2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    282
Maşallah canım geçmiş olsun sana, bebişi de anneli babalı sağlıkla büyütün

Cnm 24 günlük oldu mercan, ben bayaadır uyandırmıyorum, daha dogrusu hiç uyandırmadım ilk başlarda zaten kndi uyanıyordu, sonradan bıraz buyuyunce, mama takvıyeside verdıgım için uyandırmadım, sarılık olsa mecbur uyandırırdım..

Şöylede bi durum var cnm, bebişim 5 günlük iken kontrole gttık sarılık 13 çıktı. 2 gün sonra gelın yıne bakalım dedi, ben şu kan alma muhabbetınden dolayı gitmedim. Sarılığı çıktı mı ne oldu ne bitti hiç bılmıyorum mamayıda günde 3 kez verıyorum cnm.

Bnde emzirmeden önce alt alıyorum cnm, altı temiz olunca güzel emiyor ve rahat oluyor

Kızlar seneler önce şunun ekran görüntüsünü almışım belki ihtiyacı olan vardır aklınızda olsun

Eklentiler

• Screenshot_2024-03-26-18-47-40-215_com.google.android.apps.photos.jpg
    82,3 KB · Görüntüleme: 63
Cnm geçmiş olsunAllah analı babalı büyütsün

Kızlar eşim d vıtamını olarak bunu almış, eczacılar ve bilir kişiler bunu önermişler

Kızlar buarada benım 7.gün kanamam bitmişti erkenden hatta yazmıştım size. Bugun birden kanamam başladı öyle boyle değil, sıvı bayaa, çok koyu değil, 2 buyuk ped doldurdum 1 saatte 2 kezde altıma geçti yer gök şey oldu. adet değildir heralde bu.,

Eklentiler

• IMG_20240326_191948.jpg
    80,4 KB · Görüntüleme: 58
Benim de 7. Gün gibi bitmişti. 3 4 gün hiç gelmemiş sonradan dediğiniz şekilde sarımsı pembemsi gelmişti. Şimdi ara ara geliyor hâlâ. Ama sizinki kadar yoğun değil. Adet olduğunu sanmıyorum.

Canım ben kendilerinin uyanmasını bekliyorum Ayrıca kaldırmıyorum ama doktora sordum da bu şekilde yapmaya geçtim. 1 ayı geçtiler çocuk doktoruna sorduk 35 günlüktüler sanırım. 3 saatte bire geç önce dedi zaten acıkırsa 2. Saatte ağlar uyanırlar o zaman beslersin dedi. Şimdi minimum 3 saat yapmaya çalışıyorum bazen az içip sık sık içmek istiyorlar o zaman 2 saatte bir alarm gibiler zaten uyandırmaya gerek tok onlar beni uyandırıyor her türlü bazen de 3 saatte bir ağlayıp uyanıyorlar zaten park beşik yanımda hemen duyuyorum. Gündüz de aynı şekilde. Ama bizim lina sarılık olmadı da Melis sarılığı atlattı üstünden 1 hafta falan geçti değer kendini sıfırladı kilosu da 3 kg geçti o şekilde doktor okeyledi bu şekilde yapmayı canım. Sarılık varken çok sık zorla 2 saatte bir besliyordum hatta bitirsin diye mamayı zorluyordum. Şimdi mamayı bitirmese de sallamıyorum acıkınca zaten ağlıyor o evreye geldikleri için ama yenidoğanken hep bi uyku halinde oldukları için yemese de zorluyordum aç kalıp uyanmaz sarılık artar diye. Ama şimdi onlar ne zaman ağlarsa ne kadar yerse yani. Sarılık geçince dr sorarsın onay verirse sende o aşamaya geçersin kuzum rahatlarsın zaten elbet artık bir yerde 2 saatte bir uyanmayacaklar

Bu vitamibibçok öneriyorlar eve kuzum iyi yapmışsın
Adet değildir bende emzirdiysen rahim kasılmıştır kasılınca içinde kalanlar akmıştır rahim toparlandıkça kasılıyor ya öyle de olmuş olabilir canım

Kız bu fıtık mı ki benimkilerinde göbek deliği dışarda ama zamanla düzelir bence fıtık olduğuna emin miyiz

Canım inşallah artmamıştır ama artar belli ederdi kendini bence, yani sararma falan olurdu. Canım kaç dakika memede kalıyor peki Mercan emdiği zaman. Bende veriyorum mama canım bugün hatta 4 kez verdim dahada veririm sanırım

İnşallah canım, inşallah bizde atlatırız vallahi mama karşıtı ben öyle güzel veriyorum ki mamayı bugün 4 kez verdim hemen hemen, dahada veririm yeterki sarılığı atalım, sonra bir düzen olacak bizimde diyorum inşallah çünkü gerçekten uyandırmak çok zor oluyor mesele bugün baya uyanık kaldı şimdi uyanmıyor. Acaba diyorum gün içinde uykusunu alamadı ondan mı sarılık artmasında diyorum.

Canım gece hiç uyandırmıyor musun doyurmak için

Cnm hafif sarımtrak zaten mercan, ilk zamanlar özellikle, bembeyaz bı kız değil, anlayabiliyorum yüzünden, vucudundan, tepkisizlik ya da uyanmama gbi bi durum olsaydı dırekt gotururdum zaten doktora,
Cnm aslında bazen memede çok uzun kalmıyor cunku hemen uyuyor, bazende 1 saat suruyor meme ama full aktif değil, hep yavaş yavaş, 2 çekiyor 5 duruyor..

Benimde oglumda sarılık var ama artık mutlaka kendi uyanıyor en geç 2 saatte bir emziriyorum mamayı kestim 1 haftadır hiç vermedim ona rağmen güzel kilo aldı 3 4 saat uyuyacağı günlerde gelir inşallah

Kızlar bebeğim sürekli memede yatağa koyunca çığlığı basıyor emzik kabul etmiyor bazen emmiyor ama kucağımda olmak istiyor devamlı. Eşim kucağına alınca ağlıyor kokudan tanıyor. Yatağına atletimi çıkarıp koydum uyurken iyice sarılmış baktım uyanınca onu emmeye çalışıyor sonra sinirlenip ağlıyor. Ben ilk zamanlar dikiş ağrısını çok çektim o yüzden bebeğimle ilgilenemedim sonrada tüm vücutta his kaybı ve uyuşukluk sebebiyle hep hastanedeydim araştırma yapıldı bebeğime annem baktı çok zaman geçirememiştim şimdi şimdi çok zaman geçiriyorum acaba gideceğim diye düşünüyor olabilir mi? Bebeklerin böyle duyguları olur mu bilemedim ki annem böyle söylüyor. Çok uykusuzum sürekli yapışık yaşıyoruz kesinlikle susturamıyorum yatağına koyduğumda. Ne yapmam lazım ne önerirsiniz. Güvende ve yanında olduğumu nasıl hisseder. Bir derdi mı var diyordum ama derdi olsa kucağımda susmazdı herhalde ağlamaya devam ederdi diye düşünüyorum. Yanımdayken uyumaya korkuyorum üzerine yatarım yanlışlıkla diye ne yapacağım

Gözün aydın darısı bana inşallah kaç dikiş var ? Tam açılma kaç cm oldu? Kesi yapmak zorunda mı kaldılar?

Kız bu fıtık mı ki benimkilerinde göbek deliği dışarda ama zamanla düzelir bence fıtık olduğuna emin miyiz
Kuzum resmini çeke bilirmisin bir baksam bizimkine kesinlikle fıtık söylediler canım ama zamanla düzelir dediler

Kuzum resmini çeke bilirmisin bir baksam bizimkine kesinlikle fıtık söylediler canım ama zamanla düzelir dediler
Yarın çekeyim kuzum şuan uyumaya çalışıyorlar ay bu gece uyuyacak gibi değiller delirttiler beni sabır diyorum sabırrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…