2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Kızlar şimdi doktordan geldim 6+2 dedi ama kalp atışını duyamadı bir sıkıntı olur mu

kızlar ben klinikte çalışıyorum doktroum radyolog o baktı şimdi keseyi göremedi ama rahim gebelik için kendini hazırlamış ve kalınlaşmış dedi ve bulanık bir yerde de kesenin oluşmaya başladığını söyledi 5+3 bugun karından baktık bu zamanlarda ögrenenler net bir şekilde görebildinizmi keseyi

kızlar ben klinikte çalışıyorum doktroum radyolog o baktı şimdi keseyi göremedi ama rahim gebelik için kendini hazırlamış ve kalınlaşmış dedi ve bulanık bir yerde de kesenin oluşmaya başladığını söyledi 5+3 bugun karından baktık bu zamanlarda ögrenenler net bir şekilde görebildinizmi keseyi
benim 5+1 de karından baktı hiçbi şey göremedi, vajinal görebildi vajinal baktırmak istemediniz mi?

karından mı baktı? karından baktıysa normal duyamayabilir, benim de karından görmedi vajinal baktı 6+3 te ultrasonda gösterdi sadece dinletmedi
Karından baktı evet, alttan bakmak istedi ama ben biraz endişelendim haftaya tekrar gel dedi

Ben 5+5 de vajinal gördüm keseyi karından gözükmedi

Vajinal baktıranlar acaba sonrasında kanama vs olmadı mı ben ilk bebeğimde de hiç vajinal ultrasonla baktırmadım, bunda da vajinal düşünmüyorum çünkü düşük riski oluyor diyorlar ama bu arada ilkinin üzerinden 6 sene geçti 😀tıbbi teknikler yenilenmiş olabilir

Ben 5+5 de vajinal gördüm keseyi karından gözükmedi
normaldir o zaman eski geçmişime baktımda ilk gebeliğmde karından görmüşüm 5+2 de
sanırım döllenme ile ilgisi var çünkü o zamanda adetimbir gün geçmişti değeriim 850 çıkmıştı şimdi 3 gün geçmesine rağmen 370 çıktı

Vajinal baktıranlar acaba sonrasında kanama vs olmadı mı ben ilk bebeğimde de hiç vajinal ultrasonla baktırmadım, bunda da vajinal düşünmüyorum çünkü düşük riski oluyor diyorlar ama bu arada ilkinin üzerinden 6 sene geçti 😀tıbbi teknikler yenilenmiş olabilir
Bende korktum burda herkes iyi değil dediği için ama affedersin o aletin hepsini sokmuyor görmek için sadece ucunu sokuyor ben çok gerildim çünkü daha önce yumurtalarıma bakmak İçin bi doktor içimi deşercesine bakmıştı. Şimdi sadece ucunu sokup baktı ve kese tak diye gözüktü kanama ağrı sızı hiç birşey olmadı çok şükür 🤲🏻

normaldir o zaman eski geçmişime baktımda ilk gebeliğmde karından görmüşüm 5+2 de
sanırım döllenme ile ilgisi var çünkü o zamanda adetimbir gün geçmişti değeriim 850 çıkmıştı şimdi 3 gün geçmesine rağmen 370 çıktı
Canım bende aynı geç döllenme olabilir diyorum kendime bide adetlerim düzenledir ama kayıyor işte fark edemiyoruz . 5 gün gecikme ile 592 değerle öğrendim bende mesela az gibi gelmişti

X