- 13 Şubat 2021
- 263
- 197
- 31
Yildiz hanim bende 30 yasindayim 6+3 sat 5 haziran kalp atisi gorunmedi kese goruldu sadece Ankaradayimekledim canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yildiz hanim bende 30 yasindayim 6+3 sat 5 haziran kalp atisi gorunmedi kese goruldu sadece Ankaradayimekledim canım
Aaaa çok şukur cnmHayir canim bugun doktora gittim keseyi gördüm cok sukur
bulantı kusma sıfır, gece ateş basıyo beni de, bi tek etten tiksindim etle ilgili bi şey düşünmek bile istemiyorumBendede bulanti ates basmasi var kokulara karsi hassasiyetimde var sizdede oluyomu
karından mı baktı? karından baktıysa normal duyamayabilir, benim de karından görmedi vajinal baktı 6+3 te ultrasonda gösterdi sadece dinletmediKızlar şimdi doktordan geldim 6+2 dedi ama kalp atışını duyamadı bir sıkıntı olur mu
benim 5+1 de karından baktı hiçbi şey göremedi, vajinal görebildi vajinal baktırmak istemediniz mi?kızlar ben klinikte çalışıyorum doktroum radyolog o baktı şimdi keseyi göremedi ama rahim gebelik için kendini hazırlamış ve kalınlaşmış dedi ve bulanık bir yerde de kesenin oluşmaya başladığını söyledi 5+3 bugun karından baktık bu zamanlarda ögrenenler net bir şekilde görebildinizmi keseyi
Karından baktı evet, alttan bakmak istedi ama ben biraz endişelendim haftaya tekrar gel dedikarından mı baktı? karından baktıysa normal duyamayabilir, benim de karından görmedi vajinal baktı 6+3 te ultrasonda gösterdi sadece dinletmedi
vajinal probumuz yok :) bir hafta daha bekleyip yine bakalım dedibenim 5+1 de karından baktı hiçbi şey göremedi, vajinal görebildi vajinal baktırmak istemediniz mi?
Ben 5+5 de vajinal gördüm keseyi karından gözükmedikızlar ben klinikte çalışıyorum doktroum radyolog o baktı şimdi keseyi göremedi ama rahim gebelik için kendini hazırlamış ve kalınlaşmış dedi ve bulanık bir yerde de kesenin oluşmaya başladığını söyledi 5+3 bugun karından baktık bu zamanlarda ögrenenler net bir şekilde görebildinizmi keseyi
canım son adet tarihin /yaş/şehri/kaçıncı çocuk/tahmini doğum tarihi yazarsan heemn eklerimMerhaba gruba ekleyebilir misiniz beni
26 Mayıs \ yaş 26 / İstanbul / ilk çocuk / tahmini doğum tarihi martın ikinci haftasıcanım son adet tarihin /yaş/şehri/kaçıncı çocuk/tahmini doğum tarihi yazarsan heemn eklerim
normaldir o zaman eski geçmişime baktımda ilk gebeliğmde karından görmüşüm 5+2 deBen 5+5 de vajinal gördüm keseyi karından gözükmedi
Bende korktum burda herkes iyi değil dediği için ama affedersin o aletin hepsini sokmuyor görmek için sadece ucunu sokuyor ben çok gerildim çünkü daha önce yumurtalarıma bakmak İçin bi doktor içimi deşercesine bakmıştı. Şimdi sadece ucunu sokup baktı ve kese tak diye gözüktü kanama ağrı sızı hiç birşey olmadı çok şükürVajinal baktıranlar acaba sonrasında kanama vs olmadı mı ben ilk bebeğimde de hiç vajinal ultrasonla baktırmadım, bunda da vajinal düşünmüyorum çünkü düşük riski oluyor diyorlar ama bu arada ilkinin üzerinden 6 sene geçti tıbbi teknikler yenilenmiş olabilir
Ekledim canım26 Mayıs \ yaş 26 / İstanbul / ilk çocuk / tahmini doğum tarihi martın ikine
Canım bende aynı geç döllenme olabilir diyorum kendime bide adetlerim düzenledir ama kayıyor işte fark edemiyoruz . 5 gün gecikme ile 592 değerle öğrendim bende mesela az gibi gelmiştinormaldir o zaman eski geçmişime baktımda ilk gebeliğmde karından görmüşüm 5+2 de
sanırım döllenme ile ilgisi var çünkü o zamanda adetimbir gün geçmişti değeriim 850 çıkmıştı şimdi 3 gün geçmesine rağmen 370 çıktı