- 10 Haziran 2022
- 4.465
- 7.028
Fışkırır gibi kustuysa midesini üşütmüştür. Sen soguk bişey mi içtin ya da yedin ? Ya da üşüttün de sütüne mi gecti acaba.Kızlar doktora gittik çıkmadan alyayi emzirmistim orda meme istemesin doye 40 CC de mama verdim geldik eve ama arabada baya arandı ağladı acıktı diye düşündüm bir memeyi emdi yine ağladı arandı öteki memeyide verdim biraz emdi baktım kusacak gibi yan çevirdim bir küstü size anlatamam bir su bardagi dolusu belki daha fazla kustugu gibide uyudu ara ara uyanır gibi olduğunda bir iki öksürüyor off aklim çıktı ya çok kötü hissediyorum kendimi arabada da çalkalandı yavrumun midesi ben de anlamadım hayvan gibi emzirdim yavrum nasıl kustu
Güzel vitaminKızlar eşim d vıtamını olarak bunu almış, eczacılar ve bilir kişiler bunu önermişler
Kızlar buarada benım 7.gün kanamam bitmişti erkenden hatta yazmıştım size. Bugun birden kanamam başladı öyle boyle değil, sıvı bayaa, çok koyu değil, 2 buyuk ped doldurdum 1 saatte2 kezde altıma geçti yer gök şey oldu. adet değildir heralde bu.,
Tamam canım..benimde malum şimdi düzenim yok oğluş hala uyanık sanki sabah açılmış eşime matça bakıcak valla dedim azcık bak kaç gündür uyumuyorum 1 saat bile yeter banaYarın çekeyim kuzum şuan uyumaya çalışıyorlaray bu gece uyuyacak gibi değiller delirttiler beni sabır diyorum sabırrrr
Fazla verdin canım korkmaKızlar doktora gittik çıkmadan alyayi emzirmistim orda meme istemesin doye 40 CC de mama verdim geldik eve ama arabada baya arandı ağladı acıktı diye düşündüm bir memeyi emdi yine ağladı arandı öteki memeyide verdim biraz emdi baktım kusacak gibi yan çevirdim bir küstü size anlatamam bir su bardagi dolusu belki daha fazla kustugu gibide uyudu ara ara uyanır gibi olduğunda bir iki öksürüyor off aklim çıktı ya çok kötü hissediyorum kendimi arabada da çalkalandı yavrumun midesi ben de anlamadım hayvan gibi emzirdim yavrum nasıl kustu
Balım son ana kadar odadaydim 10 cm açıklıkla girdim dogumhaneye yürüyerek çok acilıydi kendi aralarinda birşeye takıldığını falan konuştular iki ebe üstüme çıktı bastırdı alttan doktor kesti baya kaç dikiş var bilmiyorum yapıştırma yapıp incecik dikti doktor bur yandan da stajerlere öğretti beni bayiltin diye ağladım baya kandırdılarGözün aydındarısı bana inşallah kaç dikiş var ? Tam açılma kaç cm oldu? Kesi yapmak zorunda mı kaldılar?
Ayy yine üzerime geçti, orkid yetişmiyor, depent koydumGüzel vitaminlohusa kanaması işte. Sökülüyor kirli kan. Böyle böyle için temizlenecek
Cnm ne damla kullanıyordun şimdi ne aldın,?Kızlar biz dün kayranın 1 aylık aşısını yaptık bugünde kalça çıkığı randevumuz vardı çok şükür herşey yolunda
Kızlar aslında o kadar çok sorum varki giripte yazacak fırsatım yok kayramın gaz problemi var damlamızı değiştik yine aynı uykusundan çığlık çığlığa uyanıyor kendini çok kadıyor kıp kırmızı oluyor anca memede yatışıyor aşamadık bunu bi türlü
Canım sab simplex veriyordum önce baktım değişen bişey yok doktorumuz nurse harveys colex yazdı o bi nebze diğerinden daha iyi ama çocuğum çokmu gazlı anlamadım gittiCnm ne damla kullanıyordun şimdi ne aldın,?
Burda bugun prebiyotik konusu geçti de..
Canım ben dalin kullanıyorum bi sıkıntı yaşamadım doğallığı tartışılır tabi o ayrı meseleKızlar banyo yaparken ve ya bebeği yıkarken ne kullanıyorsunuz?doktora sordum doğal olsun yeter dedi..şimdi incia kullanıyorum değişmek istiyorum
Dalin şampuanını ben kendim gebelikte kullanıyordum sen şampuanmı aldın yoksa vücudun içinmiCanım ben dalin kullanıyorum bi sıkıntı yaşamadım doğallığı tartışılır tabi o ayrı mesele
Ben de incia kullanıyorum, ilk kez kullandım bugün yani. Memnun değil misin?Kızlar banyo yaparken ve ya bebeği yıkarken ne kullanıyorsunuz?doktora sordum doğal olsun yeter dedi..şimdi incia kullanıyorum değişmek istiyorum