2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    282
Kızlar sizinde emzirirken bebelerinizin boğazına süt kaçıyor mu? Benim kanallar açıldı artık süt çok tazyikli geliyor çocuğum sürekli öksürüyor sinirimi bozuyor artık ya

Kızlar aranızda Ankarada yaşayan var mı ? Yeni doğan ya da çocuk doktoru tavsiyesi verebilir mi bana?

Fışkırır gibi kustuysa midesini üşütmüştür. Sen soguk bişey mi içtin ya da yedin ? Ya da üşüttün de sütüne mi gecti acaba.

Güzel vitamin lohusa kanaması işte. Sökülüyor kirli kan. Böyle böyle için temizlenecek

38+6 da çok şükür kavuştuk oğlumuz Yusuf Bera ya 21 martta dünyaya geldi 2. Sezeryan olduğu için baya zorlandım hamd olsun bugün iyiydim bol bol emzirmek ve uykulu inşallah böyle de devam eder

Yarın çekeyim kuzum şuan uyumaya çalışıyorlar ay bu gece uyuyacak gibi değiller delirttiler beni sabır diyorum sabırrrr
Tamam canım..benimde malum şimdi düzenim yok oğluş hala uyanık sanki sabah açılmış eşime matça bakıcak valla dedim azcık bak kaç gündür uyumuyorum 1 saat bile yeter bana

Fazla verdin canım korkma

B
Gözün aydın darısı bana inşallah kaç dikiş var ? Tam açılma kaç cm oldu? Kesi yapmak zorunda mı kaldılar?
Balım son ana kadar odadaydim 10 cm açıklıkla girdim dogumhaneye yürüyerek çok acilıydi kendi aralarinda birşeye takıldığını falan konuştular iki ebe üstüme çıktı bastırdı alttan doktor kesti baya kaç dikiş var bilmiyorum yapıştırma yapıp incecik dikti doktor bur yandan da stajerlere öğretti beni bayiltin diye ağladım baya kandırdılar

Kızlar hayırlı akşamlar giremez oldum buraya umarım hepiniz iyisinizdir
Doğum yapan arkadaşlar tebrik ederim gözünüz aydın olsun sağlıcakla büyüsün bebişler

Kızlar biz dün kayranın 1 aylık aşısını yaptık bugünde kalça çıkığı randevumuz vardı çok şükür herşey yolunda
Kızlar aslında o kadar çok sorum varki giripte yazacak fırsatım yok kayramın gaz problemi var damlamızı değiştik yine aynı uykusundan çığlık çığlığa uyanıyor kendini çok kadıyor kıp kırmızı oluyor anca memede yatışıyor aşamadık bunu bi türlü

Kızlar kayranın burnu arada tıkanıyor doktorumuz bunu yazdı reçeteye damla diye yazmış netten baktım kimi sıkıyor direk bileniniz varsa aydınlatın beni burun aspiratörü almıştım onunla çekiyordum ama tam olarak temizlemiyor oda

Cnm ne damla kullanıyordun şimdi ne aldın,?
Burda bugun prebiyotik konusu geçti de..

Kızlar banyo yaparken ve ya bebeği yıkarken ne kullanıyorsunuz?doktora sordum doğal olsun yeter dedi..şimdi incia kullanıyorum değişmek istiyorum

Cnm ne damla kullanıyordun şimdi ne aldın,?
Burda bugun prebiyotik konusu geçti de..
Canım sab simplex veriyordum önce baktım değişen bişey yok doktorumuz nurse harveys colex yazdı o bi nebze diğerinden daha iyi ama çocuğum çokmu gazlı anlamadım gitti

Kızlar banyo yaparken ve ya bebeği yıkarken ne kullanıyorsunuz?doktora sordum doğal olsun yeter dedi..şimdi incia kullanıyorum değişmek istiyorum
Canım ben dalin kullanıyorum bi sıkıntı yaşamadım doğallığı tartışılır tabi o ayrı mesele

Ben de incia kullanıyorum, ilk kez kullandım bugün yani. Memnun değil misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…