2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Yoktur canım kendini strese sokman bebeğe zarar iyi düşün iyi olsun🙏🏻 tüp bebek benim bebeğim zor buldum ben de inan çok iyi anlıyorum tedirginliğini paniğini ama sakin olmanda fayda var unutma🫠
Canım bende tüp bebek yaptım yani o yollardan geçen biriyim ama kimyasal oldu elimde embriyom kalmadı sadece Allah nasip etdi buna kendim hamile kaldım.İn şa Allah kötü hiçbir şey yoktu

Bugun doktora gittim bebek 6mm olmuş bebegi minicikte olsa gördüm 6+2 yim ama kalp atısını karından duyamadım alttan bakmadık o yüzden canım cok sıkkın carsamba tekrar cagırdı yine karından bakalım dedi eger duyamazsak bu kez alttan bakacagın dedi inşallah bir sıkıntı yoktur böyle bişe yaşayan var mı kalp atısı karından ne zaman duyulur normalde ilk gebeliğim ce hiç bişey bilmiyorum🥹
Ben de tam 6.haftada gitmiştim doktora keseyi ve bebeği gördük ama kalp atışı için haftaya gel dedi. Yarın gideceğim. 6+6 olmuş olacak. Doktor bir problem gibi söylemedi bende öyle düşünmedim o yüzden. Benim de ilk gebeliğim. Yarın gidince size haber edeyim.

Yok bende dün bütün günü hatda kaç gün
vardır genelde sabahlar oluyor şimdi hiçbir şey yok hemen yok oldu..ilk günden olmasaydı bende korkmazdım
Canım benim 5.haftada bulantım başladı sonra bir hafta bulanmadı hatta çok korktum doktora gittiğimde her şey normaldi. 2-3 gün sonra daha şiddetli olarak başladı 😅 bu arada hayırlı olsuuun seni gruplarımızdan biliyorum çok sevindim 💜

Canım benim 5.haftada bulantım başladı sonra bir hafta bulanmadı hatta çok korktum doktora gittiğimde her şey normaldi. 2-3 gün sonra daha şiddetli olarak başladı 😅 bu arada hayırlı olsuuun seni gruplarımızdan biliyorum çok sevindim 💜
Yaa sağol canım🥰ayy nasıl içim rahatladı☺️ bendede 5 haftada vardır hatda dünde vardır bu gün ama yok bende korktum..cuma zaten doktordayım test sonuçlarıma bakicak hem banada diyecem baksın🤭

doktora danışırsan belki progestan verebilir canım benım dğil ama kuzenimde hamıle aynı sekılde doktora gitti bebegin iyi tutunabılmesi için destek oluyomus doktoruna ulaşabılırsen yarın ara ya da görün bence bu sekilde yardımcı olabılır.
Söylicem canım randevum da haftaya pazartesi nasıl beklicem bilmiyorum

Kızlar merhaba ben 2023 Mart annesiyim sayfayı görünce çok duygulandım. Çok sıkıntılı bir hamilelik geçirdim. bulantılarım 19 haftama kadar zirvedeydi serumla besleniyordum. Hergün seru takılıyordu. Çok şükür bitti tam rahatladım deidm 22.haftamda açılmam başladı bu sefer yine yattım hep sonra depremde üzüntüden erken doğurdum 1 ay. Ama çok sağlıklı bir kız oldu. Şimdi 5 ay 1 günlük olduk. Ek gıdaya başladım. Her şeye değiyor evlatla kendinizi strese koymayın sakın. Bu arada 7.haftamda da Covit olmuştum 4 gün hastanede yattım ateşim 39 dan aşağıya düşmüyordu. Hep korktum onun öncesinde 6 tane düşük yapmıştım çünkü 2 tane de tüp benek yapmıştım 5 defa kürtaj oldum 1 defa kendisliğinden düştü. Bütün kötü günlerim geride kaldı. Şimdi bebeme ne yedirsem diye düşünüyorum:)))
Nasıl geçecek dediğim herşey geçti bitti. Böyle sizi görünce de duygulandım. Ben de bu zamanlarda buraya yeni heyecanlarımı üzüntülerimi sıkıntılarımı paylaşıyordum diyorum. Zaman çok çabuk geçiyor kızlar.
Şimdiden bütün anne adaylarını tebrik ediyorum. Rabbim nazarlardan korusun sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🌸🦋🙏

Ben de tam 6.haftada gitmiştim doktora keseyi ve bebeği gördük ama kalp atışı için haftaya gel dedi. Yarın gideceğim. 6+6 olmuş olacak. Doktor bir problem gibi söylemedi bende öyle düşünmedim o yüzden. Benim de ilk gebeliğim. Yarın gidince size haber edeyim.
cok tesekkür ederim canım bekliyorum güzel haberlerini bende gideceğim yarın inşallah güzel haberle döneriz ❤️🙏

X