2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    282
Açılma kaç santim canım kaç haftadasin ben 39 bitti bugün 1 haftan kaldı sancım gelmeyecek diye korkuyorum herkeste sorup duruyor niye doğurmadı diye kız çocukları erken gelirmiş aslında ama

Dalin şampuanını ben kendim gebelikte kullanıyordum sen şampuanmı aldın yoksa vücudun içinmi
Komple setini aldım canım şampuan yağı losyonunu pudrasını falan şimdilik sadece şampuanını kullanıyorum

Ben de incia kullanıyorum, ilk kez kullandım bugün yani. Memnun değil misin?
Yok o kadarda kötü diğil sadece saçında kepek oluşuyor mesela geçen defa banyosunu yaparken yüzünede vurdum çok kabık verdi değişeyim diyorum

3 damla bile fark ettirdi valla rahatladı bebeğim.

Açılma kaç santim canım kaç haftadasin ben 39 bitti bugün 1 haftan kaldı sancım gelmeyecek diye korkuyorum herkeste sorup duruyor niye doğurmadı diye kız çocukları erken gelirmiş aslında ama
39+3üm canım. Çatı muayenesi yapmadı ama ultrasondan tahminen 2 cm açılman var dedi. Acı cekmeyeyim diye kıyamadı bakmadı öatıya. Ama alttan ve üstten ultrason baktı. Valla erken doğum riski taşırken bi baktım doğuramıyorum sinirim bozuluyor korku basıyor gec kaldıkça. En kötü suni sancıyla başlattırırım doğumu. Sezeryan düşünmüyorum çünkü

Yaaa dikiş kesi dedin mi işim gidiyor korkuyorum. Gerekli görmese kesmezmiş demekki. 10 cm yeterli çünkü. Benimkini ilk doğumda çuval diker gibi çeke çeke diktiler. Estetik dikiş mi oluyor yapıştırma ? Öyle ya da böyle kavusmussun bebişine epidural yaptırmaman da cesaret ister maşallah

Reactions: The
Ben de bunu kullanıyorım 3-4 damla burnuna sıkıyorum sonra aspiratörle çekiyorım

Nasıl gidiyor uykusus geceler başladımı yoksa uslumu prenses
Kız zaten alarm kurmuş gibi en geç 2 saatte ayaktayız, ne kadar uyuyor olabilirim ki ben zaten henüz çok gün yüzü görmemiştim, oğlum 2 yaşında olduğu için bu günlere aşinayim diyebilirim yani

Valla benim de tam açılmam oldu ama 2 dikişlik bir kesi yaptı doktor yine de. yirtilmam yok ama kesi var normal doğumdaki şu dikiş işi de olmasa mis gibi iş ama işte napacaksın

Yok o kadarda kötü diğil sadece saçında kepek oluşuyor mesela geçen defa banyosunu yaparken yüzünede vurdum çok kabık verdi değişeyim diyorum
Anladım canım. Benim kızın da bugün tüm vücudu hafiften soyulmaya başladı ama ben banyodan sonra oldu diye düşünmüştüm acaba incia mi yaptı ki şimdi sen öyle diyince bilemedim

Anladım canım. Benim kızın da bugün tüm vücudu hafiften soyulmaya başladı ama ben banyodan sonra oldu diye düşünmüştüm acaba incia mi yaptı ki şimdi sen öyle diyince bilemedim
Yok kız genelde her bebekte olur soyulma, bir kaç güne düzelir, benim Oğlumda da oldu şimdi güzeldi bakıyorum, azıcık yağ da sürüyorum ben banyo sonrası, özellikle bacak kısımları soyuldu bizde

Reactions: The
Yok kız genelde her bebekte olur soyulma, bir kaç güne düzelir, benim Oğlumda da oldu şimdi güzeldi bakıyorum, azıcık yağ da sürüyorum ben banyo sonrası, özellikle bacak kısımları soyuldu bizde
Yani evet oğlumun da soyulduğunu hatırlıyorum canım bana da normal gelmişti aslında kızımın da ilk ayak bilek kısımları soyulmaya başladı, şimdi göbüşunde falan da var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…