2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    282
Canım ay inan kv düzelmez benim eşimde dedi konuşayım temizlik yapsın geldi yapmadı oturdu aşağı eşime de yaptım ettim dedi yalandan bi şeye elini sürdüğü yoktu.
İnşallah işe yarar kuzum ben inanıyorum şifa olsun inan o işe yaradığında çook rahatlayacaksın sende.
Akşam vermeye özen göster canım bizimkilerde ikisi birden dediğim gibi diyorum ya iki büklüm can çekişirdi kızarıp ayakların ıksrnına kadar çekerdi gaz çıkarmak için uyumazlardı mız mız ağlarlardı gazdan. Çok şükür geçti yani sabır diledim o zamanlar bol bol çok şükür damladan sonra baya kendime geldim yani onlar rahatladı bende bi rahatladım. Diyorum ya kolik bebeklerin anneleri napıyor Allah yardımcıları olsun cidden gaz bambaşka bir uğraş ve yorucu bir hale sokuyor durumu ben bir ara benimkileri kolik sanmıştım dr alakası yok diyip damlayı verdi işte artık her şeyi düşünmüştüm öyle ıkınma hayatımda görmedim ben kafasına kadar kızarıyordu çocuklar çok zor yani gaz

Kızlar selam, ben 3 gündür Hipp Combiotic mama veriyorum 1 kere gece, 1 kere gündüz. Mamadan mı yoksa 15 günü geçtik artık gaz dönemi mi ondan mı anlamadım ama, oğlum gazını alttan çıkaramadığı için kaka yapamıyor. Mecbur popoyu uyarıyoruz kulak çubuğu, az zeytinyağı ile. Gazı çıkarıyor bir anda o zaman ve aynı anda ne var ne yok kaka da yapıyor. Ama 3 gündür bunu yapmadan kendi yapamıyor, tamam rahatlatıyoruz ama bunun da çok sağlıklı bir yöntem olduğunu düşünmüyorum. Sizce neyden kaynaklı olabilir, ne yapmak gerekir?

Benimki de aynı bütün vücudu kıpkırmızı oluyor. Kolik olduğunu nasıl anlarız ki benimkinin belli bi saati yok bazen gece tutuyor bazen sabah bazen akşam hiç belli olmuyor. Kolik sanırım belli saatlerde oluyor

Ne kadar hızlı alışıveriyolar yaa. Altı üstü şurda 1 haftadır kucakta uyudu

Kız hemde honkure honkure ağladım nasıl korkarak emzirdim dün anlatamam nefesini falan kontrol ettim sürekli çok haklısın kuzucum ne biliyim çok hassasım bu sıpada
Yaa bende bu oğlanda çok hassasım neden bilmiyorum. Kızlarımda 20 li yaşlarımın başında genç ve daha tecrübesizdim. Bi şekilde büyüyüp gittiler. Ama şimdi 34 yaşındayım. Herşeyi biliyorum ama bunda nedense daha hassasım

Hangi damla canım ben not alayım şimdiden. Sonra vaktim olmaz belki sormaya

Valla gaz yapıyor diye okudum ben internette

Onu araştırmadım ama emziren çok arkadaşım ayran içme dedi ben de içmiyorum
Kefir de mi gaz yapıyor acaba? Aslında hem probiyotik hem bagırsak çalıştırır. Ben ek gıdaya geçince de ayran yerine direkt kefir başlıcam aklımda öyle not aldım

İlk doğumumda batikon vermişti dr. Wc yaparken cok acıyordu. Ilık Su döküyordum tuvaletimi yaparken. Allah şifa versin peki neden açılmış? Normal dikiş mi yoksa yapıştırma mı yapmışlardı ?

Kantaron yağı iyileşmek üzere olan yaraya çok iyi gelir. Dikişin tuttuysa deneyebilirsin. Ya da dr. a bi sor istersen

uguurbocegii kuzum sıcak suya oturdum yaklaşık 20 dk falan leğen küçüktü duramadım daha fazla ama ayakları sokmakda iyi geliyormus sonrasında yapmaya üşendim biraz arttı ağrılar ama ne olur daha bilemem sen ayaklarını uzun tutmaya bak ama oturmakda iyi olabilir bende açılma vardı 2 cm inşallah suniye gerek kalmadan böyle böyle kendi sancımı getiririm

Ayy ben de deniyim yaa 39+0 oluyorum yarın.

Ah kuzum benim ya okuyunca çok üzüldüm bide kendi annen yani sen onun canından cansın insan tek başına altından kalkamiyor Alya bugün çok ağladı tuvalete gidemedim altıma yapicam annemi aradım gel tuvalete gideyim diye saolsun geldi o sırada Alya göğsümde uyudu bir saat benimde içim geçmiş o arada bütün evi toparlamis oğlumun karnını doyurmus annem olmasa bende bitmistim birde senin ki sana gelmeyip gezmeye gidiyor o daha da kötü koyar insana neden soylemiyorsun peki yardıma ihtiyacın olduğunu sen söyle yapmazsa o utansın... Rabbim yardımcın olsun kuzum ya bide sahur da hazirliyorsun benim eşim bu sene tutamiyor ben ne sahur ne iftar hiç bişey yapamıyorum diye

Söyledim canım bizde tek başımıza büyüttük dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…