2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
canım benim de doğuştan rahmim ters hiçbir şekilde karından keseyi göremiyorlar uzunca bir süre

ben doğumhaneye gelmiş kadın gördüm hiç dra gitmemiş normal doğum yaptı maşallah sapasağlam aldı çıktı

Şu kadar rahat olsam yeterdi valla 10 tane doğururdum ben kafayı yicem ya kalp atışlarını duymamazsam diye düşünüp duruyorum

canım benim de doğuştan rahmim ters hiçbir şekilde karından keseyi göremiyorlar uzunca bir süre
Anladım canım benim ilk deneyimim o yüzden sanıyorum ki herkes de aynı ama öyle değilmiş inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın

Kızlar kan tahlilinde neu yüksekliği yaşayan var mı şimdi sonuç çıktı ben biraz fazla mi endiseliyim

Ben bugun doktora da sordum hicbir sorun olmaz dedi her hafta vajinal bakildi bana kanama vs olmadi 7+2 deyim bugun de vajinal bakildi

Ben bugun doktora da sordum hicbir sorun olmaz dedi her hafta vajinal bakildi bana kanama vs olmadi 7+2 deyim bugun de vajinal bakildi
Ben korkuyorum, peki karından baksa göremez miydi? Haftasıda büyükmüş ya maşallah Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla kucaklarımıza alalım peki sizin tercihinizi soruyor mu?

Ben korkuyorum, peki karından baksa göremez miydi? Haftasıda büyükmüş ya maşallah Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla kucaklarımıza alalım peki sizin tercihinizi soruyor mu?
Gorurdu muhtemelen de 3 boyutlu ultrasonda bakti belki ondandir bilemedim vajinal bakicam sorun yoksa dedi sorun yok dedim

Gorurdu muhtemelen de 3 boyutlu ultrasonda bakti belki ondandir bilemedim vajinal bakicam sorun yoksa dedi sorun yok dedim
Ayy ben erkek doktora gidiyorum öncekide erkekti ama kadın doktorlarla sorun yaşadığım için kendi tercihim ama vajinal mümkün olduğunca baktırmak istemıyorum hoşlanmıyorum, korkuyorum

İğne de oldun mu
Evet zaten tüp bebekle hamile kaldım. Progestanı karından iğne ve vajinal olarak kullanıyordum. Artık kalçadan iğneye de geçtik. Şimdi çamurumsu kıvamlı kahverengi bir akıntı geldi peçeteye. Normal mi anlamıyorum. Birkaç gündür böyleydi şimdi kıvamı yoğunlaşmış gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…