2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Ben 4+6'da karından gördüm ama bebek 2 gün önde gidiyor. Ama tamamen cihazla ilgili bundan emin olabilirsin. 3 gün sonra kanamam olunca devletin aciline gittim keseyi gördü yine karından zar zor ama ben bebek emaresi göremiyorum deyip sinirimi bozdu. 5+6'da özeldeki doktoruma gittim çok şükür bebeğin kalp atışına kadar duyduk. Tamamen cihaz kardeşim de aynısını yaşadı
canım benim de doğuştan rahmim ters hiçbir şekilde karından keseyi göremiyorlar uzunca bir süre

Gidipte hani kese vs göremezsek eğer diyorum bu seferde onu kafama takarım🤭 sanki ilk kez hamileyim ya bir kadınla tanışmış arkadasım 6. Ayın sonuna kdr gitmemiş doktora demiş bu 6. Cocugum herseyı biliom artık heö tek seferde cinsiyeti öğrendim bebeği gördüm fln demiş dedim ne rahat 😀
ben doğumhaneye gelmiş kadın gördüm hiç dra gitmemiş normal doğum yaptı maşallah sapasağlam aldı çıktı

Gidipte hani kese vs göremezsek eğer diyorum bu seferde onu kafama takarım🤭 sanki ilk kez hamileyim ya bir kadınla tanışmış arkadasım 6. Ayın sonuna kdr gitmemiş doktora demiş bu 6. Cocugum herseyı biliom artık heö tek seferde cinsiyeti öğrendim bebeği gördüm fln demiş dedim ne rahat 😀
Şu kadar rahat olsam yeterdi valla 10 tane doğururdum 😂 ben kafayı yicem ya kalp atışlarını duymamazsam diye düşünüp duruyorum

canım benim de doğuştan rahmim ters hiçbir şekilde karından keseyi göremiyorlar uzunca bir süre
Anladım canım benim ilk deneyimim o yüzden sanıyorum ki herkes de aynı ama öyle değilmiş inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın 🤲🏻💕

Kızlar kan tahlilinde neu yüksekliği yaşayan var mı şimdi sonuç çıktı ben biraz fazla mi endiseliyim

Vajinal baktıranlar acaba sonrasında kanama vs olmadı mı ben ilk bebeğimde de hiç vajinal ultrasonla baktırmadım, bunda da vajinal düşünmüyorum çünkü düşük riski oluyor diyorlar ama bu arada ilkinin üzerinden 6 sene geçti 😀tıbbi teknikler yenilenmiş olabilir
Ben bugun doktora da sordum hicbir sorun olmaz dedi her hafta vajinal bakildi bana kanama vs olmadi 7+2 deyim bugun de vajinal bakildi🙏🏼

Ben bugun doktora da sordum hicbir sorun olmaz dedi her hafta vajinal bakildi bana kanama vs olmadi 7+2 deyim bugun de vajinal bakildi🙏🏼
Ben korkuyorum, peki karından baksa göremez miydi? Haftasıda büyükmüş ya maşallah Allah tamamına erdirsin inşallah 🙏sağlıkla kucaklarımıza alalım 🤲peki sizin tercihinizi soruyor mu?

Ben korkuyorum, peki karından baksa göremez miydi? Haftasıda büyükmüş ya maşallah Allah tamamına erdirsin inşallah 🙏sağlıkla kucaklarımıza alalım 🤲peki sizin tercihinizi soruyor mu?
Gorurdu muhtemelen de 3 boyutlu ultrasonda bakti belki ondandir bilemedim vajinal bakicam sorun yoksa dedi sorun yok dedim🫠

Gorurdu muhtemelen de 3 boyutlu ultrasonda bakti belki ondandir bilemedim vajinal bakicam sorun yoksa dedi sorun yok dedim🫠
Ayy ben erkek doktora gidiyorum öncekide erkekti ama kadın doktorlarla sorun yaşadığım için kendi tercihim 😀ama vajinal mümkün olduğunca baktırmak istemıyorum hoşlanmıyorum, korkuyorum

İğne de oldun mu
Evet zaten tüp bebekle hamile kaldım. Progestanı karından iğne ve vajinal olarak kullanıyordum. Artık kalçadan iğneye de geçtik. Şimdi çamurumsu kıvamlı kahverengi bir akıntı geldi peçeteye. Normal mi anlamıyorum. Birkaç gündür böyleydi şimdi kıvamı yoğunlaşmış gibi

X