evet ben de devlete gittim bir hafta sabredip bebeğimi göreceğim inşallahBenim karindan goremedi hicbi sey, vajinal gordu devlette gittim cihazlar eski muhtemelen belki ondan karindan hic goremedi yani uzmeyin bosa kendinizi
Ayyy agzından bal damlıyor balım degilim henüz inşallah bu ay hamile kalırsam yanınıza gelecem totem yapıyorum belki tutarCnm hamişmisin yoksa
Ayyy kaçırdım mı ben
2 - 3 gündür gruba bakamadım pek
Ben tüp bebekle hamile kaldım yerleşme kanaması gördük ve hemen progesteron artırıp iğneye başladık düşük önlemesi için bu. Doktor önermişse gerekiyordur. BenceKızlar merhaba benim de cuma günü betam 103 tü dün aksam 330 geldi ancak ara ara uçuk pembe akıntım geliyor ancak sağ yan belimde bir ağrı var dış gebelikten çok korkuyorum rahmimde sanki biri sıkıyormuş hissi var çok korkuyorum progestan kullan dedi drum ama dış gebelikse progestan daha kötü değiş mi daha önce de 7. hafta kalp durmam var şu an 4 hafta 4 üm
doktora danışırsan belki progestan verebilir canım benım dğil ama kuzenimde hamıle aynı sekılde doktora gitti bebegin iyi tutunabılmesi için destek oluyomus doktoruna ulaşabılırsen yarın ara ya da görün bence bu sekilde yardımcı olabılır.Adet olcakmış ağrıları devam eden varmı beni arada bir yokluyor günde 1,2 sefer korkuyorum ya
canım iki günde bir iki karına cıkıyor normalde 9 gün önce 11 ise suan 176-200 arası olması lazım en az sanırım ama kendini sıkıntıya sokma yinede bence dönene kadar idrar testiyle ciginin koyulasma durumunu izle dönüşte kan testi ver tekrar inşallah geç döllenme olmuştur oyle değilse bile önümüzdeki ay olur kendini hiç strese sokma ne zaman artık istemiyorum diyosun o zaman oluyorBen bat tan 5 gün önce Bhcg testi yaptırmıştım 11 küsür bişeyler çıktı sonra tatile çıktığım için ertesi gün idrar testiyle koyulaştığını gördüm bat gününden 1,2 gün önce rahatlayıp buraya yazdım. Ama bugün bulunduğum bölgede kan testi yaptırdım dayanamayıp, tatilden döndükten sonra yaptıracaktım normalde, regl gecikmesinin 4. Günü bugün ve 65,59 çıkmış çok üzüldüm. Kasımda kimyasal gebelik geçirmiştim sonra denemelere ara vermiştim haziran temmuz çok istiyordum olsun ama sanırım yine kimyasal gebelik anlamadım neden böyle dış gebelik ihtimali var mı acaba aklımda bir sürü soru çarşamba aynı yerde yine test yapıp sonuca bakacağım ve randevu alacağım drdan bir sonra ki pazartesi için of ya
Kese 6. Haftadan sonra görünür doktorum öyle dedi.Böyle doktorlar diplomayı nerden alıyor ya anlamadım.Kızlar merhaba. Bugün yine doktora gittim 5+3 kese görünüyor ama bebeği göremedi. Boş gebelik olabilir dedi. Çok korkuyorum. Kese 6mm büyüklükte. Sizlerin bu dönemlerde nasıldı. Yolk kesesini ne zaman gördünüz?
Cuma günü bir kanama yaşadım ondan dolayı mı olumsuz davranıyor bilmiyorumKese 6. Haftadan sonra görünür doktorum öyle dedi.Böyle doktorlar diplomayı nerden alıyor ya anlamadım.
cnım sen mide bulantısı olmamasından korkma benim annem de teyzem de hamileliği boyunca hiç bulantı yasamamıs . insallah ben de öyle olurum diye dua ediyorum ben :)Kalb atışını duyan kızlar mide bulantıları her gün oluyormu?bu sabah olmadı korkmaya başladım bende halada yok şaşırdım
Merhaba elinize sağlıkGünaydın annelerim tabloyu başa ekledim ben bu gurubu baştan bugüne okuyup tabloyu yaptım sizler kontrol edin lütfen sanırım bazı annelerimiz şubat ayından takip ediyor onları listeden isterlerse çıkarabilirim eksik bilgileri olanlar eklemek isterse ekleme yapabilirim beğenmediğiniz birşey varsa hoş görünecek şekilde ne isterseniz yazarım
Yok bende dün bütün günü hatda kaç güncnım sen mide bulantısı olmamasından korkma benim annem de teyzem de hamileliği boyunca hiç bulantı yasamamıs . insallah ben de öyle olurum diye dua ediyorum ben :)
bazen olur bazen olmaz her zaman olacak diye şartlama kendini stres yapma . bak günlerdir stres yaptım panik atğım nüksetti iki gecdir uyku uyuyamadım delirecek gibi oldum kustum falan bu sekilde daha cok zarar vermiş oldum o yüzden lütfen stres yapma hasta olursunYok bende dün bütün günü hatda kaç gün
vardır genelde sabahlar oluyor şimdi hiçbir şey yok hemen yok oldu..ilk günden olmasaydı bende korkmazdım
Hepsi düşüklerim olduğu için öyleyim kalbimi atmıyor yine kendi kendime diyorum çok zormuş çokbazen olur bazen olmaz her zaman olacak diye şartlama kendini stres yapma . bak günlerdir stres yaptım panik atğım nüksetti iki gecdir uyku uyuyamadım delirecek gibi oldum kustum falan bu sekilde daha cok zarar vermiş oldum o yüzden lütfen stres yapma hasta olursun
Kendini strese sokma canım inşallah bişeyi yoktur, her gün bulantı olmayabilir bazılarının tüm belirtisi bıçak gibi kesiliyo ama bebek sağlıkla ilerliyoHepsi düşüklerim olduğu için öyleyim kalbimi atmıyor yine kendi kendime diyorum çok zormuş çok
Şimdi erken ya kesilmesi ondan şaşırdım kaldım bana kalsa her gün ultrasona girerim biliyorum zararlı .İn şa Allah kötü bir şey yoktuKendini strese sokma canım inşallah bişeyi yoktur, her gün bulantı olmayabilir bazılarının tüm belirtisi bıçak gibi kesiliyo ama bebek sağlıkla ilerliyo
Yoktur canım kendini strese sokman bebeğe zarar iyi düşün iyi olsunŞimdi erken ya kesilmesi ondan şaşırdım kaldım bana kalsa her gün ultrasona girerim biliyorum zararlı .İn şa Allah kötü bir şey yoktu