Teşekkürler7.hafta garanti oluyor sanırım. Ben keseyi görmek için geçen hafta gittim 6.haftamdı doktor haftaya kalp atışı için gel dedi
Yaa karından mı vajinal mi?Merhaba benımde bugun 6+2 kalp atısını duyuduk
Benimkide cuma çıkıyor ya İn şa Allah hepimiz güzel sonuçlar alırız canımİnşallah canım bol dualarınıza talibim gözümden yaş dinmiyor.Pazartesi test sonucum çıkar inşallah güzel sonucumla gelirim.
Çok çoook sağolun Allah herkesin yardımcısı olsun sağsalim kucağımıza alalım inşallah hergün isteyenlerede dualarımla güne başlıyorum.Çok zor bi durum gruptan kimsenin pozitif çıkmaz inşallah.Ufacık şeyle insan o kadar bağ kuruyor ki haberi alır almaz hayat sevincim oldu onsuzluk çok yıpratır beni Verende Allah alanda ama inşallah yavrumu bana bağışlarCmv igg pozitif çıktı benim ama ilk hamilelik düşündüğümde kedim olduğu için toxoplazma baktırmak istemiştim o zaman kadın doğum doktoru bu testlere de bakmış ben de bilmiyodum o zaman da pozitif görünüyo. Eskiden geçirdiğim anlamına geliyomuş.
Gönlünüzü ferah tutun Allahın izniyle korktuğunuz gibi olmayacak inşallah, duamdasınız
Ben de verdim 4. Haftada igg ve igm testlerine torch testleri deniyor genel olarakKızlar bugün doktorum aradı ve cmv igm yüksek çıkmış avidite testi için tekrardan örnek alınıcakmış sonucun çıkması 2 haftayı bulabilir dedi labrotuvar pazartesiye çıkıcağını söyledi çok endişeliyim öğrenğimden beri ağlıyorum.Sizde gebeliğinizi öğrendikten sonra ilk muayenenizde idrar ve kan testi verdiniz mi?
Çıktımı seninde sonucun canımBen de verdim 4. Haftada igg ve igm testlerine torch testleri deniyor genel olarak
Muhtemel hamilesin canım ben de aynı durumu yaşadım.saglicakla alırsın kucağına ins.kimyasal ardına hemen hamile kaldım.vücut kendini hamileliğe hazırlıyor.şu an 2. Ye hamileyim salı günü kalp atımı için gidecem insMerhabalar bu grubu takip ediyordum Mart başı gelecekti bebeğim malesef kimyasal gebelik yaşadım. Şimdi tekrar çift çizgi gördüm inşallah Mart sonu gelecek
Evet bende de anti rubella igg pozitif igm negatifÇıktımı seninde sonucun canım
Evet tam olarak dediğiniz gibi bende ikiside pozitif ıgm ve ıgg o yüzden avidite için kan verdim.Sonuçların çıkması 2 haftayı bulabilir dedi doktor.Labarotuvar pazartesiye çıkıcağını söyledi.Devlet hastanesine gitsem orda yaptırsam sonucun çıkması daha mı kısa sürer?Evet bende de anti rubella igg pozitif igm negatif
Anti cmv igg pozitif igm negatif
Anti toxoplzma igg negatif igm negatif
Eger igg pozitif igm negatifse onu gecirip veya cocuklukta asiyla bagisiklik kazandiginizi gosteriyor
Eger ikisi de negatifse bagisiklik yok benim toxo da oyle keske bagisikligim olsaydi iki kedim var cunku
Eger ikisi de pozitifse hastalik yakin zamanda atlatilmis olabilir saniyorum onun icin de avidite testini istiyolar umarim dogrudur bu sekilde demisti doktor
Beni de toxonun negatif çıkması endişelendiriyor bu süreçte hep aklımda kalacak kedimden uzak durmam da zor.Evet bende de anti rubella igg pozitif igm negatif
Eger igg pozitif igm negatifse onu gecirip veya cocuklukta asiyla bagisiklik kazandiginizi gosteriyor
Eger ikisi de negatifse bagisiklik yok benim toxo da oyle keske bagisikligim olsaydi iki kedim var cunku
Eger ikisi de pozitifse hastalik yakin zamanda atlatilmis olabilir saniyorum onun icin de avidite testini istiyolar umarim dogrudur bu sekilde demisti doktor
Evet bende de anti rubella igg pozitif igm negatif
Siz özel hastane laboratuvarına mı verdiniz. Bu stresle beklemek zor sizi anlıyorum devlet hastanesine ya da bulunduğunuz yerde özel lab varsa oralara sorsanızEvet tam olarak dediğiniz gibi bende ikiside pozitif ıgm ve ıgg o yüzden avidite için kan verdim.Sonuçların çıkması 2 haftayı bulabilir dedi doktor.Labarotuvar pazartesiye çıkıcağını söyledi.Devlet hastanesine gitsem orda yaptırsam sonucun çıkması daha mı kısa sürer
Bence rutin kontrol çünkü gebelik düşündüğüm zaman doktora gittiğimde ilk bunları yapmıştı bana, kese görmek için gittiğim doktor da hemen bu testleri yazdı.Kızlar bu dediğiniz testler isteğe bağlı mı yapılıyor yoksa her hamilelikte rutin kontrolmü
Yarına devlet hastanedine randevu aldım daha erken mi çıkar sonuç?Siz özel hastane laboratuvarına mı verdiniz. Bu stresle beklemek zor sizi anlıyorum devlet hastanesine ya da bulunduğunuz yerde özel lab varsa oralara sorsanız
Hiç fikrim yokYarına devlet hastanedine randevu aldım daha erken mi çıkar sonuç?
Bana sadece tam kan sayımı istedi keseyi gördüğümüz gün daha kalp atışına gitmedim o zaman verir mi ki kendim mi söylesem bide ilçedeyim özel yok sadece devlet var yaparlarmı hiç bilmi acilen iyi bir doktor bulmam lazım Konya da özel de iyi bi doktor önerisi olan varmı Ali Acar hariçBence rutin kontrol çünkü gebelik düşündüğüm zaman doktora gittiğimde ilk bunları yapmıştı bana, kese görmek için gittiğim doktor da hemen bu testleri yazdı.
Kedilerimizden uzak durmamiza gerek yok. Tuvaletini siz temizlemeyin yeterBeni de toxonun negatif çıkması endişelendiriyor bu süreçte hep aklımda kalacak kedimden uzak durmam da zor.
Bakıcam şimdi umarım bulunduğum şehirde vardırHiç fikrim yokama en azından başka seçenekleri de araştırmış olmanız adına öneri olarak söyledim. İnternetten özel lablara baktım ertesi gün yazanlar var sonuç için. Onları da arayıp öğrenin bence.