Doğru diyorsun ben de hep etlilere sulandımMaalesef gidiyo canım etrafımdan biliyorum ama bu bozulmaz bi kural siz tahtalar ete biz etliler tahtaya sulanırızevlenirken 68 kiloydum ah ahh ne güzel zamanlardı 86yla hamile kaldım doğurmadan 3-4 hafta önce 110dum şuan kaçım bilmiyorum ödemli 1 haftalık anneyken 104 çıkmıştım umarım ikili sayılara düşmüşümdür
Eveet bende Cansu’dan esinlenip onu aldımCanım sizde nbl ti kullanıyorsunuz
Ay amin inşallah siz şişin biraz da yaDoğru diyorsun ben de hep etlilere sulandımne yapsam kilo alamadım ilk defa hamileliğimde en yüksek 62yi gördüm doğuma da 62yle girdim ödem de geçince iskelete döndüm tekrardan ay bir toparlanayım da adam akıllı diyetisyene gidip kilo almaya uğraşacağım bir de spor yapmam lazım vücut şekli oluşturmak için. Bugün eşofman giydim arkası boş sallanıyor haha giydiğim hiçbir şey yakışmıyor sen de toparladıktan sonra eski kilona dön kendini daha iyi hissedersin canım sen ver ben alayım
Benim demek istediğim hem sıvılı oluyo hemde pütürlü oluyo sadece pütürlü olmuyo ki rengi de koyu sarı hepNormal canım. Geçenlerde benim bebeğimde de aynısı oldu . Çok pütürlü ama su gibiydi. doktora sorduk Eğer günde 1 kez oluyorsa normal dedi bana doktorum. Sürekli sulu sıvı kaka oluyorsa o zaman ishal düşündürüyormuş. Ama bu sıra rota salgını var istersen bi tahlil ver dedi. Verdik normal çıktı sonuçlarda.
Kuzum alt gazı sıkıştırmış çokta emince çıkarmış o zaman önemli olan sürekli emdigini kusmasin sindirmemis şekilde ara ara malesef oluyor böyleKuzum annemler gelecekti o yüzden pek gazını çıkarmadim açıkçası emzirdim ve yatırdım. Biraz da fazla emmişti evet. Ama daha önce de böyle yaptığım çok olmuştu yani böyle ilk kez kustu. Pimpirikli bir insan değilim ama şimdi düşünüyorum gece falan kussa Allah korusun hani farkedemem kibir de sessizdi ki anlatamam hani öyle sese falan gidip bakmam normalde. Ay bilemedim
Bende bir deneyim bakalım direk etki edip rahatlatıyor mu kuzum yani gaz çıkarmasını mi sağlıyor nasıl etki veriyor kakasinin şeklini de etkiliyor muBende akşam 6-7 gibi veriyorum gece gaz sancısı çekmiyoruz gündüz çekiyoruz 1 yada 2 kere çok şükür gece ağlamadan geri uyuyo
Kakası aynı canım onda değişim olmadı çarşambadan beri kullanıyoruz en azından gece krizlerimiz yok fayda sağladığını düşünüyorum gece kakasını kendi yapıyo bu sabah hatta dolmuş taşmışBende bir deneyim bakalım direk etki edip rahatlatıyor mu kuzum yani gaz çıkarmasını mi sağlıyor nasıl etki veriyor kakasinin şeklini de etkiliyor mu
Ay süper o zaman yavrum bugün çok sancı çekti saol kuzumKakası aynı canım onda değişim olmadı çarşambadan beri kullanıyoruz en azından gece krizlerimiz yok fayda sağladığını düşünüyorum gece kakasını kendi yapıyo bu sabah hatta dolmuş taşmışnormalde ağlamadan ortalığı ayağa kaldırmadan yapamıyordu
Fotosunu çekmiştim özelden atıcamBenim demek istediğim hem sıvılı oluyo hemde pütürlü oluyo sadece pütürlü olmuyo ki rengi de koyu sarı hep
Benim de öyleydi. Attım özelden pütürlü ve suluBenim demek istediğim hem sıvılı oluyo hemde pütürlü oluyo sadece pütürlü olmuyo ki rengi de koyu sarı hep
Yaaa ben de süt olsun diye sürekli yemeye çalışıyorum ama kilo veriyorum emzirmek bence kilo verdiriyor kız kan ter içinde kalıyorum emzirirken 10km yürümüşüm gibi hissediyorumAy amin inşallah siz şişin biraz da yafırsat bulup bişey yiyemiyorum yersem de ıvır zıvır yiyorum veremezsem bu yüzden veremem kiloyu
Ben niye terlemiyorum ben sadece gece uyurken terliyorumYaaa ben de süt olsun diye sürekli yemeye çalışıyorum ama kilo veriyorum emzirmek bence kilo verdiriyor kız kan ter içinde kalıyorum emzirirken 10km yürümüşüm gibi hissediyorum
Benim de öyleydi. Attım özelden pütürlü ve sulu
Rengi hardal gibi koyu sarıbildiğim kadarıyla yenidoğanda normal olan da pütürlü, sıvı yeşilimsi renkte olması. bizim de öyle
Aaa deneyim ben de! Ne kadar süre tutuyorsun?Ya bu arada denemediysen bebisin ayaklarına sıcak su torbası dene gerçekten çok rahatlatıyor. Havluya falan sarıp koyabilirsin. Ben koymadığım gece resmen gazdan sürekli uyandı ama koyduğumda farkediyor kesinlikle. A Asliyokfotokopisivar
Rengi hardal gibi koyu sarı