2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
merhaba nasıl bir kusmanız oluyor kusura bakmayın ama dün sabaha kadar benim bembeyaz köpük köpük gekdi gebelikten mi die düşündük ama yemekten sonra değildi özellikle su içince geliyor (
Benimde su içinde ya da bir koku olunca örneğin yemek kokusu gibi midem bulanıyor ben kusamıyorum 1 kere kusmaya çalıştım sizin dediğiniz gibi köpük gibi su gibi birşeyleri afedersiniz sonra ilaca başladım şükür iyiyim gebelikten hepsi

Kızlar bulantıları başlayan varmı varsa kaçıncı haftadasınız ben 7+1 sadece arada öğürme geliyor o kadar normalmidir ya

Kızlar bulantıları başlayan varmı varsa kaçıncı haftadasınız ben 7+1 sadece arada öğürme geliyor o kadar normalmidir ya
Benimde 7+0 arada öğürme geliyo bana da o kadar daha kusma falan olmadi bulantıda genelde açlıktan geliyo iştahım yok sıcaklardan yemedigim zaman bulaniyo agzima bisey attigim an geciyo

Benimde 7+0 arada öğürme geliyo bana da o kadar daha kusma falan olmadi bulantıda genelde açlıktan geliyo iştahım yok sıcaklardan yemedigim zaman bulaniyo agzima bisey attigim an geciyo
Aaa evet ya benimde açklıktan midem bulanıyor yemek arayan biri değilim halbuki . Bişeyler yiyince geçiyor gece yada akşam oldumu yemek kokusu kötü geliyor bide . Ama kusma olmadı .

canım bende kapalıyım,
ama her yaz çok fazla guneslenıyorum bıleklerden ozellıkle,
bncede bi konuş bakalım ne dıyecek
Bu son seneler çocuk için uğraştık hiç gidemedik bir yerlere.Konuştum bir tane sprey yeter dedi..ancak uzanıcan dedi hatda doktora oturarak beni aldılar..biraz lekelenme yine geldi..iğne fitile devam.annem bakıcak bana.İn şa Allah bu cocuğu kucağıma alırım

Kizlar bende Ayşe Öner'in bu kitabini aldim herkes bunu oneriyordu icinde bilmemiz gereken hersey yaziyormus bakalaim daha yeni geldi icerigine bakayim güzel mi okuyan alan falan var mi
Enın olun her çocuk kendine özel hiç bir şey kitaplarda yazdığı gibi olmuyor zaten içgüdüleriniz sizi en doğru olana yönlendiriyor kitaplarla çocuk büyütülmüyor ki çok kitap okuyan biri olarak söyleyebilirim bunu size, ilk doğumunuz ise 3-4 ay anneniz veya tecrübeli biri yanında kurs görmeniz yeterli ben şahsen öyle yapmıştım

Ben işk hamılelıgımde yaşamıştım dahıleyeye gıttım ilaç kullandık düşürdük çok şükür aksatmadan git canım sendr bir an öncr

amiiiin amiiinnnn,
Rabbım saglıkla kucaklarımıza almayı nasıp etsın , bır daha yaşatmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…