bilemedimKuzum valla bana hiç bişey demedi keseyi gördük bana gösterdi 2 hafta sonra gel dedi o kadar . Betaya göre değilde keseye ve bebeğe göre hafta belirleniyor diye biliyorum yani boyutlarına göre
Merhaba kızlar Bi arkadaşımı daha ekleyebilir msnz S selindrellascanım bende kapalıyım,
ama her yaz çok fazla guneslenıyorum bıleklerden ozellıkle,
bncede bi konuş bakalım ne dıyecek
bende mart ayında submukoz myom ameliyatı oldum histersokopi o sırada doktor bana da yumurta sayın azalmış zor gebe olursun demişti. daha önce eşimde de varikosel tanısı koymuşlardı ve doktor eşime senin çocugun olmaz nasıl olmuş demişti yani öyle saşma şeyler diyorlar ki bazen insanın pskolojisini alt üst ediyor takmıyor gibi görünsemde içten içe düşünüyordum yaniAmin inşallah cümlemizin bebeklerini sağlıklı sıhhatli noksansız eksiksiz akıl sağlığı beden sağlığı yerinde tastamam bir şekilde kucağımıza almayı nasip eylesinhatta bir kadın doktor bana sen asla annr olamazsın Kıbrısa gidersen belki oda başkasının yumurtası ile olur ancak fln demişti bende dedim ben zaten anneyim çok şükür bir oğlum var Rabbim olmayana versin siz dedim nasıl bu kadar kesin konuşabiliyorsunız ben size bunun için gelmedimki dedim çıktım odasından aşırı canımı sıkmıştı Rabbimden ümit kesilmez hiç bir zaman
Yok benim sol tarafimda aniden gelen igne sağlanması gibi durumlar oluyor bu gün şimdi geçti Protestan kullandığım için sersemlik yaratıyor açıkçası 1.5 hafta geçmeden kalp atışını görsem diye gün sayıyorumBendede bulanti ates basmasi var kokulara karsi hassasiyetimde var sizdede oluyomu
Ben de milyonlarla hamile kaldım o yüzden hiçbiriyle yapmıyorum çalışıyorum. Sadece iş yerinde eve gelince de direkt uyuyorumbende mart ayında submukoz myom ameliyatı oldum histersokopi o sırada doktor bana da yumurta sayın azalmış zor gebe olursun demişti. daha önce eşimde de varikosel tanısı koymuşlardı ve doktor eşime senin çocugun olmaz nasıl olmuş demişti yani öyle saşma şeyler diyorlar ki bazen insanın pskolojisini alt üst ediyor takmıyor gibi görünsemde içten içe düşünüyordum yani
Geçen hafta vardı canım bende progestan fitil ve dinlenme ile geçti doktor normal olduğunu yerleşme kanaması olarak kabule edebilirsin. Geçicek dedi çok şükür dediği gibi oldu bol su ve dinlen doktoruna danış fitil önerebilirPembe - açık kahve akıntısı ve kasık karın ağrısı olan var mı?
Aynen, hayır bunlr ne yiyip içiyorlar psikolojiden hiç anlamıyorlar, bence empati yeteneklerini sıfırlıyor bunlarbende mart ayında submukoz myom ameliyatı oldum histersokopi o sırada doktor bana da yumurta sayın azalmış zor gebe olursun demişti. daha önce eşimde de varikosel tanısı koymuşlardı ve doktor eşime senin çocugun olmaz nasıl olmuş demişti yani öyle saşma şeyler diyorlar ki bazen insanın pskolojisini alt üst ediyor takmıyor gibi görünsemde içten içe düşünüyordum yani
Sen asla olamazsın sen asla yapamazsın demek Allaha şirk koşmaktır ya Siz nerden biliyorsunuz bu kadar kesin konuşabiliyorsunuz . Sizden büyük Allah var . Çok kızıyorum bu doktorlaraAmin inşallah cümlemizin bebeklerini sağlıklı sıhhatli noksansız eksiksiz akıl sağlığı beden sağlığı yerinde tastamam bir şekilde kucağımıza almayı nasip eylesinhatta bir kadın doktor bana sen asla annr olamazsın Kıbrısa gidersen belki oda başkasının yumurtası ile olur ancak fln demişti bende dedim ben zaten anneyim çok şükür bir oğlum var Rabbim olmayana versin siz dedim nasıl bu kadar kesin konuşabiliyorsunız ben size bunun için gelmedimki dedim çıktım odasından aşırı canımı sıkmıştı Rabbimden ümit kesilmez hiç bir zaman
Merak ediyorsan git bence canım aklında kalmazHaftasonu randevum var gitsem mi acaba gitmesem mi yoksa 28 ıne bır randevum daha var ona mi gitsem bilemedim
Gidipte hani kese vs göremezsek eğer diyorum bu seferde onu kafama takarımMerak ediyorsan git bence canım aklında kalmaz
Ben 4+6'da karından gördüm ama bebek 2 gün önde gidiyor. Ama tamamen cihazla ilgili bundan emin olabilirsin. 3 gün sonra kanamam olunca devletin aciline gittim keseyi gördü yine karından zar zor ama ben bebek emaresi göremiyorum deyip sinirimi bozdu. 5+6'da özeldeki doktoruma gittim çok şükür bebeğin kalp atışına kadar duyduk. Tamamen cihaz kardeşim de aynısını yaşadıkızlar ben klinikte çalışıyorum doktroum radyolog o baktı şimdi keseyi göremedi ama rahim gebelik için kendini hazırlamış ve kalınlaşmış dedi ve bulanık bir yerde de kesenin oluşmaya başladığını söyledi 5+3 bugun karından baktık bu zamanlarda ögrenenler net bir şekilde görebildinizmi keseyi
benim var :/Pembe - açık kahve akıntısı ve kasık karın ağrısı olan var mı?