Canım o kadar tatlı değil aslında. 3 yıl önce oldugum özel bi ameliyatta ne acılar çektim Karnımda 30cme yakın dikiş var. Bebek büyüdükçe dikiş acılır gibi oluyor acıyor. Dayanılmaz değil şükür. İlk doğumumdan da vajinada 16dikiş var Ama işte travma diye bi şey var. Bu sefer güzel bi anım olsun istiyorumValla benim de tam açılmam oldu ama 2 dikişlik bir kesi yaptı doktor yine de. yirtilmam yok ama kesi varnormal doğumdaki şu dikiş işi de olmasa mis gibi iş ama işte napacaksın
Eczanede serum satılıyor el kadar bişey. Tuzlu su yani. Biz ondan almıstık oglumda. Şırıngayla çekip kullanıyorduk. Buzdolabında saklıyorduk. Hem hemen bitmiyordu. İçerik aynıysa bi dr. a sorun. Bunlar zırt pırt biterBen de bunu kullanıyorım 3-4 damla burnuna sıkıyorum sonra aspiratörle çekiyorım
O dediğiniz paketleri de açınca 1 hafta içinde bitirin diyorlar enfeksiyon açısından. Zaten o serumlarda olmuş 50 tl. Bu daha ucuza geliyor. O yüzden bundan devam ediyorumEczanede serum satılıyor el kadar bişey. Tuzlu su yani. Biz ondan almıstık oglumda. Şırıngayla çekip kullanıyorduk. Buzdolabında saklıyorduk. Hem hemen bitmiyordu. İçerik aynıysa bi dr. a sorun. Bunlar zırt pırt biter
Yarım bi ananas yedim valla:d biraz ağrılar kasılmalar oldu yarın bi yarım daha yicem bakalım bişiler olcak mı ama cidden işe yarıcak gibiSen denicektin bugün yaptın mı bi gelişme varmı
Benimde erken riskim varken şimdi gelmiyor böyle oluyor heralde39+3üm canım. Çatı muayenesi yapmadı ama ultrasondan tahminen 2 cm açılman var dedi. Acı cekmeyeyim diye kıyamadı bakmadı öatıya. Ama alttan ve üstten ultrason baktı. Valla erken doğum riski taşırken bi baktım doğuramıyorum sinirim bozuluyor korku basıyor gec kaldıkça. En kötü suni sancıyla başlattırırım doğumu. Sezeryan düşünmüyorum çünkü
Nee 16 miCanım o kadar tatlı değil aslında. 3 yıl önce oldugum özel bi ameliyatta ne acılar çektim Karnımda 30cme yakın dikiş var. Bebek büyüdükçe dikiş acılır gibi oluyor acıyor. Dayanılmaz değil şükür. İlk doğumumdan da vajinada 16dikiş var Ama işte travma diye bi şey var. Bu sefer güzel bi anım olsun istiyorum2 dikiş hiç bişey gibi geliyor
Çok şükür çok hızlı gelişti dikiş acım yok çok yoruldum sadece eşim çok destek oldu o olmasa yapamazdım doktor en son doğum anında geldi ebeler mucize gibi yaklaştı hareket etmem açılmamin hızlı olmasını sağladı hala şoktayımYaaadikiş kesi dedin mi işim gidiyor korkuyorum. Gerekli görmese kesmezmiş demekki. 10 cm yeterli çünkü. Benimkini ilk doğumda çuval diker gibi çeke çeke diktiler. Estetik dikiş mi oluyor yapıştırma ? Öyle ya da böyle kavusmussun bebişine epidural yaptırmaman da cesaret ister maşallah
Bende erken doğurcam diye korkuyordum biraz riskliydi hamileliğin şimdi dediğin gibi gelmek bilmiyor. Bende sezeryandan korkuyorum inşallah normal olur kendi sancimizla. Suniye baya zor diyolar39+3üm canım. Çatı muayenesi yapmadı ama ultrasondan tahminen 2 cm açılman var dedi. Acı cekmeyeyim diye kıyamadı bakmadı öatıya. Ama alttan ve üstten ultrason baktı. Valla erken doğum riski taşırken bi baktım doğuramıyorum sinirim bozuluyor korku basıyor gec kaldıkça. En kötü suni sancıyla başlattırırım doğumu. Sezeryan düşünmüyorum çünkü
Keserken ve dikerken uyuşturdularmiValla benim de tam açılmam oldu ama 2 dikişlik bir kesi yaptı doktor yine de. yirtilmam yok ama kesi varnormal doğumdaki şu dikiş işi de olmasa mis gibi iş ama işte napacaksın
Sıcak suyu yaptinmiYarım bi ananas yedim valla:d biraz ağrılar kasılmalar oldu yarın bi yarım daha yicem bakalım bişiler olcak mı ama cidden işe yarıcak gibi
Yol onu deneyemedim ya yarın denicem ama ağrılar düzensiz şekilde devam edıyor halaSıcak suyu yaptinmi
Beni çatala aldığında doğum için iğne yapmıştı her ihtimale karşı yapıyorum demişti çok şükür ne yırtık ne kesim yok perine masajının ekmeğini yedim içerde iki sıyrık oldu sadece iki dikiş atıldı onlara da. Hiç hissetmedim doğum sonrasında onların varlığınıKeserken ve dikerken uyuşturdularmi
Yeni doğarken elleri ayakları hafiften soyuluyordu bizdede o zaman şampuan kullanmıyordum ama ben..sen devam et şimdilikAnladım canım. Benim kızın da bugün tüm vücudu hafiften soyulmaya başladı ama ben banyodan sonra oldu diye düşünmüştüm acaba incia mi yaptı ki şimdi sen öyle diyince bilemedim
Sözde uyusturdu evet. Yani ben o kısmı çok detaylı anlatmadım ama benim için doğumdan öte dikiş ve iç temizleme yaptığı kısım zordu. Dikişleri dikerken hissettim, acıdan bögürdum resmenKeserken ve dikerken uyuşturdularmi
Biz kullanıyoruz sanmıyorum ondan olsun sen yine doktoruna sor vitamin d şimdi çok önemliOcean d vitamini kullanan var mı aranizda ? Ya ben bir kaç kere kullandım öğlen saat 12 den önce kullanmaya çalıştım ama o gün çok huzursuzdu bende bıraktım kullanmayı.