Abooo senn üçleyeceksin kesinHahah masum kızsabah oğlum diyor ki anne artık karnında bebek yok mu? Eşim de diyor olacak inşallah oğlum ajhsjs
Bundan bahsetmiştim
Mis gibi isim, neyini beğenmemişletAynen öyle yani benim babam da kızım için koydugum ismi hiç beğenmediannem falan da öyle. Ama biz beğendik oldu bitti. Herkesin gönlünü edeceksek ohoo.. onlar artık ününü elemis elegini asmışlar, kendi bebelerine koysalarmis istedikleri isimleri, ne garipler ya
Anladım canım yine de söyleyeyim de tabi dikkatli koy canım. Hem az doldur suyunu hem de koyarken kapağını kapatırken havasını al öyle koy. Sıcak su torbası kazaları çok oluyor Allah korusun bir tavsiye verdim sikinti olsun istememEşim bulmuş eczanede aldı kuzumsıcak su torbası aldım annemden deniycem kuzum aklımda sen yazdığında okumuştum teşekkür ederim kuzum
Saol kuzum aldı eşim sabah aç karnına 6 damla demişlerBu kuzu
Kız yok benim ise dönmem gerekiyor, kızımı 2 yaşına getirip ise baslamam lazim Allah nasip ederseAbooo senn üçleyeceksin kesin
Hadi hayırlısı çok açma arayıyada bunları büyüt öyle, sevmelik yaparsın bizim gibi hahshshsgs
Bizim çocuk doktoru öyle demişti de, diğer çocukları da ona götürürdük, eğlencelik, sevmelik olmuş dedi
Mis gibi isim, neyini beğenmemişlet
Benim babamda Deniz ya da Mahir koyun dedi
Yani yenisini yapın diyorÇözüm ne kız geri sokamam ya çocuğuben de vermek istemezdim ama gitti maalesef yüzüm de indi hamileliğin verdiği tüm güzellik gitti
Asli ben de çubuk kraker gibi kaldım yine kizhamileyken popom çıktı diye seviniyordum, ömrü 10 günmüş A Asliyokfotokopisivar Eki Görüntüle 3409516
İkinize gıcık oldum şimdi bak benim neden totom gitmiyoooAyy ben çok duygulanıyorum nedense ya düne kadar içindeydi şimdi içi boş bakıp bakıp ağladım ilk günler karnımaBenim şu an karnım dümdüz hafif şişlik bile yok sanki hiç doğum yapmamış gibiyim 54le hamile kaldım şu an 52 kiloyum
Totona sahip çık bacım toto iyidirİkinize gıcık oldum şimdi bak benim neden totom gitmiyoookarnım kalmadı gibi bişey de toto yanlar bacaklar devam
Kuzum geçmiş olsun geçen gün aynı kusma şeklini iki defa yaşadım aklım çıktı seni çok iyi anliyorum korkumdan honkure honkure ağladım... Hele ikincide ağzından burnunda geldi bugünde 4 kere ard arda kustuKızlar ya bebeğim uyurken durup dururken nerdeyse bir bardak dolusu kustu çok korktum gerçekten. Neden olur ki böyle bir şeyemzirdikten sonra yatırdım uyudu ve aradan nerdeyse 15 dk geçmişti yani. Çok şaşırdım ve Allah korusun normal zamanda da böyle kussa ve farketmesem ne olacak diye düşünmeye başladım
Kuzum annemler gelecekti o yüzden pek gazını çıkarmadim açıkçası emzirdim ve yatırdım. Biraz da fazla emmişti evet. Ama daha önce de böyle yaptığım çok olmuştu yani böyle ilk kez kustu. Pimpirikli bir insan değilim ama şimdi düşünüyorum gece falan kussa Allah korusun hani farkedemem kiKuzum geçmiş olsun geçen gün aynı kusma şeklini iki defa yaşadım aklım çıktı seni çok iyi anliyorum korkumdan honkure honkure ağladım... Hele ikincide ağzından burnunda geldi bugünde 4 kere ard arda kustuben ilk ikisini çok beslenmeden kaynaklı olduğunu bugün olanında gazdan olduğunu düşünüyorum sen çok mu emzirdin yada gazını bugün çıkarttı mi iyice alttan
Anladım sonradan haha yok kalsın bacım 1 tane bize yettiYani yenisini yapın diyor
Sahip çıkmazsam ikinciye gebeyim derim zaten hahshshsTotona sahip çık bacım toto iyidir
Anam sen doğurmalara doymuyorsun seni kaybetmemem lazım yaş gidene kadar kaç tane doğurcan merak ediyorumHahah masum kızsabah oğlum diyor ki anne artık karnında bebek yok mu? Eşim de diyor olacak inşallah oğlum ajhsjs
Bundan bahsetmiştim
Yaaa ne güzel işte bana toto hiç gelmedi ki gitsinİkinize gıcık oldum şimdi bak benim neden totom gitmiyoookarnım kalmadı gibi bişey de toto yanlar bacaklar devam
6 damla ama ben akşam veriyorum canımSaol kuzum aldı eşim sabah aç karnına 6 damla demişler
Maalesef gidiyo canım etrafımdan biliyorum ama bu bozulmaz bi kural siz tahtalar ete biz etliler tahtaya sulanırızYaaa ne güzel işte bana toto hiç gelmedi ki gitsindümdüz tahtayım ben kız olsa ne iyi olur fizik mizik hiçbir şey yok ben de şimdi göğsüm var ama emzirmeyi kesince o da gider
Bende akşam 6-7 gibi veriyorum gece gaz sancısı çekmiyoruz gündüz çekiyoruz 1 yada 2 kere çok şükür gece ağlamadan geri uyuyoSaol kuzum aldı eşim sabah aç karnına 6 damla demişler
Normal canım. Geçenlerde benim bebeğimde de aynısı oldu . Çok pütürlü ama su gibiydi. doktora sorduk Eğer günde 1 kez oluyorsa normal dedi bana doktorum. Sürekli sulu sıvı kaka oluyorsa o zaman ishal düşündürüyormuş. Ama bu sıra rota salgını var istersen bi tahlil ver dedi. Verdik normal çıktı sonuçlarda.Kızlar çok kaka muhabbeti oldu da ondan sorma ihtiyacı duydum bebeğimin kakasında hem sıvı hemde pütürtü oluyo öyle mi olması lazım
Canım sizde nbl ti kullanıyorsunuzBende akşam 6-7 gibi veriyorum gece gaz sancısı çekmiyoruz gündüz çekiyoruz 1 yada 2 kere çok şükür gece ağlamadan geri uyuyo