2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    282
Benim de günde birkaç kere hareketim çok zorlanıyor dediğin gibi bıçak saplanması falan hepsi aynı, farkımız bende sancı da çıkıyor 80 100 civarı 1 aydır falan var Sancım.
bebek kanala indi mi diyorum tam cevap alamıyorum başı aşağıda diyor doğuma hazır görüntüsü diyor ama bir türlü ağzından kanala indi lafını alamıyorum. Yürüyüş yaptigimda ya da pilates yaptigimda açılma hissi daha çok olduğu için bu sefer evin içinde yürüyemez hale geliyorum. Daha ne yapacağım açılması için bilmiyorum. Akıntı desen üç haftadır falan aşırı var zaten.
Açılma kaç santim canım kaç haftadasin ben 39 bitti bugün 1 haftan kaldı sancım gelmeyecek diye korkuyorum herkeste sorup duruyor niye doğurmadı diye kız çocukları erken gelirmiş aslında ama

Dalin şampuanını ben kendim gebelikte kullanıyordum sen şampuanmı aldın yoksa vücudun içinmi
Komple setini aldım canım şampuan yağı losyonunu pudrasını falan şimdilik sadece şampuanını kullanıyorum

Ben de incia kullanıyorum, ilk kez kullandım bugün yani. Memnun değil misin?
Yok o kadarda kötü diğil sadece saçında kepek oluşuyor mesela geçen defa banyosunu yaparken yüzünede vurdum çok kabık verdi değişeyim diyorum

Bize direk altı damla verdi hatta mama alanlar kesin 6 damla alacak biz anne sütü alıyoruz sadece ama yinede 6 damla ile bağırsakları düzene girdi şükürilknhaftafan beri kullanıyoruz çok sevindim işe yaramasına 🙏🏻🥰
3 damla bile fark ettirdi valla rahatladı bebeğim.

Açılma kaç santim canım kaç haftadasin ben 39 bitti bugün 1 haftan kaldı sancım gelmeyecek diye korkuyorum herkeste sorup duruyor niye doğurmadı diye kız çocukları erken gelirmiş aslında ama
39+3üm canım. Çatı muayenesi yapmadı ama ultrasondan tahminen 2 cm açılman var dedi. Acı cekmeyeyim diye kıyamadı bakmadı öatıya. Ama alttan ve üstten ultrason baktı. Valla erken doğum riski taşırken bi baktım doğuramıyorum sinirim bozuluyor korku basıyor gec kaldıkça. En kötü suni sancıyla başlattırırım doğumu. Sezeryan düşünmüyorum çünkü

B

Balım son ana kadar odadaydim 10 cm açıklıkla girdim dogumhaneye yürüyerek çok acilıydi kendi aralarinda birşeye takıldığını falan konuştular iki ebe üstüme çıktı bastırdı alttan doktor kesti baya kaç dikiş var bilmiyorum yapıştırma yapıp incecik dikti doktor bur yandan da stajerlere öğretti beni bayiltin diye ağladım baya kandırdılar 😂
Yaaa :KK43: dikiş kesi dedin mi işim gidiyor korkuyorum. Gerekli görmese kesmezmiş demekki. 10 cm yeterli çünkü. Benimkini ilk doğumda çuval diker gibi çeke çeke diktiler. Estetik dikiş mi oluyor yapıştırma ? Öyle ya da böyle kavusmussun bebişine 🥰 epidural yaptırmaman da cesaret ister maşallah 😍

• Beğen
Reactions: The
Eki Görüntüle 3407546
Kızlar kayranın burnu arada tıkanıyor doktorumuz bunu yazdı reçeteye damla diye yazmış netten baktım kimi sıkıyor direk bileniniz varsa aydınlatın beni burun aspiratörü almıştım onunla çekiyordum ama tam olarak temizlemiyor oda
Ben de bunu kullanıyorım 3-4 damla burnuna sıkıyorum sonra aspiratörle çekiyorım

Nasıl gidiyor uykusus geceler başladımı yoksa uslumu prenses 😝
Kız zaten alarm kurmuş gibi en geç 2 saatte ayaktayız, ne kadar uyuyor olabilirim ki 🤣 ben zaten henüz çok gün yüzü görmemiştim, oğlum 2 yaşında olduğu için bu günlere aşinayim diyebilirim yani 😂

Yaaa :KK43: dikiş kesi dedin mi işim gidiyor korkuyorum. Gerekli görmese kesmezmiş demekki. 10 cm yeterli çünkü. Benimkini ilk doğumda çuval diker gibi çeke çeke diktiler. Estetik dikiş mi oluyor yapıştırma ? Öyle ya da böyle kavusmussun bebişine 🥰 epidural yaptırmaman da cesaret ister maşallah 😍
Valla benim de tam açılmam oldu ama 2 dikişlik bir kesi yaptı doktor yine de. yirtilmam yok ama kesi var 🥲 normal doğumdaki şu dikiş işi de olmasa mis gibi iş ama işte napacaksın 😅

Yok o kadarda kötü diğil sadece saçında kepek oluşuyor mesela geçen defa banyosunu yaparken yüzünede vurdum çok kabık verdi değişeyim diyorum
Anladım canım. Benim kızın da bugün tüm vücudu hafiften soyulmaya başladı ama ben banyodan sonra oldu diye düşünmüştüm acaba incia mi yaptı ki şimdi sen öyle diyince bilemedim

Anladım canım. Benim kızın da bugün tüm vücudu hafiften soyulmaya başladı ama ben banyodan sonra oldu diye düşünmüştüm acaba incia mi yaptı ki şimdi sen öyle diyince bilemedim
Yok kız genelde her bebekte olur soyulma, bir kaç güne düzelir, benim Oğlumda da oldu şimdi güzeldi bakıyorum, azıcık yağ da sürüyorum ben banyo sonrası, özellikle bacak kısımları soyuldu bizde

• Beğen
Reactions: The
Yok kız genelde her bebekte olur soyulma, bir kaç güne düzelir, benim Oğlumda da oldu şimdi güzeldi bakıyorum, azıcık yağ da sürüyorum ben banyo sonrası, özellikle bacak kısımları soyuldu bizde
Yani evet oğlumun da soyulduğunu hatırlıyorum canım bana da normal gelmişti aslında 😅 kızımın da ilk ayak bilek kısımları soyulmaya başladı, şimdi göbüşunde falan da var

X