2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    282
Kızlar ben bebeğimin yatağını özelikle akşamları sıcak su torbası ile ısıtıp sonra yatırıyorum. Gaz çıkarmasına ve kakayi rahat yapmasına fayda sağladığını farkettim. Bazen de ayak uçlarına koyuyorum sıcak su torbasını ılık şekilde yani kazaya mahal vermeyecek şekilde Allah korusun. Bence deneyebilirsiniz. Benimki kaka yaparken biraz huysuzlaniyor bazen, sıcaklık iyi geliyor

Valla benim de tam açılmam oldu ama 2 dikişlik bir kesi yaptı doktor yine de. yirtilmam yok ama kesi var normal doğumdaki şu dikiş işi de olmasa mis gibi iş ama işte napacaksın
Canım o kadar tatlı değil aslında. 3 yıl önce oldugum özel bi ameliyatta ne acılar çektim Karnımda 30cme yakın dikiş var. Bebek büyüdükçe dikiş acılır gibi oluyor acıyor. Dayanılmaz değil şükür. İlk doğumumdan da vajinada 16dikiş var Ama işte travma diye bi şey var. Bu sefer güzel bi anım olsun istiyorum 2 dikiş hiç bişey gibi geliyor

Reactions: The
Ben de bunu kullanıyorım 3-4 damla burnuna sıkıyorum sonra aspiratörle çekiyorım
Eczanede serum satılıyor el kadar bişey. Tuzlu su yani. Biz ondan almıstık oglumda. Şırıngayla çekip kullanıyorduk. Buzdolabında saklıyorduk. Hem hemen bitmiyordu. İçerik aynıysa bi dr. a sorun. Bunlar zırt pırt biter

Reactions: The
O dediğiniz paketleri de açınca 1 hafta içinde bitirin diyorlar enfeksiyon açısından. Zaten o serumlarda olmuş 50 tl. Bu daha ucuza geliyor. O yüzden bundan devam ediyorum

Benimde erken riskim varken şimdi gelmiyor böyle oluyor heralde

Ocean d vitamini kullanan var mı aranizda ? Ya ben bir kaç kere kullandım öğlen saat 12 den önce kullanmaya çalıştım ama o gün çok huzursuzdu bende bıraktım kullanmayı.

Nee 16 mi 2 dikiş hiçbir şey gibi ama inan hiç öyle değil şu iki dikiş için 3 günde 2 kez doktora göründüm. Böyle batıyor gibi değişik bir şekilde acıyor, e gidiyorum doktor bir şey yok diyor bilemiyorum. İlk doğumumda yirtilmalarim bile vardı ama inan bu kadar hiç acimamisti. Enfeksiyon falan yok ama antibiyotik yazayım dedi, onu da kullanasim gelmiyor. Hayırlısıyla bir dusseydi şu ipler

Çok şükür çok hızlı gelişti dikiş acım yok çok yoruldum sadece eşim çok destek oldu o olmasa yapamazdım doktor en son doğum anında geldi ebeler mucize gibi yaklaştı hareket etmem açılmamin hızlı olmasını sağladı hala şoktayım

Kızlar kabizlik yaşayan var mı ve sonrasında ağrısı olan oluyor mu çok kötü ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum normal doğum sonrası da olmstu kızımda şimdi de sezeryan sonrasi oldu çok kötü ya

Bende erken doğurcam diye korkuyordum biraz riskliydi hamileliğin şimdi dediğin gibi gelmek bilmiyor. Bende sezeryandan korkuyorum inşallah normal olur kendi sancimizla. Suniye baya zor diyolar

Keserken ve dikerken uyuşturdularmi
Beni çatala aldığında doğum için iğne yapmıştı her ihtimale karşı yapıyorum demişti çok şükür ne yırtık ne kesim yok perine masajının ekmeğini yedim içerde iki sıyrık oldu sadece iki dikiş atıldı onlara da. Hiç hissetmedim doğum sonrasında onların varlığını

Kızlar bebeğim geceleri 2saate yakın uyumuyo açlıktan uyanıyo emiyo yada gazı oluyo hepsini hallediyorum geri uyumak bilmiyor bu durum beni aşırı yıprattı sizinde bebekleriniz böyle mi emip uyuması gerekmiyor mu

Anladım canım. Benim kızın da bugün tüm vücudu hafiften soyulmaya başladı ama ben banyodan sonra oldu diye düşünmüştüm acaba incia mi yaptı ki şimdi sen öyle diyince bilemedim
Yeni doğarken elleri ayakları hafiften soyuluyordu bizdede o zaman şampuan kullanmıyordum ama ben..sen devam et şimdilik

Keserken ve dikerken uyuşturdularmi
Sözde uyusturdu evet. Yani ben o kısmı çok detaylı anlatmadım ama benim için doğumdan öte dikiş ve iç temizleme yaptığı kısım zordu. Dikişleri dikerken hissettim, acıdan bögürdum resmen ama doktor ısrarla iki defa uyuşturdum dedi.

Ocean d vitamini kullanan var mı aranizda ? Ya ben bir kaç kere kullandım öğlen saat 12 den önce kullanmaya çalıştım ama o gün çok huzursuzdu bende bıraktım kullanmayı.
Biz kullanıyoruz sanmıyorum ondan olsun sen yine doktoruna sor vitamin d şimdi çok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…