Canım bende tüp bebek yaptım yani o yollardan geçen biriyim ama kimyasal oldu elimde embriyom kalmadı sadece Allah nasip etdi buna kendim hamile kaldım.İn şa Allah kötü hiçbir şey yoktuYoktur canım kendini strese sokman bebeğe zarar iyi düşün iyi olsuntüp bebek benim bebeğim zor buldum ben de inan çok iyi anlıyorum tedirginliğini paniğini ama sakin olmanda fayda var unutma
Ben de tam 6.haftada gitmiştim doktora keseyi ve bebeği gördük ama kalp atışı için haftaya gel dedi. Yarın gideceğim. 6+6 olmuş olacak. Doktor bir problem gibi söylemedi bende öyle düşünmedim o yüzden. Benim de ilk gebeliğim. Yarın gidince size haber edeyim.Bugun doktora gittim bebek 6mm olmuş bebegi minicikte olsa gördüm 6+2 yim ama kalp atısını karından duyamadım alttan bakmadık o yüzden canım cok sıkkın carsamba tekrar cagırdı yine karından bakalım dedi eger duyamazsak bu kez alttan bakacagın dedi inşallah bir sıkıntı yoktur böyle bişe yaşayan var mı kalp atısı karından ne zaman duyulur normalde ilk gebeliğim ce hiç bişey bilmiyorum
Çok sevindim canımEvet canım değerim bugün 12 çıktı 4 gün sonra tekrar vereceğim
Çok teşekkür ederim çiçeğimÇok sevindim canım
Bata kaç gün var canım.Bemde geçen ay kimyasal geçirdim.İnşaallah bu ay yine kalırım.Femara çatlatma iğnesi kullandım şuan bekliyorum adetiÇok teşekkür ederim çiçeğim
Umarım kuzum dualarım seninleBata kaç gün var canım.Bemde geçen ay kimyasal geçirdim.İnşaallah bu ay yine kalırım.Femara çatlatma iğnesi kullandım şuan bekliyorum adeti
Canım benim 5.haftada bulantım başladı sonra bir hafta bulanmadı hatta çok korktum doktora gittiğimde her şey normaldi. 2-3 gün sonra daha şiddetli olarak başladıYok bende dün bütün günü hatda kaç gün
vardır genelde sabahlar oluyor şimdi hiçbir şey yok hemen yok oldu..ilk günden olmasaydı bende korkmazdım
Yaa sağol canımCanım benim 5.haftada bulantım başladı sonra bir hafta bulanmadı hatta çok korktum doktora gittiğimde her şey normaldi. 2-3 gün sonra daha şiddetli olarak başladıbu arada hayırlı olsuuun seni gruplarımızdan biliyorum çok sevindim
Söylicem canım randevum da haftaya pazartesi nasıl beklicem bilmiyorumdoktora danışırsan belki progestan verebilir canım benım dğil ama kuzenimde hamıle aynı sekılde doktora gitti bebegin iyi tutunabılmesi için destek oluyomus doktoruna ulaşabılırsen yarın ara ya da görün bence bu sekilde yardımcı olabılır.
cok tesekkür ederim canım bekliyorum güzel haberlerini bende gideceğim yarın inşallah güzel haberle dönerizBen de tam 6.haftada gitmiştim doktora keseyi ve bebeği gördük ama kalp atışı için haftaya gel dedi. Yarın gideceğim. 6+6 olmuş olacak. Doktor bir problem gibi söylemedi bende öyle düşünmedim o yüzden. Benim de ilk gebeliğim. Yarın gidince size haber edeyim.
kendini strese hiç sokma mümkünsede gidene kadar bolca dinlen canım her bos zamanda yatSöylicem canım randevum da haftaya pazartesi nasıl beklicem bilmiyorum
Keşke benim de olmasaydıKızlar bugün tam 7. haftam hiç mide bulantım olmuyo sizce normal mi? herkesin mide bulantısı var mı
Bende öyleyim bu gün normal demekkiKızlar bugün tam 7. haftam hiç mide bulantım olmuyo sizce normal mi? herkesin mide bulantısı var mı
Biz sizinle yine aynıyız sanırımKızlar bugün tam 7. haftam hiç mide bulantım olmuyo sizce normal mi? herkesin mide bulantısı var mı
Bende bugün 6+6 ama hiç yok bende deKızlar bugün tam 7. haftam hiç mide bulantım olmuyo sizce normal mi? herkesin mide bulantısı var mı
ay vallaaa bu kadar olur bi de aynı şehirde olsaydık tam olcaktıBiz sizinle yine aynıyız sanırımbenim de hiç bulantım yok.
iyi o zaman normal diye düşünüyorumBende bugün 6+6 ama hiç yok bende de