2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Gerçekten şuan bu testi önceden istedikleri parayı alsalardıda yapsalardı diyorum.Böyle bir testin varlığından bile haberim yoktu ben yine demire şekere bakılcak zannediyordum.Şimdi erken çıksın diye demediğim kalmadı ama hoca parayla değil zamanla bekliceksin baika yerlerdede bundan erken çıkmaz dedi günü bırak saat geçmek bilmiyor.
Bende öyle sanmıştım ya şimdi bende düşünmeye başladım.Gerci eşim çok para ödeyince testlere anladımki durum ciddi.İn şa Allah sağ salim atlatırız hepimiz.

Kızlar bugün doktorum aradı ve cmv igm yüksek çıkmış avidite testi için tekrardan örnek alınıcakmış sonucun çıkması 2 haftayı bulabilir dedi labrotuvar pazartesiye çıkıcağını söyledi çok endişeliyim öğrenğimden beri ağlıyorum.Sizde gebeliğinizi öğrendikten sonra ilk muayenenizde idrar ve kan testi verdiniz mi?
Cnm ne virüsü ki o
Nerden çıktı yaa🙄
Ne testi yaptılar ki sana?

Kızlar bu arada kan verdıkçe bıseylerı araştırdıkça hep bişy çıkıyo
Bişy çıkmasada doğuma kadar hep bi karamsarlık, bn şahsen ikili test vs hiçbişy verdırmk istemıyorum

Nden hamileliğimi busekılde geçireyim,
Hersey Allahtan 🙏
Yaş faktorunden dolayı down sendromu riskim yuksek çıkacak kesin
Hep üzüntüyle yaşıycam, herkesin o yaşta yuksek çıkıyomuş ama bebişler saglıklı doğuyormuş

Bunu yapmıcam kndıme

Kızlar bu arada kan verdıkçe bıseylerı araştırdıkça hep bişy çıkıyo
Bişy çıkmasada doğuma kadar hep bi karamsarlık, bn şahsen ikili test vs hiçbişy verdırmk istemıyorum

Nden hamileliğimi busekılde geçireyim,
Hersey Allahtan 🙏
Yaş faktorunden dolayı down sendromu riskim yuksek çıkacak kesin
Hep üzüntüyle yaşıycam, herkesin o yaşta yuksek çıkıyomuş ama bebişler saglıklı doğuyormuş

Bunu yapmıcam kndıme
Bende nedense yaptırmak istemiyorum çünkü bendede yaşdan dolayı çıka bilir..çıksa hamileliği zehir edicem kendime

Merhabalar ben de ancak doktora gidebildim. G gunes2018 bilgilerimi güncelleyebilir mısın?
Şehir normalde İstanbul yaz tatili için memleketteyim. 7+2 kese, bebek, kalp atışı çok şükür hepsini gördük duyduk 🧿🧿
Cinsiyet tahmini yapan arkadaşlardan yorum bekliyorum. Karından USG. Devlet Hastanesi'ne gittiğim için tek bu fotosu var.

IMG-20230718-WA0012.jpeg

Merhaba benim SAT 6 Haziran 2023 13 temmuzda kese gözüktü haftaya kontrol dedi perşembe gideceğim sadece kese gözüktü kaç haftalık olduğunu söylemedi merakla bekliyorum boş gebelik değildir diye benim ilk bebeğim olacak inşallah

Merhabalar herkese tüp bebek sonucunda şuan hamileyim transfer tarihime göre 5+4 bugün ultrasonda keseyi ve yolk sac ı gördük 2 hafta sonra kalp atışı için gideceğiz ☺️cinsiyet tahmini bu ultrasona göre yapılabiliyor mu bilen arkadaşlar bakarsa çok sevinirim 🥰 😝(vajinal ultrason)

Eklentiler

• 20230718_201314.jpg
    20230718_201314.jpg
    64,6 KB · Görüntüleme: 70
Merhaba siz doktora karar verebildiniz mi ya da hangi doktora gittiniz acaba?
Merhaba, kese için Medicalparkta Gizem hanıma gittim, haftaya kalp atışı için çağırdı.
Devam ederim diye düşünüyorum.
Siz karar verebildiniz mi?

Merhabalar herkese tüp bebek sonucunda şuan hamileyim transfer tarihime göre 5+4 bugün ultrasonda keseyi ve yolk sac ı gördük 2 hafta sonra kalp atışı için gideceğiz ☺️cinsiyet tahmini bu ultrasona göre yapılabiliyor mu bilen arkadaşlar bakarsa çok sevinirim 🥰 😝(vajinal ultrason)
Bu arada yaşım 32 son adet 10 haziran 1. Çocuk tahmini doğum 15 mart

Merhaba, kese için Medicalparkta Gizem hanıma gittim, haftaya kalp atışı için çağırdı.
Devam ederim diye düşünüyorum.
Siz karar verebildiniz mi?
Aslında karşılaştırma yapamamak kararsız yapıyo beni, Gizem hanım nasıl bir doktor? Funda hanım çok rahat olduğu için acaba bir şey atlar mıyız korkusu var içimde.

Cnm ne virüsü ki o
Nerden çıktı yaa🙄
Ne testi yaptılar ki sana?
Gebelikten sonra yapılan rütinmiş canım bu 3 tane değere bakılıyomuş toksoplazma CMV Igg CMV Igm olarak bunlara göre kandaki virüs bakılıyormuş bende pozitif çıkmış ya atlatmışım yada şuan atlatıyormuşum.Atlatma evrensindeysem sıkıntıymış.Doktor baya önemli olduğundan bahsetti ve gittiğim doktor ünlü bi doktor hekimliğine baya güvenerek gitmiştim söylemesiyle yıkıldım.Sende bir yaptır kuzum rütin yapılan birşeymiş zaten sana neden yapmadıki.

Gebelikten sonra yapılan rütinmiş canım bu 3 tane değere bakılıyomuş toksoplazma CMV Igg CMV Igm olarak bunlara göre kandaki virüs bakılıyormuş bende pozitif çıkmış ya atlatmışım yada şuan atlatıyormuşum.Atlatma evrensindeysem sıkıntıymış.Doktor baya önemli olduğundan bahsetti ve gittiğim doktor ünlü bi doktor hekimliğine baya güvenerek gitmiştim söylemesiyle yıkıldım.Sende bir yaptır kuzum rütin yapılan birşeymiş zaten sana neden yapmadıki.
Ben de ekleme yapayım kızlar ben kese için ilk gittiğimde doktor TORCH testi olarak yazmıştı testlerin baş harfiymiş aklınızda bulunsun

Bende öyle sanmıştım ya şimdi bende düşünmeye başladım.Gerci eşim çok para ödeyince testlere anladımki durum ciddi.İn şa Allah sağ salim atlatırız hepimiz.
İnşallah canım bol dualarınıza talibim gözümden yaş dinmiyor.Pazartesi test sonucum çıkar inşallah güzel sonucumla gelirim.

Senin test sonuçları nasıl geldi canım?
Cmv igg pozitif çıktı benim ama ilk hamilelik düşündüğümde kedim olduğu için toxoplazma baktırmak istemiştim o zaman kadın doğum doktoru bu testlere de bakmış ben de bilmiyodum o zaman da pozitif görünüyo. Eskiden geçirdiğim anlamına geliyomuş.
Gönlünüzü ferah tutun Allahın izniyle korktuğunuz gibi olmayacak inşallah, duamdasınız🙏🏻

X