2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    282
Kız hemde honkure honkure ağladım nasıl korkarak emzirdim dün anlatamam nefesini falan kontrol ettim sürekli çok haklısın kuzucum ne biliyim çok hassasım bu sıpada 😅
Yaa ben de bir o kadar rahatım maşallah 😂 yani sanırım iki doğum arası yakın olduğundan olabilir. Tadını çıkarmaya çalışıyorum 😍 oğlumda ne kadar sendromluymusum yaaa

Kızlar sizinde emzirirken bebelerinizin boğazına süt kaçıyor mu? Benim kanallar açıldı artık süt çok tazyikli geliyor çocuğum sürekli öksürüyor sinirimi bozuyor artık ya 😔
Benimde bebegime bogazina kaçiyor. Hatta geçen gün morardi resmen nefes alamadı sonra düzeldi. Her emzirmemde kaçiyor öksürüyor. Emzirmekten korkar oldum. 😔

N
Banada canım hatta kola takılan varmış 40 kontrolüne gittiğimde detaylı konuşacağım bende
Kizlar bende spinal taktırmak istiyorum doktorum 6 hafta sonra takarız demişti doğumda. Yarın doğum sonrası kontrolüm var bakalım neler olmuş dikiserim nasıl?

Kola takılani duymustum ama daha yeni oldu için yan etkilerinden korktum. Etrafımızda kullanan var mı?

Anladım canım. Benim kızın da bugün tüm vücudu hafiften soyulmaya başladı ama ben banyodan sonra oldu diye düşünmüştüm acaba incia mi yaptı ki şimdi sen öyle diyince bilemedim
Bebekler deri değiştirecek korumalı deri gelmesi gerekiyo hatta doktor soyulsun daha iyi dedi bize baya deri döküldü bizim

• Beğen
Reactions: The
Ocean d vitamini kullanan var mı aranizda ? Ya ben bir kaç kere kullandım öğlen saat 12 den önce kullanmaya çalıştım ama o gün çok huzursuzdu bende bıraktım kullanmayı.
Biz kullanıyoruz herhangi bir huzursuzluk yapmadınsabah 9 gibi veriyorum

Bi göğsümde onu yaşıyorum bende genelde onda öksürük tutuyo

Ben bunu alsam çocuğu içine koysam sinir krizi geçirir herhalde ne yaptıysam o elleri yüzünden indiremiyorum direkt uyanıyo doğduğundan beri kundaktan nefret ediyo. Karnımda da hep öyleydi yüzünü görememiştik elleri yüzünden
evet her çocuğa göre değil riskli pahalı olmasa neyse de :KK43:( biz öyle sakinleştiriyorduk kundakla ondan bize yaradı 🙏

Kızlar doktora gittik çıkmadan alyayi emzirmistim orda meme istemesin doye 40 CC de mama verdim geldik eve ama arabada baya arandı ağladı acıktı diye düşündüm bir memeyi emdi yine ağladı arandı öteki memeyide verdim biraz emdi baktım kusacak gibi yan çevirdim bir küstü size anlatamam bir su bardagi dolusu belki daha fazla kustugu gibide uyudu ara ara uyanır gibi olduğunda bir iki öksürüyor off aklim çıktı ya çok kötü hissediyorum kendimi arabada da çalkalandı yavrumun midesi ben de anlamadım hayvan gibi emzirdim yavrum nasıl kustu 😭😭😭
Benim oglumda daha hastandeyken. Kustu ki burnundan hem agzindan geldi çok fazla gelmişti gerçekten çok korkutucu

Valla canım düne kadar kv vardı yanımda yani hiç yalnız kalmadım. Bu hafta sonuna kadar da eşim hala evde. O yüzden bilemiyorum yalnız kalınca nasıl olacak ☺️ benim de henüz dikişlerim düşmedi bugün 6. gün. Hatta ilk 3 gün dikişlerim daha iyi durumda gibiydi acimiyordu. Üç gündür acıyor da. Doktora göründüm tekrar, hiçbir sorun yok dedi ama neden acıyor anlamadım, belki de ipler kuruyor ve batıyor bilmiyorum. Düşse rahatlayacagim. Onun dışında dikişler tamamen iyileştiginde Allah'ın izniyle üstesinden gelirim diye düşünüyorum ya bakalım ☺️
The The ped kullanıyorsan o tarih yaptığı icin aciyo olabilir.birde ben koltukta ya da hafif sert zeminde örn sandalye de oturunca çok acıyor ve yanma yapıyor.
İkimizde aynı gün normal doğum yaptik ya da 1 gün var aramızda. Benim dikişlerde daha dökülme yok. 20 gün sürer demişti doktorum

• Beğen
Reactions: The
The The ped kullanıyorsan o tarih yaptığı icin aciyo olabilir.birde ben koltukta ya da hafif sert zeminde örn sandalye de oturunca çok acıyor ve yanma yapıyor.
İkimizde aynı gün normal doğum yaptik ya da 1 gün var aramızda. Benim dikişlerde daha dökülme yok. 20 gün sürer demişti doktorum
Ped kullanıyorum evet canım sen ne kullanıyorsun? Benim 1 hafta 10 gün içinde düsmeye başlar demişti canım bakalım ne zaman düşecek

Canım idrar da koku normal yani nasıl onu ayırt edeceğiz ki?
Geçmiş olsun bu Arada 🙏🏻🥰 nasıl bir tedavi uyguladılar? Başımıza gelirse aklımızda olsun
Teşekkür ederim Cansu🤲 ah işte bende koku filan ayırt edemedim ki edebilseydim keşke, dediğin gibi idrar zaten kokulu oluyor. Tedavi olarak damar yolundan 24 saatte 4 kere olacak şekilde antibiyotik veriyorlar yatarak tedavi oluyor. Umarım hiç bir bebişimizin başına gelmez grupta.

X