Bende dedim hiç bişe değilse boğazına bi hava taktırırz yumuşarBen götürürdum kuzum ya bilemiyorum çok küçükler. Hani biraz büyük olsalar evde takip et diyeceğim ama şu an evde yapılacak her şey sınırlı
Evde buhar makinen varsa kendin de yap canımBende dedim hiç bişe değilse boğazına bi hava taktırırz yumuşar
Küçük kızım gripti ondan bulaştı dün tüm gün emdiğini fışkırtarak kustu bu günde ateşi 37 ile 37,5 arası ılık suyla düşüyorum burnunuda acıyorum ama ağzı kuruyor inliyor bildiğinCnm bz, aynı gun doğurduk senle sanırım. Bızde bugun hafif atesten gttık acile. Crp negatif cıktı ama bnce gtmlısın crp baktırmalısın, bıde yutkunamıyor dıyorsun, üşüdümü acaba, ishal varmı
Yok maalesef ilk işim ondan almak olacakEvde buhar makinen varsa kendin de yap canım
Aptamil kusturdu bizimkini Hölle iyi geldi. Markanın afı HölleHangi mama canım memnun musun
Oy maşallah canım kilosuna, çok sevindim, günde kaç kez mama veriyorsun canım. Crp falan olmamasına ayrı sevindim, sıvı kaka normal değil mi canım bizim hep sıvı. Ne giydiriyorsun ben tulum altına bir tane zıbın giydiriyorum meselaEvet cnm gittik. Bi ateş sözkonusuydu, hem sarılığa bakılır, hem aknelere falan dıye düşündüm. Evde ateşölçerin pili bitmişti. 36,9 çıktı ateşi. Eliyle bakınca anladı hafif ateş var, crp alalım dedi, zatem crp varmı dıye endişelendim, sarılıktan daha mühim bnım için.
Çok şukurki crp negatif geldi sarılık 8e düşmüş. Kakasınıda gosterdim. Sıvı sarı yapıyor 2 gundur, orda yeşilimsi yaptı, normal bu yenidoğan kakası boyle olur dedi. Crp pozitif çıksaydı, idrar yoku enf. Şüphelenip çiş tahlılı yapacaktı. Bi kaka yapıyor vajınasının içi üstü heryere bulaşıyor, enfeksıyon olmaması munkun değil zten, nekdr temizlesemde iyice aralarını sil dedi grekırse iç kısmı kulak çöpüyle temizle dedi cunkü bnım iç kısımda halaa doğumdaki beyaz şeylerden var.
Akneler için bısey surmesende gecer ama mustela öneririm dedi. Aslının dediği penaten'i sordum içerıgı çok guzel alıp kullanabılırsın dedi. Crp negatif ama çocukta bısey var, sıvı bı kaka hafif ateş üşütme olabılır yada gecemi üşüyor, incemi gydırıyorum dıye düşündüm. Sordum kıyafetleri iyi dedi.
3600 kg1 ayda 1 kilo almış kızçem çok sevındım ateş 38 ve üzeri olursa getirin dedi.
Cnm günde 3 kez 40 yada 50 cc mama verıyorum. Bi öğlen, bi iftarda bide gce yatarken..Oy maşallah canım kilosuna, çok sevindim, günde kaç kez mama veriyorsun canım. Crp falan olmamasına ayrı sevindim, sıvı kaka normal değil mi canım bizim hep sıvı. Ne giydiriyorsun ben tulum altına bir tane zıbın giydiriyorum mesela
Canım biz hiç şapka takmıyoruz, ben ne şapka ne eldiven takmıyorumCnm günde 3 kez 40 yada 50 cc mama verıyorum. Bi öğlen, bi iftarda bide gce yatarken..
Bnde tulum altına sıfır kol zıbın gydrıyorum. Bikaç gecedir şapkasız yatrdım acaba kafadanmı üşüdü
Benim dikişlerim görünmüyor sanırım erimiş ama şekil sıkıntısını ben de çekiyorum sırf onun için sezeryan mı olsaydım acaba diyorum resmen. Vajinam baya genişledi bazen otururken gaz sıkışıyor utanıyorum eşim gaz çıkardım sanar diyeNormal doğum yapan kizlar dikislerinizin düğümü çözülüyor mu sizinde? Benim düğümler çözülüyor ipler sarkıyor sinir oluyor ne zaman düşecek bu dikişler yabide çok kötü yerlerden yırtmışım canım şeyimi nasıl ikindiysam klitorisin şekli değişmiş sağ iç dudak sanki soldan büyük duruyor ayy çok üzüldüm inşallah dikişler düştükten sonra düzelir tipi bide bişey daha sorucam benim hgb 15e çıkmış nasıl olduğunu kesinlikle anlamadım çünkü hep düşüktü kan hapına devam etsem mi bıraksam mi?
Csnımm çok teşekkür ederim ben sadece doktorun verdiği vitaminleri ve bestlak kullanıyorum. Su en az 2 lt içmeye çalışıyorum ama iyi uyuyamıyorum belki oda etkiliyordur .yarın itibari ile senin yazdıklarınıda uygulayım umarım kısa sürede etkisi olurda artar. Ara ara göğüslerime sancı vuruyor heh diyorum süt doldu iyi ama sağım yaparken gene az çıkıyor :/Selam canım strese girme sütün etkilenmesin. Süt yapacak şeyler tüketiyor musun? Ben kendi yaptıklarımı sayayım belki yardımı dokunur. Bol su içiyorum ben bestlak damla kullanıyorum bol yeşillik tüketiyorum, bir gün bir fincan rezene bir gün bir fincan papatya çayı içiyorum, her gün 2-3 tane hurma yiyorum, kuru üzümden 1 küçük kase hoşaf içiyorum gece yatmadan önce, multivitamin kullanıyorum her gün, ceviz yiyorum, bir de yulaflı meyveli müsli içiyorum bir kase
Bu sadece mama ama di mi bi de emziriyor musunCnm günde 3 kez 40 yada 50 cc mama verıyorum. Bi öğlen, bi iftarda bide gce yatarken..
Bnde tulum altına sıfır kol zıbın gydrıyorum. Bikaç gecedir şapkasız yatrdım acaba kafadanmı üşüdü
Bende toparlıyorum hiç böyle bi ağrı görmedim pantolon pijama giyerken bacağım kalkmiyo acıdan doğum esnasında nasıl oldu bacak ağrısıyla nasıl doğum yaptın zorladı mi seni dogururken açıyoruz sonuçta o dahada ağrıtırMerak etme ya ben de son ay yürüyemez olmuştum topallıyodum ama o an bir şey kalmıyor. Sadece ben çatalda dikiş atılırken kendimi çok kasmışım, bir buçuk hafta fena topalladım sağ bacağımın üstüne basamıyordumsen yapma benim gibi
Bende 39+5 gelmiyor bebek nolcaksaİki hafta önce doğuracağım diye telaşlandırdı doktorhala doğmadı bebeğim ben 2024 Mart annesi olamayacağım sanırım Nisan olacağım bugün de olmazsa galiba Gelmeyince gelmiyor onu da anlamış olduk okuduklarım sayesinde bir çok hiç aklıma gelmeyen şey hakkında bilgi edindim, ilk kez karşılaştığımda panik olmayacağım sayenizde, grubun faydası çok oldu 40. Haftadayım 41 e ramak kaldı
Artık Nisan annesi olacağız orası kesin :) hala doğmadı benimki de :) çok da doğum emaresi yokBende 39+5 gelmiyor bebek nolcaksa
Ayy ben çok duygulanıyorum nedense ya düne kadar içindeydi şimdi içi boş bakıp bakıp ağladım ilk günler karnımaBenim şu an karnım dümdüz hafif şişlik bile yok sanki hiç doğum yapmamış gibiyim 54le hamile kaldım şu an 52 kiloyum
Hahah sen eşittir ben demektir aynıyız toto gitti güzellik bittiAsli ben de çubuk kraker gibi kaldım yine kizhamileyken popom çıktı diye seviniyordum, ömrü 10 günmüş @Asliyokfotokopisivar Eki Görüntüle 3409516
Kızlar çok şanslısınız farkındasınız dimi benim gibi kilo vermeye çalışıp herşeyi yapıp kilo veremeyenler napsınBende daha ayva göbeği gibi bir göbek var canım onunla avunayim bariben de 54le kalmistim sanırım şu an 59um. Keşke vermesem ama kesin veririm biliyorum
Çözümü basit kız , çok duygulanmana gerek yok
Karnın nasıl gitti kız ben hamile kalmadan önce 6 aylık göbeğim vardıMaalesef gidiyo canım etrafımdan biliyorum ama bu bozulmaz bi kural siz tahtalar ete biz etliler tahtaya sulanırızevlenirken 68 kiloydum ah ahh ne güzel zamanlardı 86yla hamile kaldım doğurmadan 3-4 hafta önce 110dum şuan kaçım bilmiyorum ödemli 1 haftalık anneyken 104 çıkmıştım umarım ikili sayılara düşmüşümdür
Aynen nisana kaldıkArtık Nisan annesi olacağız orası kesin :) hala doğmadı benimki de :) çok da doğum emaresi yoksuni sancı olmazsa sezaryene doğru gidiyoruz sonumuz hayır olsun