2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    282
Asli ben de çubuk kraker gibi kaldım yine kiz hamileyken popom çıktı diye seviniyordum, ömrü 10 günmüş A Asliyokfotokopisivar Eki Görüntüle 3409516
[/QUOTE]
Hahah sen eşittir ben demektir aynıyız toto gitti güzellik bitti kuzum şu probiyotikten sende almışsın resmini atarmisin cansu henüz görmedi sanırım Alya kuş gazdan 4 kere kustu ard arda bugün Cook ağladı

Bende daha ayva göbeği gibi bir göbek var canım onunla avunayim bari ben de 54le kalmistim sanırım şu an 59um. Keşke vermesem ama kesin veririm biliyorum

Çözümü basit kız , çok duygulanmana gerek yok

Asli ben de çubuk kraker gibi kaldım yine kiz hamileyken popom çıktı diye seviniyordum, ömrü 10 günmüş A Asliyokfotokopisivar Eki Görüntüle 3409516
Hahah sen eşittir ben demektir aynıyız toto gitti güzellik bitti kuzum şu probiyotikten sende almışsın resmini atarmisin cansu henüz görmedi sanırım Alya kuş gazdan 4 kere kustu ard arda bugün Cook ağladı
[/QUOTE]
Benimki de gelmedi canım daha sipariş verdim. Cansunun attigi foto şuydu , kaydetmisim

Benimki de gelmedi canım daha sipariş verdim. Cansunun attigi foto şuydu , kaydetmisim
[/QUOTE]
Ama bu satılmaz diyor kız nöbetçi eczanede olur mu ki

[/QUOTE]
Oyy kıyamam kuzuya, bizde doktora gdıcez sanırım, detayları yazarım cnm

Eklentiler

• Screenshot_20240331_142442.jpg
    53,3 KB · Görüntüleme: 49
[/QUOTE]
Ya cansudaki öyle de internette falan var, tabi guvenir misin güvenmez misin bilmiyorum da ben güvendiğim bir ecza sayfasından sipariş verdim canım

Ya bu arada denemediysen bebisin ayaklarına sıcak su torbası dene gerçekten çok rahatlatıyor. Havluya falan sarıp koyabilirsin. Ben koymadığım gece resmen gazdan sürekli uyandı ama koyduğumda farkediyor kesinlikle. A Asliyokfotokopisivar

Ya cansudaki öyle de internette falan var, tabi guvenir misin güvenmez misin bilmiyorum da ben güvendiğim bir ecza sayfasından sipariş verdim canım
[/QUOTE]
Eşim bulmuş eczanede aldı kuzum sıcak su torbası aldım annemden deniycem kuzum aklımda sen yazdığında okumuştum teşekkür ederim kuzum

Reactions: The
Bende daha ayva göbeği gibi bir göbek var canım onunla avunayim bari ben de 54le kalmistim sanırım şu an 59um. Keşke vermesem ama kesin veririm biliyorum

Çözümü basit kız , çok duygulanmana gerek yok
Çözüm ne kız geri sokamam ya çocuğu ben de vermek istemezdim ama gitti maalesef yüzüm de indi hamileliğin verdiği tüm güzellik gitti

Reactions: The
Eşim bulmuş eczanede aldı kuzum sıcak su torbası aldım annemden deniycem kuzum aklımda sen yazdığında okumuştum teşekkür ederim kuzum
[/QUOTE]
Anladım canım yine de söyleyeyim de tabi dikkatli koy canım. Hem az doldur suyunu hem de koyarken kapağını kapatırken havasını al öyle koy. Sıcak su torbası kazaları çok oluyor Allah korusun bir tavsiye verdim sikinti olsun istemem

Yok yok geçen gün babam gelmiş onun yanında bu konuyu açtı benimkiler de hiç karışan diğiller ama babam kısa olarak söylediki bizimde kalbimizden geçen isimler var ama gençlere karışmamak en iyisi ondan sonra sanki anlamış öyle hiss ediyorum..

Aynen öyle yani benim babam da kızım için koydugum ismi hiç beğenmedi annem falan da öyle. Ama biz beğendik oldu bitti. Herkesin gönlünü edeceksek ohoo.. onlar artık ününü elemis elegini asmışlar, kendi bebelerine koysalarmis istedikleri isimleri, ne garipler ya

Aynen öyle..zar zor birini ortaya çıkartdımonunda ismine karışmayınbenim babam gariban hiç isim koyamamış çocuklara hep annem koymuş bunuda söyledi hatta yani demek istediki erkeksin git erkek işine karış

Benim oğluşumda cildi kuruyor her banyo sonrası bebe yağı sürüyorum annemde bir kaç defa zeytinyağı sürdü ben asit olduğu için istemedim aslında ama biz sizi böyle büyüttük dedi bişey diyemedim bir sıkıntı da olmadı .. ben hala antibiyotik içiyorum o yüzden mi bilmiyorum poposu hep kızarıyor kantaron yağı sürüyorum artarsa da Bepanthol krem sürdüm şimdilik iyi ama ara ara artıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…