2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    282
Yav niye tuzsuz içelim niye yağsız içelim 😁 yemekleri de mi yağsız tuzsuz yiyorsun kız ne olacak sen de. bu iki günlük iş değil ki nasipse iki yıl emzirecegiz ayrandan falan bir şey olmaz korkma
Akşam yer fıstığı yiyorduk eşimle internette baktım o da gaz yapıyormuş, yemeyi bıraktım eşim diyor e sen ne yiyeceksin onu yeme bunu yeme boşver ye gitsin ya 😁😂 ben de bu sefer çocuk kıvranınca vicdan yapıyorum işte

Kefir de mi gaz yapıyor acaba? Aslında hem probiyotik hem bagırsak çalıştırır. Ben ek gıdaya geçince de ayran yerine direkt kefir başlıcam aklımda öyle not aldım ☺️
Valla onu bilmiyorum ama kefiri nasıl içiyorsunuz ya ben meyvelisini zor içiyorum sadesini içemiyorum

Ecowell kullanıyorum ama şimdi bir bebişteki kuruluktan dolayı onu değişip bi elimde mustela var onu denicem bakalım o iyi gelecek mi diye
Ecowell fiyatları sanırım uçmuş🥴bende eşime dedim Dalin al denicem..mustelada aklımda..mustelanın nemlendirici kremi var bende

Eve yardımcı yemek vs bunları halledince zaten insan hafifliyor. Ben hem ev işi hem yemek hem sahur derken bide üstüne gazlı bebek olunca yıprandım açıkçası. Bide o kadar komik ki daha 10 günlük bile değilken kendi annem sıfır anlayışla bana iftara geldi. O gün eşim bi çorba makarnayla iftar acıcakken ben annem geliyor diye yemek yapmak zorunda kalmıştım. Tekte gelmiyor iki kardeşimle geliyor o gün kaç kişiye yemek yaptım lohusanın elinden su bile içilmez derler bide
kendini yorma canım üzme de inan çevremdeki çoğu anane öyle herkes kendi hayatını yaşama derdinde eskinin ananeleri yok :KK43:( eski düzenini temizliğini ararsan lohusalık çok zor oluyor tek önceliğim bebeğim diyorum ben evi öylesine elimden geldiğince ilgileniyorum haftada 1 ya da 2 haftada bir yardımcı abla benim yükümü alıyor bir de köfte yaptım yanına çorba makarna ya da pilav kolay oluyor iftara hemen hemen hergün aynı menü :)

Kızlar bugün bebeğimin yarı kırkı çıktı ve tek başıma yaptırdım banyosunu. O kadar insan içinde bir o kadar da yalnız kalmak çok ağrıma gidiyor. Kendi annem bile arayıp sormuyor günlerdir. Aşırı psikolojim bozuldu bebeğim zaten durmuyor uyku deseniz kalmadı ev işi vs derken bitmiş hissediyorum. Destek almayı düşünmeye başladım her gün ağlamaktan gözlerim fulu görüyor uykusuzlukta cabası. Burası olmasa ne yapardım bilmiyorum en azından kafam dağılıyor
Canım ben böyle durumlarda daha kötü ne ola bilir diye başlıyorum düşünmeye ve öyle daha iyi hiss ediyorum kendimi yani benden daha kötü zor durumda olanlar var diye kendimi ayakta tutuyorum.Benim annem geldi kaldı yanımda sağolsun düşük riski olduğu için ama mesela 40 günden sonra dönmeli evine ve birde ne zaman gelicek belli bile diğil bilet fiyatları almış başını gidiyor bende kıyamıyorum çağırmaya ve kalıcam tek eşimle kv zaten bir hayır yok.İlk günler zor olsa bile ama sonuçta bu günler için çok dua etmiştim ondan düşmek yok bu hep böyle olmucak sil göz yaşlarını her şeye yetişmek zorunda diğilsin.Birde gerçekten annem burdayken çocuğumun düzeni yok..bir tek yedir yatır başka bir şey yok..konuşmuyorum masaj yapmıyorum bence sende topla kendini ve aksine değerlendir bu günleri🥰

Napayım bacım hamileyken oturmuyordum aha şimdi de lohusayken oturmuyorum 😂 en rahat günüm dogurdugum hastanede kaldığım gündü 🤣 kızım da iyi çok şükür aşk yaşıyorum 5 gündür 🤤😂

Hakkınızda hayırlısı olsun canım Allahın izniyle sağlıkla kavuş 🧿🙏🏻

Kuzum Allah yardımcın olsun, hiçbir şey olmaz azcik minik doğacak sadece. Dualarımız seninle

O Oylesinwbirisii kuzum girince haber et aklımdasın göremedim mesajını yazdıysan bile. Her şey iyidir inşallah

O Oylesinwbirisii canım sesin çıkmıyor iyisinizdir umarım

Merhabalar ben nisan annesinden:)
Arkadasımızı merak ettım haberınız var mı iyidir ınsallah

gelısme gerılıgı sebebıyle takıp edıyordum

Kızlarrr hepinize teşekkür ederim ben saat 22:02 itibari ile kızceme kavuştum, darısı bekleyenlere🙏 Bir daha asla doğurmam dediğim bi doğum hikayem oldu😂 2 gün boyunca sancı çektim, ama sonucumuz güzel Allaha şükür kızım yanımda🙏 emiyor şimdi😂😂 doğum 5dk da bitti ama açılma zor oldu

Kızlarrr hepinize teşekkür ederim ben saat 22:02 itibari ile kızceme kavuştum, darısı bekleyenlere🙏 Bir daha asla doğurmam dediğim bi doğum hikayem oldu😂 2 gün boyunca sancı çektim, ama sonucumuz güzel Allaha şükür kızım yanımda🙏 emiyor şimdi😂😂 doğum 5dk da bitti ama açılma zor oldu
Hayırlı ugurlu olsun cok sevındım🤲🏻

Merhaba güzel anneler, bende mart annesi olacağım son gün ile. Bugün zorla çatı muayenesi olmak zorunda kaldım. Ve muayene sonrası lekelenmem oldu. İster istemez kaygı yaptım enfeksiyon kapmamısımdır ve bu nedenşe bebeğim erken gelmez değil mi?

ay hadi bakalım, bizim indirekt coombs testleri.hep negatif çıkıyodu ama meğer benim bebe pozitifmiş. Kan uyusmazlığımız olduğu için gelişmemiş büyğk ihtimalle. Ama kilosu 2700gr maşallah gayet ideal.

Her seyın bir sebebı var tabı ben de pıhtılasma falan var bakalım ondan mıdır hayırlısı olsun

Ayy kızlar valla bu akşam annemlere gittim Ali Kerem orda rahat uyuyamadi bir türlü eve gelince de 1 gibi uyudu ve 6 da kalktı. İlk defa bu kadar uzun uyudu kuzum. Şimdi de birlikte oturuyoruz öyle bakalım ne zaman uyur😀 bu arada benim bugün 38 gün oldu doğum yapalı ve regl oldum.hemde bayağı karın ağrılı oldu

The The benimde bebe beşikte durmuyor napıcaz bunu😂 memede uyumak istiyor e benimde hala kaenım falan ağrıyor emzirme dışınsa çok süreli tutamıuorum

• Komik
Reactions: The
Söyledim canım bizde tek başımıza büyüttük dedi
O zaman gün gelir devran döner kuzum oda illaki sana ihtiyaç duyar birgün sende ona göre davranirsin bundan sonra yani çok vicdansızca konuşmuş annen bide ilk torun senden daha da üzerine düşeceğine bile isteye seni tek bırakması çok üzücü 😔 rabbim yardımcın olsun canım benim

O zaman gün gelir devran döner kuzum oda illaki sana ihtiyaç duyar birgün sende ona göre davranirsin bundan sonra yani çok vicdansızca konuşmuş annen bide ilk torun senden daha da üzerine düşeceğine bile isteye seni tek bırakması çok üzücü 😔 rabbim yardımcın olsun canım benim
Âmin canım inşallah Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Gözün aydın kuzumm çok sevindim rabbim analı babalı büyütsün ömrü uzun olsun inşallah 🤲🏻❤️❤️

Gözün aydın canım analı babalı büyüsün minnoş😍

Kizlar dun bir aylik aşisini yaptirdik bu gece atesi vardi az bisey normalmi sizce yasa grip falanmi oldu atesi olunca ne yapicaz dr surup veriyormu

X