- 3 Haziran 2023
- 4.272
- 4.787
- 24
doğuran eleniyor...doğurunca yazmayı kesiyolar diyordum meğer yazamıyorlaemışAslı sesin çıkmıyor kiaazzz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
doğuran eleniyor...doğurunca yazmayı kesiyolar diyordum meğer yazamıyorlaemışAslı sesin çıkmıyor kiaazzz
Benim kız anamı aglatiyor gün icinde dün aglayarak kocamı aradım geel diye kız doğumdan beri bütün kemiklerim çok fena ağrıyor caydanligin sltini bile zor kaldırıyorum bileklerim bile acıyor kizida sürekli pis pis yapinca ayakta sırtım kopuyor telefonu elime zor alıyorum bide uyumadigim zaman sutum toplanmiyor memeler yumos kalıyor bestlak mi içsem gün içinde diye ikilemdeyimAslı sesin çıkmıyor kiaazzz
Ayy o ayları düşünemiyorum şu an bile zorlanıyorum afakanlar basıyor emzirmekten zaten bir de taşırken neler basar bilemiyorumYok yok hiç merak etme. Ben de oğlum obez olacak sanmıştım tek dezavantajı taşımak çok zorluyor bir yerden sonra. Hele ki şöyle 7 8 aylıkken artık ciddi bel ağrıları çekmeye başlamıştım
Teşekkürler canım bilmiyordum öğrenmiş oldum ve de rahatladım. Çok zorlanıyorum ben sürekli memede olduğu için sen zorlanmıyor musun canımCanım bebeğine maşallah çok güzel kilo almış benim bebeğimde uyanık kaldığı zaman meme de kalmak istiyor, anne sütü alan bebek obez olmaz kuzum merak etme zaten hareketlenşnce gidiyor tombişlikleri
Kuzum kolostrum şuan sütün sarı kusması normal
Geçen de yazacaktım, kız nolursun ayakta gezdirmeye alıştırma şu bebeği. Evet biliyorum çok seviyorlar vs ama ilk bebeğim büyüdükten sonra herkese dediğim şey , en büyük hatam bu bebeği gezdirerek uyutmak oldu şimdi minikler ama birkaç ay sonra 8 10 kiloyu ayakta gezdir bakalım inan bel mel kalmıyor. Ben çok çektim bacım, söyleyeyim dedimBenim kız anamı aglatiyor gün icinde dün aglayarak kocamı aradım geel diye kız doğumdan beri bütün kemiklerim çok fena ağrıyor caydanligin sltini bile zor kaldırıyorum bileklerim bile acıyor kizida sürekli pis pis yapinca ayakta sırtım kopuyor telefonu elime zor alıyorum bide uyumadigim zaman sutum toplanmiyor memeler yumos kalıyor bestlak mi içsem gün içinde diye ikilemdeyim
Sende arada bi gelip iki laf atıp kaçıyorsun zaten hiçbirimizin sesi çıkmaz olduuAslı sesin çıkmıyor kiaazzz
Direkt gruptan ayrılıyo doğuran cidden daha bunlar iyi günlerimiz emekleme yürüme olunca peşlerinde koşmaktan hiç yazamıcaz ek gıda dönemini merak ediyorum ben birbirimize çok güzel bilgiler veririz diye düşünüyorum o kısma ışınlansakdoğuran eleniyor...doğurunca yazmayı kesiyolar diyordum meğer yazamıyorlaemış
Canım benim sen nasılsın psikolojik açıdan iyi misin biraz dahaTeşekkürler canım bilmiyordum öğrenmiş oldum ve de rahatladım. Çok zorlanıyorum ben sürekli memede olduğu için sen zorlanmıyor musun canım
Zorlanmaz mıyım hemde nasıl, bende 2 çocuk daha var birde düşün, o uyuduğu zamanlarda hızlı hızlu bişeyler yapıyorum,birde çok terliyorum evimizde sıcak, çok bunalıyorum.Teşekkürler canım bilmiyordum öğrenmiş oldum ve de rahatladım. Çok zorlanıyorum ben sürekli memede olduğu için sen zorlanmıyor musun canım
Yerim ben o obur minnoşu nazara inanıyorsan herkesin yanında da bunu söyleme kuzum. Hem sütün çok diye nazar ederler hem bebeğin güzel kilo alıyor diyeAyy o ayları düşünemiyorum şu an bile zorlanıyorum afakanlar basıyor emzirmekten zaten bir de taşırken neler basar bilemiyorum
Dun bende ayıptır söylemesi baklava yedim 2 dilimcik ve yarım saati bulmadı iki göğsümde sızlamaya başladı süt doldu gümüş kapaklara. Sağım yapmak istiyorum ama yapamıyorum makinem hem iyi değil hemde çok acıyo bebek acıtmıyor makine beni mahvediyor o yüzden yapamıyorum. Bebeğime yetsin o doysun yeter fazlasında gözüm yok sağamam çünküGeçen de yazacaktım, kız nolursun ayakta gezdirmeye alıştırma şu bebeği. Evet biliyorum çok seviyorlar vs ama ilk bebeğim büyüdükten sonra herkese dediğim şey , en büyük hatam bu bebeği gezdirerek uyutmak oldu şimdi minikler ama birkaç ay sonra 8 10 kiloyu ayakta gezdir bakalım inan bel mel kalmıyor. Ben çok çektim bacım, söyleyeyim dedim
He bir de kızlar okursanız hepinize söylüyorum irmik helvası çok güzel süt yapıyor, muhakkak deneyin. Sen de bir dene kuzum ye ve sonrasında bol bol su iç. İlk doğumumda okumuştum bir yerden o zaman da çok yerdim ve etkisini hemen görürdüm.
Hahah napayım bebek uyurken zaten sürekli iş güç yemek veya diğer bebemle oyun modundayim. Telefon alıp dinlenmeye vaktim mi var hâlâ kocamın sahurunu bile ben hazırlıyorum ya bazen kendime eziyet ettiğimi düşünüyorum vallaSende arada bi gelip iki laf atıp kaçıyorsun zaten hiçbirimizin sesi çıkmaz olduu
Direkt gruptan ayrılıyo doğuran cidden daha bunlar iyi günlerimiz emekleme yürüme olunca peşlerinde koşmaktan hiç yazamıcaz ek gıda dönemini merak ediyorum ben birbirimize çok güzel bilgiler veririz diye düşünüyorum o kısma ışınlansak
Mochi alsaydin aslında baya rahat ederdin. Memeye takıyorsun kendi doluyor öyle fazla süt. Sagmiyorsun yani vakumluyorsun kendi doluyor.Dun bende ayıptır söylemesi baklava yedim 2 dilimcik ve yarım saati bulmadı iki göğsümde sızlamaya başladı süt doldu gümüş kapaklara. Sağım yapmak istiyorum ama yapamıyorum makinem hem iyi değil hemde çok acıyo bebek acıtmıyor makine beni mahvediyor o yüzden yapamıyorum. Bebeğime yetsin o doysun yeter fazlasında gözüm yok sağamam çünkü
Kuzum öyle bir agliyor ki sesi gidiyor kıpkırmızı oluyor yüzünü yoluyor mecbur alıyorum sakinlestiriyorum biliyorum çok zorluyor büyüyünce ama napiyim kıyamıyorum o iyi olsunda benim sırtım agrisin diyorum o an yaa öyle mi tamam kuzum anneme yaptırırım saol şimdi bestlak koydum suya 10 damla bakalım kontrollü bı kullanayım tekrar beze yapacak mıGeçen de yazacaktım, kız nolursun ayakta gezdirmeye alıştırma şu bebeği. Evet biliyorum çok seviyorlar vs ama ilk bebeğim büyüdükten sonra herkese dediğim şey , en büyük hatam bu bebeği gezdirerek uyutmak oldu şimdi minikler ama birkaç ay sonra 8 10 kiloyu ayakta gezdir bakalım inan bel mel kalmıyor. Ben çok çektim bacım, söyleyeyim dedim
He bir de kızlar okursanız hepinize söylüyorum irmik helvası çok güzel süt yapıyor, muhakkak deneyin. Sen de bir dene kuzum ye ve sonrasında bol bol su iç. İlk doğumumda okumuştum bir yerden o zaman da çok yerdim ve etkisini hemen görürdüm.
Ayy bir de ekstra çocuklarım olsa napardim bilemiyorum senin işin daha zor o zaman bizim de ev sıcaktı hep boynu isilik oldu doktor pişirmişsiniz çocuğu dedi evi sürekli havalandırdım kombiyi iyice kıstım ince giyindirdim boynunu da her gün ılık suyla sildim geçirdim çok şükür ama yanaklarındaki henüz geçmedi emzirirken tenime sürekli değdiği için ve memede çok uzun süre durduğu için bir türlü geçmiyor her emzirme sonrası siliyorum ama yine de tekrar ve tekrar meme istediği için döngü devam ediyor şimdi ağız mendili koymaya başladım yanağına hassas kız ya bir de bunlarla uğraşıyoruzZorlanmaz mıyım hemde nasıl, bende 2 çocuk daha var birde düşün, o uyuduğu zamanlarda hızlı hızlu bişeyler yapıyorum,birde çok terliyorum evimizde sıcak, çok bunalıyorum.
Kız bende aynı uyurken iş güç kediyle oynamaca ve evet kocamın sahurunu da ben hazırlıyorum dün gece pek aç değilim dedi kelek attım senin tostun güzel oluyordu o zaman tost yap ye ben yatıyom dedim ne biliyim bak doğurmak için de çok uğraştım bu ek gıda da başıma bela olcak kesin sen böyle diyorsanHahah napayım bebek uyurken zaten sürekli iş güç yemek veya diğer bebemle oyun modundayim. Telefon alıp dinlenmeye vaktim mi var hâlâ kocamın sahurunu bile ben hazırlıyorum ya bazen kendime eziyet ettiğimi düşünüyorum valla
Aman ek gıdaya isinlanip napacaksın benim memeden ayrılmayan obezimsi bebeğim ek gıdayı hiç sevmemişti mesela anam neler çektim ona iki lokma yedirecegim diye
Link var mı canım ekran görüntüsü de atsan olur yanlış bişey almıyım bi bakayım. Sağım yapıp en azından gece uyandırmadan onu vermek istiyorum benim ki uyanmadan emmşyor gece de zor uyanıyor uyanınca da geri uyumak bilmiyorum ama biberonu ağzına sokarsam emer öyle memeyi almıyo uyurkenMochi alsaydin aslında baya rahat ederdin. Memeye takıyorsun kendi doluyor öyle fazla süt. Sagmiyorsun yani vakumluyorsun kendi doluyor.
Daha iyiyim canım ve tek kalınca toparladım biraz ailem buradaydı ama onlar gidince her şey bana kaldı öyle olunca hızlı toparladım psikolojik olarak daha iyiyim ama uyuşukluk azalsa da devam ediyor pıhtılaşma henüz geçmedi bakalım o da geçerse daha iyi hissedeceğimCanım benim sen nasılsın psikolojik açıdan iyi misin biraz daha
Kız benimki de aynı bi siniri benden almış resmen yoluyor kendini geçen saçını tuttu aha dedim gidiyo diken saçlar bana beze yapmıştı ben bıraktım onu ama göğüslerim dolunca o beze yine oluyorKuzum öyle bir agliyor ki sesi gidiyor kıpkırmızı oluyor yüzünü yoluyor mecbur alıyorum sakinlestiriyorum biliyorum çok zorluyor büyüyünce ama napiyim kıyamıyorum o iyi olsunda benim sırtım agrisin diyorum o an yaa öyle mi tamam kuzum anneme yaptırırım saol şimdi bestlak koydum suya 10 damla bakalım kontrollü bı kullanayım tekrar beze yapacak mı
İnşallah canım mutlu anne mutlu bebek mottomuz bu olsunDaha iyiyim canım ve tek kalınca toparladım biraz ailem buradaydı ama onlar gidince her şey bana kaldı öyle olunca hızlı toparladım psikolojik olarak daha iyiyim ama uyuşukluk azalsa da devam ediyor pıhtılaşma henüz geçmedi bakalım o da geçerse daha iyi hissedeceğim
İnanıyorum canım yok yok söylemem zaten ilk zamanlar hiç yoktu gelsin diye çok uğraştım çok şükür geldi bebeğin sürekli emmesi de yardımcı oldu ama dediğin gibi nazar olmasın Allah korusun maşallah diyeyim ben deYerim ben o obur minnoşu nazara inanıyorsan herkesin yanında da bunu söyleme kuzum. Hem sütün çok diye nazar ederler hem bebeğin güzel kilo alıyor diye
Kesinlikleİnşallah canım mutlu anne mutlu bebek mottomuz bu olsun