2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    282
Canım bende serumdan sonra aspiratörle çekiyorum çok iyi çıkıyor rahatlıyorlar demek ki dr luk bir şey değil bildiğimiz sümük bu sabah akşam yapıyorum artık uyumadan önce çok rahat ediyorlar

Canım bende serumdan sonra aspiratörle çekiyorum çok iyi çıkıyor rahatlıyorlar demek ki dr luk bir şey değil bildiğimiz sümük bu sabah akşam yapıyorum artık uyumadan önce çok rahat ediyorlar
Aynen öyle canım ben günde 2 defa yapıyorum şimdilik iyi gidiyoruz çok şükür

Canım benimde sadece kilosu düşük olsa inan hiç takmam bile kafama, cıkınca büyütürüm diye. Gelişiö geriliği 3 hafta olunca kafama takıldı. Hala 35le uyumlu, büyümüyor hiç. Boyu, kafa çevresi, karın çevresi hepsi 3 hafta geride.
İşte canım benim 35te kaldı, çok kafama takıyorum Allaha dua ediyorum sürekli inşallah bir şey yoktur diye. Ama inan olmıyor yani plasenta iyi durumda, kan akımı falan her şey normal neden gelişmiyor bilmiyorum, dr da başından savdı zaten doğum zamanın gelmis diye. Özele gittik özeldeki olabilir böyle gerilikler kafanıza takmayın diyor ama takılmıycak gibi değil ki. Çocuğumda bi şey mi var diye içten içe yiyorum kendimi
Kuzum Allah'ın izniyle bişey yoktur sen içini rahat tut haftanı doldurunca ortalama 2800-3000 doğar bence oda gayet normal bir doğum kilosu
Canım kilosunu hiç takmıyorum ki, gerilik takılıyor kafama. Haftasına göre baya kücül en azınfan 2 hafta olsa o gerilik bu kadar kafama takmazdım.

Ayy geçecek ama dimi ya eşime sarılmak istiyorum ama utanıyorum koktugum icin oy kuzum o bel ağrısını bilirim oğlumda yaşadım spinalden sonra belim ortadan ikiye ayrılırdı rabbim yardımcımız olsun valla gerçekten annelik coooook zor

Kuzum alyada doğmadan önce ultasonda kafa 3 hafta karın iki hafta geri çıktı ama gayet normal doğdu hiç öyle küçük değil sen panik yapma

Kızlar maşallah dediğim üç gün yaşamıyor bugün iyiyim dedim Alya bı dk durmuyor sürekli memede ayrıldığı gibi uyanıp ağlıyor hiç bı şekilde susmuyor annem sabah kahvaltı hazırladı gitti hala ağzıma bir lokma yemek girmedi çok yorgun ve uykusuzum geri çağırdım şimdi annemi

Kuzum alyada doğmadan önce ultasonda kafa 3 hafta karın iki hafta geri çıktı ama gayet normal doğdu hiç öyle küçük değil sen panik yapma
inşallah canım artık doğurmak saülıkla kucağıma almak istiyorum. Karnımızdayken her gün ayrı stres. İnşallah hiçbir sıkıntısı yoktur

Kızlar sarılık için şekeri su veriliyor, sizin düşünceleriniz neler sizce versem mi? B Buddy x bu doktor Brown ucu meme ucuna yakın mı?
Bebek şekeri düştüğü için uyanmıyor sarılıktan diye biliyorum. O yüzden şekerli su verin diye duymuştum. Ben oğluma vermiştim. Korkulacak bişey yok. Bi kaç çay kaşığı sadece.

Pazartesi olacak canım inşallah, inşallah kilo almışdır iyi beslenmiştir de şu sarılık geçer ama gözleri falan halen sarı

Kızlar siz ne yiyorsunuz? Bugün 4. gününde Sude Nil, yanlış besleniyorum sanırım. Gaz yapıyorum bebeğe
Gaz yapacak hiçbir şey yemediğim halde benim de bebeğim gazlı canım kimyon at yediğin her şeye. Yiyecek bişey bulup yiyeniyorum gerçi yemek yapanım da yok 5.gunden beri yalnızım inşallah size bakan destek olanlarınız vardır ayak üstü dolapta ne bulursam atıyorum ağzıma anca

Afferin kız helal olsun görsünler böyle günlerini tavırları çok değişik yanlız sürekli bebek hasta mı demeleri falan bir de 40 ı yeni çıkmış iki bebeyle nasıl o kadar yol gitmeni isteyebiliyorlar akıl işi değil gerçekten bu ara salginda var mümkün oldukça bir yere gitmemek lazım bizde dün iftara davetliydik gittik ama bir kız baya hastaydı gripti o kadar uzak durmaya çalıştim gene geldi yanıma oturdu eşime de dedim bir daha bı yere gitmem ben doğurdum doğuracam insanlar mı tuhaf ben mi anormalim bu kadın hamile demiyorlar hasta hasta geliyorlar

Peynirdomates canım nasılsın? Sana da hep gerilik var demişlerdi, bebeğin nasıl? Ben öok korkuyorum sürekli benekte bir şey varmış gibi geliyor.
Cnm söyledim sana neden bukdar stres yapıyosun halaa. Burda kaç kişiye gerilik var dediler bısey olmadı doğurduk. Al sana örnek benim bebiş. Hep gerıdeydi. Az az kılo alıyordu. 2800 dogdu. 2600a kdr indi 2.günün sonunda, karnı 3 hafta kafası 2 hafta gerıdeydi dıyorum. Bışy olmadı, küveze bıle gırmedık. Bebişmin hcbırseyi yok masallhsenınkınınde yok emin ol, üzme boşuna kndını

Geçiyor kuzum bende eşime sarıldığımda kokmuyorsun ben koku almıyorum diyordu 1 aylıkken bu koku geçici demi geçecek ne zaman geçiyormuş diyordu hahahah bu erkeklere güvenilmez
Ya Aslı aynen belim ortadan ikiye ayrılıyor eğilimde napıcam bu hep benle kalacak mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…