2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    282
Yok leke bırakacak bir merhem değil ben yüksek bel çamaşır giyiyorum düşük bek giymiyorum rahatsız etmemesi için ilk başlarda gazlı bez koydum sürünce şimdi koymuyorım Canım

Aa acaba ben gce ilk kez 60 verdim, 1 saat mırın kırın edince bi 30 daha verdım, acaba oyuzdenmi sabah 7ye kdr uyumuş olabılır

Buarada yıkadık şimdi yine uyudu kndi kndine
Yıkamak çok iyi ya dün bende yıkadım 4 saat durdular ama tek sefer duruyorlar aynen mamadan uyuyor karnı iyice tok oluyor

Of keşke süt gerçekten korusa

Yıkamak çok iyi ya dün bende yıkadım 4 saat durdular ama tek sefer duruyorlar aynen mamadan uyuyor karnı iyice tok oluyor
Canım şimdi siz kendilerinin mi uyanmasını bekliyorsunuz B Buddy x ve Tikabasa ben gece alarm kuruyorum uyandırıyorum. Mercan şimdi kaç haftalık oldu canım. Bizim sarılık bir geçse bende gece uyandırmak istemiyorum aslında

kızlar sizin bebeklerde uykusunda kendini kasıp sıkıyor mu? benim bebe kendi sıka sıka mosmor yapıyor ya ıkınıyor birde. Neredeyse bütün uykularında var ve her mamadan sonra ağzından gazını alıp uyutmama rağmen, sizce yine de gazmıdır bu yaa

Benimki de hep sallana sallana içiyor. Uyuyakalıyor ben uyanık da tutamıyorum memede. 20 dk tutunca bıraktırınca ağlamıyor mu canım?. Doymuyor benimki sanki.
Normal de altını açmayı memeden sonra yapmak gerekiyor ama ben uyandırmak için öncesinde yapıyorum bir güzel uyanıyoo deneyebilirsin uyandıramadığın zamanlar . Çenesinin altını ittir çekmeye devam eder gözün yüzünde olsun tam karşında da saat olsun . Baktın uyuyo kaldır gazını çıkar tekrar ver.

Kızlar doktora gittik çıkmadan alyayi emzirmistim orda meme istemesin doye 40 CC de mama verdim geldik eve ama arabada baya arandı ağladı acıktı diye düşündüm bir memeyi emdi yine ağladı arandı öteki memeyide verdim biraz emdi baktım kusacak gibi yan çevirdim bir küstü size anlatamam bir su bardagi dolusu belki daha fazla kustugu gibide uyudu ara ara uyanır gibi olduğunda bir iki öksürüyor off aklim çıktı ya çok kötü hissediyorum kendimi arabada da çalkalandı yavrumun midesi ben de anlamadım hayvan gibi emzirdim yavrum nasıl kustu

Kuzum ben tabi yeni doğan göbeyi görmediğim için annem dedi sağlık ocağına giderken göbeğini göster bende gösterdim fıtık dediler kendi kendine gecicek korkma dediler ama benim oğluş aşırı ağlamaz sadece çok çok fazla gazdan dolayı gerilir işte gerilerek göbek dışarıya çıkmış..bu doktorda gecicek dediİn şa Allah dizinde cevablar temiz çıkarBizdede hiçkıran bebeğe midesi büyüyor diyorlar benimkide sık sık hıçkırıyor

Eklentiler

• IMG20240321093042.jpg
    74,9 KB · Görüntüleme: 69
Ayyyy canım resmen benim oğlumu anlattın, bizdede öyle hangi mamayı kullanıyorsun acaba mama hazımsızlık mı yapıyor ?

Ayyyy canım resmen benim oğlumu anlattın, bizdede öyle hangi mamayı kullanıyorsun acaba mama hazımsızlık mı yapıyor ?
Canım mama yazmışım yanlışlıkla emme yazacaktımDoğduğu ilk 2 3 gün mama verdim aptamil, ama beğenmedi yemedi bende sütüm arttığı için mamayı kestim sadece anne sütü emiyor

Aynı benimkide öyle kasa kasa göbek dışarıya çıktı

Kızlar selam ben en baştan beri grubu sessiz sessiz takipteyim, kızım 36 günlük oldu. Başımıza geleni size de yazmak istedim özellikle kız anneleri dikkatli olsun diye. Kızımı yoğun gaz sancısı nedeniyle hastaneye getirdik, çocuk sürekli ıkınıp sıkınıyordu rengi kırmızıya dönüyordu gaz çıkarmak için çabalamaktan neyse yapılan tahliller sonucu idrar yollarında enfeksiyon olduğu ortaya çıktı. Ben hep gaz sandığım için hiç enfeksiyondan şüphelenmedim. Her zaman ıslak pamukla önden arkaya temizlik yapıp sık sık altını değiştiriyordum. Kızımda ne ateş ne kokulu idrar başka hiçbir belirti vermedi. Sizde dikkatli olun diye yazıyorum. Doktor her gün çişli bezini bir kere koklayıp koku değişimi var mı diye kontrol etmeyi önerdi. Çocuğunuz benimki gibi çok huzursuzsa gaz diyip geçmeyin lütfen bir kontrolden geçsin.

bana da doktorum her bir memede 20 dakika tut sonra çek dedi
Ya bana da öyle dedi ama benim kız o kadar uzun uyanık kalamiyor ya henüz 6 günlük ama yine de kalmalı sanırım. Tek memede uyuyakaliyor zaten. Diğerini zar zor birkaç fırt anca çektirebiliyorum

Aa hayırlı olsun canım anlatsana nasıl oldu Allah sağlıkla huzurla buyutmeni nasip etsin inşallah
10 gibi suyum geldi biraz kanamam oldu evden yürüyerek hastaneye geldim 11 de 2 cm açıklık vardı sonra 4 oldu 5 oldu 8 oldu tam açıklığa ulaştım nevrim döndü ama acıdan çığlık kıyamet kendi sancımla dikişli bir sekilde 13:59 da doğurdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…