2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    282
Hahah masum kız 🤣 sabah oğlum diyor ki anne artık karnında bebek yok mu? Eşim de diyor olacak inşallah oğlum ajhsjs
Bundan bahsetmiştim :dondurma:
Abooo senn üçleyeceksin kesin 😬
Hadi hayırlısı çok açma arayı 😂 yada bunları büyüt öyle, sevmelik yaparsın bizim gibi hahshshsgs
Bizim çocuk doktoru öyle demişti de, diğer çocukları da ona götürürdük, eğlencelik, sevmelik olmuş dedi 😂
Aynen öyle yani benim babam da kızım için koydugum ismi hiç beğenmedi 😅 annem falan da öyle. Ama biz beğendik oldu bitti. Herkesin gönlünü edeceksek ohoo.. onlar artık ününü elemis elegini asmışlar, kendi bebelerine koysalarmis istedikleri isimleri, ne garipler ya😅
Mis gibi isim, neyini beğenmemişlet😒
Benim babamda Deniz ya da Mahir koyun dedi😂

Eşim bulmuş eczanede aldı kuzum ☺️ sıcak su torbası aldım annemden deniycem kuzum aklımda sen yazdığında okumuştum teşekkür ederim kuzum ❤️
Anladım canım yine de söyleyeyim de tabi dikkatli koy canım. Hem az doldur suyunu hem de koyarken kapağını kapatırken havasını al öyle koy. Sıcak su torbası kazaları çok oluyor Allah korusun bir tavsiye verdim sikinti olsun istemem 🙈
[/QUOTE]
Tamam kuzum çok saol ❤️

Abooo senn üçleyeceksin kesin 😬
Hadi hayırlısı çok açma arayı 😂 yada bunları büyüt öyle, sevmelik yaparsın bizim gibi hahshshsgs
Bizim çocuk doktoru öyle demişti de, diğer çocukları da ona götürürdük, eğlencelik, sevmelik olmuş dedi 😂

Mis gibi isim, neyini beğenmemişlet😒
Benim babamda Deniz ya da Mahir koyun dedi😂
Kız yok benim ise dönmem gerekiyor, kızımı 2 yaşına getirip ise baslamam lazim Allah nasip ederse ☺️ eşim kendisi çok çocuklu bir aileden geliyor, kalabalık aile seviyor ama hayatın gerçekleri de var tabi 😂

Kızlar ya bebeğim uyurken durup dururken nerdeyse bir bardak dolusu kustu çok korktum gerçekten. Neden olur ki böyle bir şey 🥲 emzirdikten sonra yatırdım uyudu ve aradan nerdeyse 15 dk geçmişti yani. Çok şaşırdım ve Allah korusun normal zamanda da böyle kussa ve farketmesem ne olacak diye düşünmeye başladım

Asli ben de çubuk kraker gibi kaldım yine kiz 🤣 hamileyken popom çıktı diye seviniyordum, ömrü 10 günmüş🥲 A Asliyokfotokopisivar Eki Görüntüle 3409516

Ayy ben çok duygulanıyorum nedense ya düne kadar içindeydi şimdi içi boş bakıp bakıp ağladım ilk günler karnıma 🙈 Benim şu an karnım dümdüz hafif şişlik bile yok sanki hiç doğum yapmamış gibiyim 54le hamile kaldım şu an 52 kiloyum 🙈
İkinize gıcık oldum şimdi bak benim neden totom gitmiyooo 🤣 karnım kalmadı gibi bişey de toto yanlar bacaklar devam 🥹

Kızlar ya bebeğim uyurken durup dururken nerdeyse bir bardak dolusu kustu çok korktum gerçekten. Neden olur ki böyle bir şey 🥲 emzirdikten sonra yatırdım uyudu ve aradan nerdeyse 15 dk geçmişti yani. Çok şaşırdım ve Allah korusun normal zamanda da böyle kussa ve farketmesem ne olacak diye düşünmeye başladım
Kuzum geçmiş olsun geçen gün aynı kusma şeklini iki defa yaşadım aklım çıktı seni çok iyi anliyorum korkumdan honkure honkure ağladım... Hele ikincide ağzından burnunda geldi bugünde 4 kere ard arda kustu 😥 ben ilk ikisini çok beslenmeden kaynaklı olduğunu bugün olanında gazdan olduğunu düşünüyorum sen çok mu emzirdin yada gazını bugün çıkarttı mi iyice alttan

Kuzum geçmiş olsun geçen gün aynı kusma şeklini iki defa yaşadım aklım çıktı seni çok iyi anliyorum korkumdan honkure honkure ağladım... Hele ikincide ağzından burnunda geldi bugünde 4 kere ard arda kustu 😥 ben ilk ikisini çok beslenmeden kaynaklı olduğunu bugün olanında gazdan olduğunu düşünüyorum sen çok mu emzirdin yada gazını bugün çıkarttı mi iyice alttan
Kuzum annemler gelecekti o yüzden pek gazını çıkarmadim açıkçası emzirdim ve yatırdım. Biraz da fazla emmişti evet. Ama daha önce de böyle yaptığım çok olmuştu yani böyle ilk kez kustu. Pimpirikli bir insan değilim ama şimdi düşünüyorum gece falan kussa Allah korusun hani farkedemem ki 😔 bir de sessizdi ki anlatamam hani öyle sese falan gidip bakmam normalde. Ay bilemedim

Hahah masum kız 🤣 sabah oğlum diyor ki anne artık karnında bebek yok mu? Eşim de diyor olacak inşallah oğlum ajhsjs
Bundan bahsetmiştim :dondurma:
Anam sen doğurmalara doymuyorsun seni kaybetmemem lazım yaş gidene kadar kaç tane doğurcan merak ediyorum 🤣🤣

• Komik
Reactions: The
İkinize gıcık oldum şimdi bak benim neden totom gitmiyooo 🤣 karnım kalmadı gibi bişey de toto yanlar bacaklar devam 🥹
Yaaa ne güzel işte bana toto hiç gelmedi ki gitsin🤣 dümdüz tahtayım ben kız olsa ne iyi olur fizik mizik hiçbir şey yok bende, şimdi göğsüm var ama emzirmeyi kesince o da gider 😂

Yaaa ne güzel işte bana toto hiç gelmedi ki gitsin🤣 dümdüz tahtayım ben kız olsa ne iyi olur fizik mizik hiçbir şey yok ben de şimdi göğsüm var ama emzirmeyi kesince o da gider 😂
Maalesef gidiyo canım etrafımdan biliyorum ama bu bozulmaz bi kural siz tahtalar ete biz etliler tahtaya sulanırız 🤣🤣 evlenirken 68 kiloydum ah ahh ne güzel zamanlardı 86yla hamile kaldım doğurmadan 3-4 hafta önce 110dum 🥴 şuan kaçım bilmiyorum ödemli 1 haftalık anneyken 104 çıkmıştım umarım ikili sayılara düşmüşümdür 🤣

Kızlar çok kaka muhabbeti oldu da ondan sorma ihtiyacı duydum bebeğimin kakasında hem sıvı hemde pütürtü oluyo öyle mi olması lazım
Normal canım. Geçenlerde benim bebeğimde de aynısı oldu . Çok pütürlü ama su gibiydi. doktora sorduk Eğer günde 1 kez oluyorsa normal dedi bana doktorum. Sürekli sulu sıvı kaka oluyorsa o zaman ishal düşündürüyormuş. Ama bu sıra rota salgını var istersen bi tahlil ver dedi. Verdik normal çıktı sonuçlarda.

X