- 10 Haziran 2022
- 4.465
- 7.028
Bende daha ayva göbeği gibi bir göbek var canım onunla avunayim bariAyy ben çok duygulanıyorum nedense ya düne kadar içindeydi şimdi içi boş bakıp bakıp ağladım ilk günler karnımaBenim şu an karnım dümdüz hafif şişlik bile yok sanki hiç doğum yapmamış gibiyim 54le hamile kaldım şu an 52 kiloyum
Hahah sen eşittir ben demektir aynıyız toto gitti güzellik bittiAsli ben de çubuk kraker gibi kaldım yine kiz hamileyken popom çıktı diye seviniyordum, ömrü 10 günmüş A Asliyokfotokopisivar Eki Görüntüle 3409516
Hahah sen eşittir ben demektir aynıyız toto gitti güzellik bittiAsli ben de çubuk kraker gibi kaldım yine kizhamileyken popom çıktı diye seviniyordum, ömrü 10 günmüş A Asliyokfotokopisivar Eki Görüntüle 3409516
Benimki de gelmedi canım daha sipariş verdim. Cansunun attigi foto şuydu , kaydetmisimHahah sen eşittir ben demektir aynıyız toto gitti güzellik bittikuzum şu probiyotikten sende almışsın resmini atarmisin cansu henüz görmedi sanırım Alya kuş gazdan 4 kere kustu ard arda bugün Cook ağladı
[/QUOTE]Hahah sen eşittir ben demektir aynıyız toto gitti güzellik bittikuzum şu probiyotikten sende almışsın resmini atarmisin cansu henüz görmedi sanırım Alya kuş gazdan 4 kere kustu ard arda bugün Cook ağladı
Ama bu satılmaz diyor kız nöbetçi eczanede olur mu kiBenimki de gelmedi canım daha sipariş verdim. Cansunun attigi foto şuydu , kaydetmisim
Ya cansudaki öyle de internette falan var, tabi guvenir misin güvenmez misin bilmiyorum da ben güvendiğim bir ecza sayfasından sipariş verdim canımAma bu satılmaz diyor kız nöbetçi eczanede olur mu ki
Çözüm ne kız geri sokamam ya çocuğuBende daha ayva göbeği gibi bir göbek var canım onunla avunayim bariben de 54le kalmistim sanırım şu an 59um. Keşke vermesem ama kesin veririm biliyorum
Çözümü basit kız , çok duygulanmana gerek yok
Eşim bulmuş eczanede aldı kuzumYa cansudaki öyle de internette falan var, tabi guvenir misin güvenmez misin bilmiyorum da ben güvendiğim bir ecza sayfasından sipariş verdim canım
Hahah masum kızÇözüm ne kız geri sokamam ya çocuğuben de vermek istemezdim ama gitti maalesef yüzüm de indi hamileliğin verdiği tüm güzellik gitti
Başka kullanıcı adı varmı acaba arkadaşın kızlar epeydir ulaşamadım merak ettimKüvezden çıksınlar bol bol öpüp koklayacağım inşallah
Yok yok geçen gün babam gelmiş onun yanında bu konuyu açtı benimkiler de hiç karışan diğiller ama babam kısa olarak söylediki bizimde kalbimizden geçen isimler var ama gençlere karışmamak en iyisi ondan sonra sanki anlamış öyle hiss ediyorum..Hey Allahım gerçekten çok sinir bozucu ya. Ben de sanıyorum kendi ismini koydu bu kadar israra görealışmasını umut ediyorum ne diyim bilemedim. Kimlikte bile olmayan bir ismi çocuk da benimsemez, ilerde de kullanmaz zaten merak etme
Aynen öyle yani benim babam da kızım için koydugum ismi hiç beğenmediYok yok geçen gün babam gelmiş onun yanında bu konuyu açtı benimkiler de hiç karışan diğiller ama babam kısa olarak söylediki bizimde kalbimizden geçen isimler var ama gençlere karışmamak en iyisi ondan sonra sanki anlamış öyle hiss ediyorum..
Aynen öyle..zar zor birini ortaya çıkartdımAynen öyle yani benim babam da kızım için koydugum ismi hiç beğenmediannem falan da öyle. Ama biz beğendik oldu bitti. Herkesin gönlünü edeceksek ohoo.. onlar artık ününü elemis elegini asmışlar, kendi bebelerine koysalarmis istedikleri isimleri, ne garipler ya
Hahaha ay yok kalsın bu bana yettiHahah masum kızsabah oğlum diyor ki anne artık karnında bebek yok mu? Eşim de diyor olacak inşallah oğlum ajhsjs
Bundan bahsetmiştim
Bu kuzuKuzum resmini atarmisin bende alayım