- 3 Mart 2023
- 236
- 87
Beni de ekler msnzcanım bilgilerini atarsan eklerim tabi :)
tabii ki sat şehir yaş tahmini dogum tarihi kese kalp atışı yazarsan hemen eklerim canımBeni de ekler msnz
Net görünmüyor canım ya bebegin konumu başka yok mu
Tabiki 11 haziran , İstanbuldayım 31 yaş 1911991 6. Haftamda kesemez gözüktü kalp atışı 1.5hafta sonra duyucam allahin izniyletabii ki sat şehir yaş tahmini dogum tarihi kese kalp atışı yazarsan hemen eklerim canım
Eklendim miTabiki 11 haziran , İstanbuldayım 31 yaş 1911991 6. Haftamda kesemez gözüktü kalp atışı 1.5hafta sonra duyucam allahin izniyle
Yok devlet Hastanesi'nde bunu verdi tek doktor. Bir dahakine daha ayrıntılı verir umarım. TeşekkürlerNet görünmüyor canım ya bebegin konumu başka yok mu
Ben kapalıyım ondan düşük güneş alamıyorum.Doktor gelince söylicem bir spreyle bence olucak iş diğilbayaa düşük ,
arkadasımada dün ıgne, spery, hap vs vermıs doktoru ..
ınsallah artar canım ılaclarla , bolca güneşlen.
Benimde su içinde ya da bir koku olunca örneğin yemek kokusu gibi midem bulanıyor ben kusamıyorum 1 kere kusmaya çalıştım sizin dediğiniz gibi köpük gibi su gibi birşeyleri afedersiniz sonra ilaca başladım şükür iyiyim gebelikten hepsimerhaba nasıl bir kusmanız oluyor kusura bakmayın ama dün sabaha kadar benim bembeyaz köpük köpük gekdi gebelikten mi die düşündük ama yemekten sonra değildi özellikle su içince geliyor(
ekledim canımEklendim mi
Tamamdir teşekkür ederimekledim canım
canım bende kapalıyım,Ben kapalıyım ondan düşük güneş alamıyorum.Doktor gelince söylicem bir spreyle bence olucak iş diğil
Benimde 7+0 arada öğürme geliyo bana da o kadar daha kusma falan olmadiKızlar bulantıları başlayan varmı varsa kaçıncı haftadasınız ben 7+1 sadece arada öğürme geliyor o kadar normalmidir ya
Aaa evet ya benimde açklıktan midem bulanıyor yemek arayan biri değilim halbuki . Bişeyler yiyince geçiyor gece yada akşam oldumu yemek kokusu kötü geliyor bide . Ama kusma olmadı .Benimde 7+0 arada öğürme geliyo bana da o kadar daha kusma falan olmadibulantıda genelde açlıktan geliyo iştahım yok sıcaklardan yemedigim zaman bulaniyo agzima bisey attigim an geciyo
Bu son seneler çocuk için uğraştık hiç gidemedik bir yerlere.Konuştum bir tane sprey yeter dedi..ancak uzanıcan dedi hatda doktora oturarak beni aldılar..biraz lekelenme yine geldi..iğne fitile devam.annem bakıcak bana.İn şa Allah bu cocuğu kucağıma alırımcanım bende kapalıyım,
ama her yaz çok fazla guneslenıyorum bıleklerden ozellıkle,
bncede bi konuş bakalım ne dıyecek
Market sütü olduğu daha iyi çiğ süt alıp tüketmeyin gebelikte salmonella riski var Allah korusun hiç bir doktor önermiyorKızlar süt tüketiyormusunuz?market sütünden muz balı blenderden karıştırdım içtim ama içime sinmedi sonuçta market sütü
Enın olun her çocuk kendine özel hiç bir şey kitaplarda yazdığı gibi olmuyor zaten içgüdüleriniz sizi en doğru olana yönlendiriyor kitaplarla çocuk büyütülmüyor ki çok kitap okuyan biri olarak söyleyebilirim bunu size, ilk doğumunuz ise 3-4 ay anneniz veya tecrübeli biri yanında kurs görmeniz yeterliKizlar bende Ayşe Öner'in bu kitabini aldim herkes bunu oneriyordu icinde bilmemiz gereken hersey yaziyormus bakalaim daha yeni geldi icerigine bakayim güzel miokuyan alan falan var mi
Ben işk hamılelıgımde yaşamıştım dahıleyeye gıttım ilaç kullandık düşürdük çok şükür aksatmadan git canım sendr bir an öncrKızlar bende kalp atışını duymak için bugün gittim çok şükür de duyduk. Normalde 6+6 iken doktorum 5 hafta 6 günlük olduğunu söyledi. Geç döllenme olabilir dedi. Zaten yumurtlamam geç olmuştu onun da etkisi olabilir.
Benim sıkıntım şu anda tsh ile alakali 2.89 çıktı değerim. Gebelikte 2.5 altı istiyorlarmış. Düşüğe ya da zeka geriliğine neden olabilirmiş ya da bebeğin tiroidini etkileyebilirmiş. Doktorum iki üç hafta sonra tekrar kan ver dedi yüksek çıkarsa dahiliyeye görünmemi istedi. Benzer durumda olan var mi ya da daha önceki hamileliklerinde tsh yüksekliği yaşayan oldu mu?
amiiiin amiiinnnn,Bu son seneler çocuk için uğraştık hiç gidemedik bir yerlere.Konuştum bir tane sprey yeter dedi..ancak uzanıcan dedi hatda doktora oturarak beni aldılar..biraz lekelenme yine geldi..iğne fitile devam.annem bakıcak bana.İn şa Allah bu cocuğu kucağıma alırım
Hayir canim bugun doktora gittim keseyi gördüm cok sukurCnm sen 1800 den sonra kan verdın mi tekrardan?