2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    282
Kızlar selam , sağım yaptığınız da çift memeden kaç cc çıkıyor süt 27. Günlük bebeğim sütüm az 60-79 cc geçmiyor .3-4 saatte bir sağım yapıyorum bebeğimde laringomalazi var boğazı çok yorulmasın diye ara ara biberon ile veriyorum. Ama dünden beri memeyi çok emmek istemiyor iyice strese girdim sütüm kesilir diye
Ben 12 günlüğüm çift memeden 40 cc çıkıyor

Kızlar selam , sağım yaptığınız da çift memeden kaç cc çıkıyor süt 27. Günlük bebeğim sütüm az 60-79 cc geçmiyor .3-4 saatte bir sağım yapıyorum bebeğimde laringomalazi var boğazı çok yorulmasın diye ara ara biberon ile veriyorum. Ama dünden beri memeyi çok emmek istemiyor iyice strese girdim sütüm kesilir diye
Selam canım strese girme sütün etkilenmesin. Süt yapacak şeyler tüketiyor musun? Ben kendi yaptıklarımı sayayım belki yardımı dokunur. Bol su içiyorum ben bestlak damla kullanıyorum bol yeşillik tüketiyorum, bir gün bir fincan rezene bir gün bir fincan papatya çayı içiyorum, her gün 2-3 tane hurma yiyorum, kuru üzümden 1 küçük kase hoşaf içiyorum gece yatmadan önce, multivitamin kullanıyorum her gün, ceviz yiyorum, bir de yulaflı meyveli müsli içiyorum bir kase

Tikabasa Tikabasa canım hastaneye mi gittiniz ? Öyle birsey okudum sanki
Evet cnm gittik. Bi ateş sözkonusuydu, hem sarılığa bakılır, hem aknelere falan dıye düşündüm. Evde ateşölçerin pili bitmişti. 36,9 çıktı ateşi. Eliyle bakınca anladı hafif ateş var, crp alalım dedi, zatem crp varmı dıye endişelendim, sarılıktan daha mühim bnım için.

Çok şukurki crp negatif geldi sarılık 8e düşmüş. Kakasınıda gosterdim. Sıvı sarı yapıyor 2 gundur, orda yeşilimsi yaptı, normal bu yenidoğan kakası boyle olur dedi. Crp pozitif çıksaydı, idrar yoku enf. Şüphelenip çiş tahlılı yapacaktı. Bi kaka yapıyor vajınasının içi üstü heryere bulaşıyor, enfeksıyon olmaması munkun değil zten, nekdr temizlesemde iyice aralarını sil dedi grekırse iç kısmı kulak çöpüyle temizle dedi cunkü bnım iç kısımda halaa doğumdaki beyaz şeylerden var.

Akneler için bısey surmesende gecer ama mustela öneririm dedi. Aslının dediği penaten'i sordum içerıgı çok guzel alıp kullanabılırsın dedi. Crp negatif ama çocukta bısey var, sıvı bı kaka hafif ateş üşütme olabılır yada gecemi üşüyor, incemi gydırıyorum dıye düşündüm. Sordum kıyafetleri iyi dedi.

3600 kg 🤗 1 ayda 1 kilo almış kızçem çok sevındım🩷🧿 ateş 38 ve üzeri olursa getirin dedi.

Normal doğum yapan kizlar dikislerinizin düğümü çözülüyor mu sizinde? Benim düğümler çözülüyor ipler sarkıyor sinir oluyor ne zaman düşecek bu dikişler ya 🤬 bide çok kötü yerlerden yırtmışım canım şeyimi nasıl ikindiysam 🥴 klitorisin şekli değişmiş sağ iç dudak sanki soldan büyük duruyor ayy çok üzüldüm inşallah dikişler düştükten sonra düzelir tipi 😔 bide bişey daha sorucam benim hgb 15e çıkmış nasıl olduğunu kesinlikle anlamadım çünkü hep düşüktü kan hapına devam etsem mi bıraksam mi?

İyi akşamlar kızlar nasılsınız ☺️
Benim bebiş grip oldu maalesef 3 gündür burnunu aspiratör ile açıp bol bol ezmzirme ile devam ediyordum bu gün ateşi de çıktı boğazı şişmiş yutkunamıyor 🥹 Bebelere acilde müdahale ediyorlar mı götüreyim ona göre
Eşim tutturmuş o bebek ilaç bile vermezler ben halini görüyorum dayanamıyorum zaten minicik doğdu biliyorsunuz
Yardımmmmm 😭😭

Benim bebiş grip oldu maalesef 3 gündür burnunu aspiratör ile açıp bol bol ezmzirme ile devam ediyordum bu gün ateşi de çıktı boğazı şişmiş yutkunamıyor 🥹 Bebelere acilde müdahale ediyorlar mı götüreyim ona göre
Eşim tutturmuş o bebek ilaç bile vermezler ben halini görüyorum dayanamıyorum zaten minicik doğdu biliyorsunuz
Yardımmmmm 😭😭
Mutlaka bence götür daha fazla ilerlemeden cnm ilaç duruma göre veriyorlar mutlaka

Normal doğum yapan kizlar dikislerinizin düğümü çözülüyor mu sizinde? Benim düğümler çözülüyor ipler sarkıyor sinir oluyor ne zaman düşecek bu dikişler ya 🤬 bide çok kötü yerlerden yırtmışım canım şeyimi nasıl ikindiysam 🥴 klitorisin şekli değişmiş sağ iç dudak sanki soldan büyük duruyor ayy çok üzüldüm inşallah dikişler düştükten sonra düzelir tipi 😔 bide bişey daha sorucam benim hgb 15e çıkmış nasıl olduğunu kesinlikle anlamadım çünkü hep düşüktü kan hapına devam etsem mi bıraksam mi?
Çözülüyor evet dün çözüldü ama bir saat sonra dikişin kendi de düşüverdi yoksa rahatsız ederdi sanırım. Kız klitorisle ne alaka orayı nasıl yırtabilmissin. Bence iç dudaklarda şekil değişikliği olacak şekilde bir yırtılma çok zor yani dikislerden öyle görünüyordur diye düşünüyorum kuzum

Yardımmmmm 😭😭
Ben götürürdum kuzum ya bilemiyorum çok küçükler. Hani biraz büyük olsalar evde takip et diyeceğim ama şu an evde yapılacak her şey sınırlı

Yardımmmmm 😭😭
Cnm bz, aynı gun doğurduk senle sanırım. Bızde bugun hafif atesten gttık acile. Crp negatif cıktı ama bnce gtmlısın crp baktırmalısın, bıde yutkunamıyor dıyorsun, üşüdümü acaba, ishal varmı

X