Bakalım hiç beklemediğimiz bianda sancı gelebilir belli olmaz vakti saati var demekkiBenim bugün belim çok ağrıdı dedim tamam böyle böyle gelcek kız yok gelmiyo rahmim çok ağrıyor 2-3 gündür bugün belime bıçak saplanır gibi ağrılar girdi tık yok açılma olıyor diye dusunuyorum ama nişan kasılma hiç bişi yok suni alıcam gibi görünüyor yoruldum be
Perşembe kaç hafta oluyorsunMaalesef doktorum onu diyor bana pazartesi kontrol edicek rahim ağzı ıncelmıs mı açılma artmışmı diye ona göre perşembe günü suniyle doğumu başlatıcam dedi çok korkuyorum suniden sancılarım gelsin diye çok çabalıyorum ama yok bana mısın demıyor
Kuzum d vitamini kaç damla alıyorsunBalık yaği kan ilacı ve vitamin d gerçi vitamin d unutuyorum kullanmaya kemiklerim ağrıyor
6 damla yazmış doktorKuzum d vitamini kaç damla alıyorsun
Canım emzirirken bi ağrı hissediyordum benayyy çarşamba günü saat 22de yaptım kızz.Seni yakalamısken sorayım, doğumdan sonra ağrın cok oldu mu? Benim karnım cok ağrıyor bazen
Ayy hadi hayırlısı olsun hakkınızda haberdar et biziGünaydın kızlaar. Adaya veda sırası bizde gibi görünüyormuayeneye gelmeden sabah 10.00da nişanım geldi. Şimdi nst çekiliyor. Ağrılar çok farklı. Ön taraftaki baskı çok dayanılmaz. Dünden beri popumun üstüne oturamıyorum. Pilates topunda bile otursam rahatsızlık hissi vardı . Sanki tuvaletim geldi de tutuyor gibi. Gece boyunca sancı gibi değil de vajinamın orda bebeğin kafasını ittirmesi ile ağrı oluştu. Hiç uyuyamadım yatakta dönerken belim çok ağrıdı. Bacaklarım da öyle. Kabus gibiydi. Bana dua edin lütfen bi de boğaz enfeksiyonu geçiriyorum bir türlü iyileşemedim. Domuz gribi gibi. Tam da antibiyotik isteyecektim doktordan
D vit kullanıyorum sadece, d vit günümüzde biz yetişkinler de bile yeterli düzeyde değil, bebeklerde kemik gelişimi için gerekli bşr vitaminKızlar d vitamini damlası ve gaz damlası kullanan var mı ? Faydası veya zararı nedir sizce ? Benim bebeğim gazlı bi bebek ama çıkarabiliyor da gazını, yine de bazen sancıyla uyanıyor gaz damlası işe yarar mı acaba
Hadi hayırlısı kolaylıkla sağlıkla gelsinGünaydın kızlaar. Adaya veda sırası bizde gibi görünüyormuayeneye gelmeden sabah 10.00da nişanım geldi. Şimdi nst çekiliyor. Ağrılar çok farklı. Ön taraftaki baskı çok dayanılmaz. Dünden beri popumun üstüne oturamıyorum. Pilates topunda bile otursam rahatsızlık hissi vardı . Sanki tuvaletim geldi de tutuyor gibi. Gece boyunca sancı gibi değil de vajinamın orda bebeğin kafasını ittirmesi ile ağrı oluştu. Hiç uyuyamadım yatakta dönerken belim çok ağrıdı. Bacaklarım da öyle. Kabus gibiydi. Bana dua edin lütfen bi de boğaz enfeksiyonu geçiriyorum bir türlü iyileşemedim. Domuz gribi gibi. Tam da antibiyotik isteyecektim doktordan
Ben nerdeyse iyileştim kuzum. Acımıyor artık antibiyotikten sonra. Ya çok üzüldüm yeniden mi acımaya başladıThe canım senin dikişlerin, ağrıların ne alemde
şoktayım ama galiba benim dikişlerim yeniden açılmaya başladı çıldırmak üzereyim
Hadi bir avazda inşallah canımGünaydın kızlaar. Adaya veda sırası bizde gibi görünüyormuayeneye gelmeden sabah 10.00da nişanım geldi. Şimdi nst çekiliyor. Ağrılar çok farklı. Ön taraftaki baskı çok dayanılmaz. Dünden beri popumun üstüne oturamıyorum. Pilates topunda bile otursam rahatsızlık hissi vardı . Sanki tuvaletim geldi de tutuyor gibi. Gece boyunca sancı gibi değil de vajinamın orda bebeğin kafasını ittirmesi ile ağrı oluştu. Hiç uyuyamadım yatakta dönerken belim çok ağrıdı. Bacaklarım da öyle. Kabus gibiydi. Bana dua edin lütfen bi de boğaz enfeksiyonu geçiriyorum bir türlü iyileşemedim. Domuz gribi gibi. Tam da antibiyotik isteyecektim doktordan
Normal kuzum. Annedeki hormonlardan dolayı akıntı oluyor bebekteKızlar bebeğim bugün minicik bir eşy sarı kustu. Dün de öyle minicik bir şey kustu sonra olmadı buhün sabaha kadar. Bide alyını değiştirirken beyaz akıntısı olduğunu fark ettim, ne olabilir ki öyle
Canım mamayı neyle verdin?Canım ben ilk hafta baya mama takviyesi verdim belki onun etkisiyle kilo alışı hızlandı şuan sadece emziriyorum her ağladığında emziriyorum gak meme guk meme tabiri caizse çok emiyor saatlerce memede kalıyor
Bizim oldu çok mama verince ama mamayı değiştirdik Hölle aldık şimdi iyi. Bi de anne sütüyle karışmaması lazımmış.Kızlar bebeğiniz kusuyor mu, biz az az günde bir defa kusması oluyor
Evet benimkide çok kusuyor. Ama biz doktorun tavsiyesiyle kilo alımı için mamaya da başladık. Bikac kez kusuyorKızlar bebeğiniz kusuyor mu, biz az az günde bir defa kusması oluyor