Allahın izniyle bebişlerimiz hep iyi olsunay vallaaa bu kadar olur bi de aynı şehirde olsaydık tam olcaktıneyse evham yapmayalım inşallah iyidir bebişler, sizin kontrol ne zaman
bana haftaya gel dedi yanlış anlamadıysam cuma gidicem yani, yok bakmadım bi bakiyim o neymişAllahın izniyle bebişlerimiz hep iyi olsunİki hafta sonra dedi doktor ama nasıl sabredicem bilmiyorum. Sizin ne zaman?
Cinsiyetler de aynı olursa tam olacak. Ramziye göre baktınız mı hiç ultrasona
Geçen haftaki ultrason görüntünüz varsa buraya atın yorumlayan arkadaşlar vardı ben de bakarak öğrendim birazbana haftaya gel dedi yanlış anlamadıysam cuma gidicem yani, yok bakmadım bi bakiyim o neymiş
Geçen haftaki ultrason görüntünüz varsa buraya atın yorumlayan arkadaşlar vardı ben de bakarak öğrendim biraz
Teoriye göre erkek, ama tabii kesinliği var mı bilemeyizEki Görüntüle 3273933
Cok net degil ama olur mu, bu arada vajinal ultrason
benim de içime erkek doğuyo, yaramaz oğlu olan arkadaşlarımla çok dalga geçtimTeoriye göre erkek, ama tabii kesinliği var mı bilemeyiz
Yaabenim de içime erkek doğuyo, yaramaz oğlu olan arkadaşlarımla çok dalga geçtim
Bnım hiç yok cnmKızlar bugün tam 7. haftam hiç mide bulantım olmuyo sizce normal mi? herkesin mide bulantısı var mı
Canım sana birşey sorucam dün hastaneye gittiğinde doktor kan la idrar testi aldımı?Bnım hiç yok cnm
İlk gebeliğimdede yoktu
Ne bulantı ne kusma nede tiksinme
Ben verdim canım cevab bekliyorum..senin dediğin testleri ne testleriki sen öyle ağladın tam anlamıyorum benKızlar bugün doktorum aradı ve cmv igm yüksek çıkmış avidite testi için tekrardan örnek alınıcakmış sonucun çıkması 2 haftayı bulabilir dedi labrotuvar pazartesiye çıkıcağını söyledi çok endişeliyim öğrenğimden beri ağlıyorum.Sizde gebeliğinizi öğrendikten sonra ilk muayenenizde idrar ve kan testi verdiniz mi?
Canım bende testleri doktor alırken rutin zaten birşey çıkmıcak ama gerekli ver haftaya bakarı diyerek gönderdi bugünde arayınca şaşırdım kan vermeye tekrar gelebilirmisin cvm virüsü tespit edildi daha öncemi geçirdin şimdimi geçiriyosun bilmemiz gerek dedi şimdi geçiriyosam ne olucak tedavisi yokmu dedim.Malef tedavisi yok bebeğini almanız gerekicek bu durumda sakat olabilir dedi.Ağlayarak gittim hastaneye tekrar görüştü benimle durumu anlattı corona gibi bir virüsmüş küçük cocuklardan bulaşma riski yüksek dedi pazartesi sonucum çıkarsa ona göre hareket etmemiz gerekiyormuşBen verdim canım cevab bekliyorum..senin dediğin testleri ne testleriki sen öyle ağladın tam anlamıyorum ben
Sende çocuk varmı?kimden bulaştıki sana?Allah Allah birde bu varmış ikinci kez anne olanlar sana yazarlar canım..ben bu konuda bilgim yok kesinlikle..bende korkmaya başladım..sen iyice araştır ama..İn şa Allah testlerin cevabı iyi çıkar kuzumCanım bende testleri doktor alırken rutin zaten birşey çıkmıcak ama gerekli ver haftaya bakarı diyerek gönderdi bugünde arayınca şaşırdım kan vermeye tekrar gelebilirmisin cvm virüsü tespit edildi daha öncemi geçirdin şimdimi geçiriyosun bilmemiz gerek dedi şimdi geçiriyosam ne olucak tedavisi yokmu dedim.Malef tedavisi yok bebeğini almanız gerekicek bu durumda sakat olabilir dedi.Ağlayarak gittim hastaneye tekrar görüştü benimle durumu anlattı corona gibi bir virüsmüş küçük cocuklardan bulaşma riski yüksek dedi pazartesi sonucum çıkarsa ona göre hareket etmemiz gerekiyormuş
İlk çocuğum olucaktı çevremde çocukta yok ve dışardada başkasının çocuğunu sevmem yanlış anlaşılmasın devir kötü diye nasıl olur anlamadım.Geldiğimden beri araştırıyorum tedavisi yokmuş tek ümidim 3-4 ay önce geçirmişimdir inşallah verdiğim testte kaç ay önce hastalığı geçirdiğim şimdimi değil mi çıkıcakmış.Ben aylardır hastanelere sayısız kan verdim bitane doktorda bu testi isteyip yaptırmamış hiç bir kayıt yok ona çıldırıyorum.Her gittiğimde birisi yapsaydı hasta olduğumu bilir ve gebeliği ertelerdim.Sende çocuk varmı?kimden bulaştıki sana?Allah Allah birde bu varmış ikinci kez anne olanlar sana yazarlar canım..ben bu konuda bilgim yok kesinlikle..bende korkmaya başladım..sen iyice araştır ama..İn şa Allah testlerin cevabı iyi çıkar kuzum
İn şa Allah öyle olur ya hiç ağlama sen.Dediğin gibi bu testleri neden önceden bizden istemiyorlar zaten bir sürü paramız çıkıyor bunuda versek ölmücez yaniİlk çocuğum olucaktı çevremde çocukta yok ve dışardada başkasının çocuğunu sevmem yanlış anlaşılmasın devir kötü diye nasıl olur anlamadım.Geldiğimden beri araştırıyorum tedavisi yokmuş tek ümidim 3-4 ay önce geçirmişimdir inşallah verdiğim testte kaç ay önce hastalığı geçirdiğim şimdimi değil mi çıkıcakmış.Ben aylardır hastanelere sayısız kan verdim bitane doktorda bu testi isteyip yaptırmamış hiç bir kayıt yok ona çıldırıyorum.Her gittiğimde birisi yapsaydı hasta olduğumu bilir ve gebeliği ertelerdim.
Hayır cnm almadı, bnde bişy sormadımCanım sana birşey sorucam dün hastaneye gittiğinde doktor kan la idrar testi aldımı?
Gerçekten şuan bu testi önceden istedikleri parayı alsalardıda yapsalardı diyorum.Böyle bir testin varlığından bile haberim yoktu ben yine demire şekere bakılcak zannediyordum.Şimdi erken çıksın diye demediğim kalmadı ama hoca parayla değil zamanla bekliceksin baika yerlerdede bundan erken çıkmaz dedi günü bırak saat geçmek bilmiyor.İn şa Allah öyle olur ya hiç ağlama sen.Dediğin gibi bu testleri neden önceden bizden istemiyorlar zaten bir sürü paramız çıkıyor bunuda versek ölmücez yani
Bulunduğun şehirde daimi bir doktor bul sende yaptır bu testleri canım nolur nolmazHayır cnm almadı, bnde bişy sormadım
İstanbulda oturuyorum deyınce kaç ay burdasınız dedi
Daimi hastası olmadıgım için umursamadı sanki