2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Neden düşük riski oluyomuş onu anlamadım sanki rahmin sonuna kadae mı sokuyolar ultrasonu, ultrasonun olduğu yerin bebekle alakası yok ben iki kez kontrole gittim ikisinde de vajinal bakıldı ne bir kanama ne de bir rahatsızlık yaşamadım 1 ay sonraki kontrolüme gittiğimde karından bakılacak o zaman da zaten bebek 12-13 haftalık olacak

Arkadaslar merhaba, oncelikle herkese saglikli hamilelikler diliyorum. Benim oncesinde 2 kaybim var biri 10 haftalikken digeri 6aylikken. 6 aylik bebegimi Ocak ayinda kaybetmistim. Onun acisini atlatmaya calisirken bir anda plansiz hamile kaldigimi ogrendim. Suan 8 haftaligiz ama karnim 3 gundur o kadar buyuk ki sanirsiniz doguma gidiyorum:) Gobek deligim fln acimaya basladi. Daha once dogum yapmis tecrubeli arkadaslar yardimci olursa cok sevinirim normal mi sizce?

Merhaba kayıplarınız için çok üzüldüm allah bebeğinize sağlıcakla kavuştursun sizi ben de 8 haftalığım dünden beri göbeğim çıkmaya başlamış gibi geliyo doğru düzgün bişey yiyemiyorum bulantıdan ama şişkinlik mi bebek mi ben de anlayamadım tecrübeli annelerden ben de yardım istiyorum şimdiden şişer mi göbek

Benim 2. Bebeğim olacak henüz 5haftalik olmasına rağmen 6aylik gibiyim.doktora gittim herşey normal.beni de bu şişkinlik aşırı tedirgin etmişti o yüzden gittim hatta ama sorun yok.muhtemel olan göbeğime yerleşti .haftaya salı kalp atımını dinlicem

Şişmez cnm 3. Aydan sonra hatta kımısınde 5. Ayda anca şişmeye başlıyor bizdeki sadece gaz ve cilt gerginliği o yuzden öyle oluyor, rezene çayı içebilirsiniz hem sizin gazınızı alır, doguma kdr içmenizde hiç bir zara rı yok günde bir kupa kafi

selam kızlar ben de bişey sorcam benim cok uykum geliyor hep erkenden uyuyorum zor dayanıyorum akam 9 a kadar falan . bu hep böyle mi olcak yoksa ilerleyen günlerde düzelir mi

G gunes2018 Merhabalar şimdi doktordan geldik çok şükür kalp atışını duyduk bilgileri güncelleyebilir miyiz? Şehir Adana, yaş 26, 5+1 de keseyi 6+1 de kalp atışını duyduk. İlk çocuk, normalde son adetim 30 mayıs ama doktor 8 hazirana çekti. Doğum 14 Mart görünüyor.

hayırlı olsun canım ekledim adanada hangi hastaneye gittin bende adanadayım henüz bir kadın doğuma gitmedim

Mrblar bende mart annesi olucam inş.dün keseyi gördük,ıkı hafta sonra kalp atışına bakıcaz.tüp bebek tedavisi sonunda kimyasal gebelik geçirdim.yaklaşık bir yıl sonra kendiliğinden oldu.Allah tamamını erdirsin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…