Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar uzun yola gittiniz mi? Uzun dediğim de 4-4.5 saat falan. Hamile olduğumdan beri ilk kez gideceğiz. 2 saatte bir durup yürümek gerekiyormuş. Yolculuk yaptıysanız nasıl geçti?
Aldığım bi magnezyum vardı. 500 küsürdü neyse bi anda 750 yaptılar. Şimdi de kasım indirimine girmiş 645 tl 500 e alalı bir ay bile olmadı. O yüzden her yapılan indirim, indirim olmuyor bazen
Kızlar uzun yola gittiniz mi? Uzun dediğim de 4-4.5 saat falan. Hamile olduğumdan beri ilk kez gideceğiz. 2 saatte bir durup yürümek gerekiyormuş. Yolculuk yaptıysanız nasıl geçti?
Ben daha hamileliğimi bilmiyorken gemi yolculuğu yapmıştım 4 saat falan hiç kalkmadan. Sonrasında tatilden dönerken artık öğrenmiştim hamileliğimi. Midem falan bulanmıştıgezebilceğim bi gemiydi. Turlamıştım arada. Şimdi tabii aylar büyüdü ama yolculuk için en iyisi 2. Trimestermış değerlendir bence