2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    282
Ben götürürdum kuzum ya bilemiyorum çok küçükler. Hani biraz büyük olsalar evde takip et diyeceğim ama şu an evde yapılacak her şey sınırlı
Bende dedim hiç bişe değilse boğazına bi hava taktırırz yumuşar

Küçük kızım gripti ondan bulaştı dün tüm gün emdiğini fışkırtarak kustu bu günde ateşi 37 ile 37,5 arası ılık suyla düşüyorum burnunuda acıyorum ama ağzı kuruyor inliyor bildiğin ama emmesi azda olsa var kusmuyor İshalmi bilmem ama kakası arttı gibi yinede pütürlü
Birde boğazına lugol solüsyonu sulatarak sürdüm iyot iyi geliyor

Oy maşallah canım kilosuna, çok sevindim, günde kaç kez mama veriyorsun canım. Crp falan olmamasına ayrı sevindim, sıvı kaka normal değil mi canım bizim hep sıvı. Ne giydiriyorsun ben tulum altına bir tane zıbın giydiriyorum mesela

Cnm günde 3 kez 40 yada 50 cc mama verıyorum. Bi öğlen, bi iftarda bide gce yatarken..
Bnde tulum altına sıfır kol zıbın gydrıyorum. Bikaç gecedir şapkasız yatrdım acaba kafadanmı üşüdü

Benim dikişlerim görünmüyor sanırım erimiş ama şekil sıkıntısını ben de çekiyorum sırf onun için sezeryan mı olsaydım acaba diyorum resmen. Vajinam baya genişledi bazen otururken gaz sıkışıyor utanıyorum eşim gaz çıkardım sanar diye

Çok şükür kızlar kremlerin faydasını görmeye başladık kızarıklık gitmiş günde 4 defa sürdüm her defa yıkayıb temizleyerek nasıl mutluyum yoksa her defa görünce üzülüyordum

Csnımm çok teşekkür ederim ben sadece doktorun verdiği vitaminleri ve bestlak kullanıyorum. Su en az 2 lt içmeye çalışıyorum ama iyi uyuyamıyorum belki oda etkiliyordur .yarın itibari ile senin yazdıklarınıda uygulayım umarım kısa sürede etkisi olurda artar. Ara ara göğüslerime sancı vuruyor heh diyorum süt doldu iyi ama sağım yaparken gene az çıkıyor :/

Bende toparlıyorum hiç böyle bi ağrı görmedim pantolon pijama giyerken bacağım kalkmiyo acıdan doğum esnasında nasıl oldu bacak ağrısıyla nasıl doğum yaptın zorladı mi seni dogururken açıyoruz sonuçta o dahada ağrıtır

Bende 39+5 gelmiyor bebek nolcaksa

Asli ben de çubuk kraker gibi kaldım yine kiz hamileyken popom çıktı diye seviniyordum, ömrü 10 günmüş @Asliyokfotokopisivar Eki Görüntüle 3409516
Hahah sen eşittir ben demektir aynıyız toto gitti güzellik bitti kuzum şu probiyotikten sende almışsın resmini atarmisin cansu henüz görmedi sanırım Alya kuş gazdan 4 kere kustu ard arda bugün Cook ağladı
[/QUOTE]
Bende daha ayva göbeği gibi bir göbek var canım onunla avunayim bari ben de 54le kalmistim sanırım şu an 59um. Keşke vermesem ama kesin veririm biliyorum

Çözümü basit kız , çok duygulanmana gerek yok
Kızlar çok şanslısınız farkındasınız dimi benim gibi kilo vermeye çalışıp herşeyi yapıp kilo veremeyenler napsın

Karnın nasıl gitti kız ben hamile kalmadan önce 6 aylık göbeğim vardı şimdi kocaman doğumdan sonra sarkar diye korkuyorum korsemi kullandın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…