2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    282
Doğru diyorsun ben de hep etlilere sulandım ne yapsam kilo alamadım ilk defa hamileliğimde en yüksek 62yi gördüm doğuma da 62yle girdim ödem de geçince iskelete döndüm tekrardan ay bir toparlanayım da adam akıllı diyetisyene gidip kilo almaya uğraşacağım bir de spor yapmam lazım vücut şekli oluşturmak için. Bugün eşofman giydim arkası boş sallanıyor haha giydiğim hiçbir şey yakışmıyor sen de toparladıktan sonra eski kilona dön kendini daha iyi hissedersin canım sen ver ben alayım

Ay amin inşallah siz şişin biraz da ya fırsat bulup bişey yiyemiyorum yersem de ıvır zıvır yiyorum veremezsem bu yüzden veremem kiloyu

Benim demek istediğim hem sıvılı oluyo hemde pütürlü oluyo sadece pütürlü olmuyo ki rengi de koyu sarı hep

Kuzum alt gazı sıkıştırmış çokta emince çıkarmış o zaman önemli olan sürekli emdigini kusmasin sindirmemis şekilde ara ara malesef oluyor böyle

Reactions: The
Bende akşam 6-7 gibi veriyorum gece gaz sancısı çekmiyoruz gündüz çekiyoruz 1 yada 2 kere çok şükür gece ağlamadan geri uyuyo
Bende bir deneyim bakalım direk etki edip rahatlatıyor mu kuzum yani gaz çıkarmasını mi sağlıyor nasıl etki veriyor kakasinin şeklini de etkiliyor mu

Kızlar selam , sağım yaptığınız da çift memeden kaç cc çıkıyor süt 27. Günlük bebeğim sütüm az 60-79 cc geçmiyor .3-4 saatte bir sağım yapıyorum bebeğimde laringomalazi var boğazı çok yorulmasın diye ara ara biberon ile veriyorum. Ama dünden beri memeyi çok emmek istemiyor iyice strese girdim sütüm kesilir diye

Bende bir deneyim bakalım direk etki edip rahatlatıyor mu kuzum yani gaz çıkarmasını mi sağlıyor nasıl etki veriyor kakasinin şeklini de etkiliyor mu
Kakası aynı canım onda değişim olmadı çarşambadan beri kullanıyoruz en azından gece krizlerimiz yok fayda sağladığını düşünüyorum gece kakasını kendi yapıyo bu sabah hatta dolmuş taşmış normalde ağlamadan ortalığı ayağa kaldırmadan yapamıyordu

Ay süper o zaman yavrum bugün çok sancı çekti saol kuzum

Ay amin inşallah siz şişin biraz da ya fırsat bulup bişey yiyemiyorum yersem de ıvır zıvır yiyorum veremezsem bu yüzden veremem kiloyu
Yaaa ben de süt olsun diye sürekli yemeye çalışıyorum ama kilo veriyorum emzirmek bence kilo verdiriyor kız kan ter içinde kalıyorum emzirirken 10km yürümüşüm gibi hissediyorum

Yaaa ben de süt olsun diye sürekli yemeye çalışıyorum ama kilo veriyorum emzirmek bence kilo verdiriyor kız kan ter içinde kalıyorum emzirirken 10km yürümüşüm gibi hissediyorum
Ben niye terlemiyorum ben sadece gece uyurken terliyorum

Benim bebeğimde hep zor kaka yapıyor ya ıkına ıkına uf probiyotik kullanmak şart mı yan etkisi filan olur korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…