• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Korkmayın ama betahcg verin düzenli 2 kat artış oluyorsa sağlıklıymış benim beyaz kremsi akıntım geliyordu birde ciddi anlamda alt kasık ağrım vardı birde aşırı ödemliydim . Korkmayın sakın ama ağrı falan hissederseniz beklemeyin olur mu Allah korusun başımız ağrısa doktorunuza sorun 🙏 Benim bebeğim gitti dualarım sizinle Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin . Güzel haberler duyun inşallah ben hala hastanedeyim.
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin.

Kızlar kötü bir durum var değerim aynı kalmış 2 gün öncekiyle…yani sağlıksız bir gebelik yarın ne olacak hiç bilmiyorum

Merhaba bende 5+1 görünüyorum enson cuma günü kan verdim 239,2 çıktı bana düşük geldi gecikmenin 5. Günüydü yarın sağlık ocağına tekrar gidecem inşallah sağlıkla ilerler

merhaba
sat:3 Şubat, bat: 3 Mart
Ama 2 Mart erken test sonucum silik çizgiyle pozitif. Birkaç tane majör belirtim vardı, ama yine de silik ve elimdeki son erken test olunca merakla yarın sabahı bekliyorum:) daha önce de kimyasal yaşadım o yüzden de temkinli gitmek istiyorum (bu temkinli halim yani)). İnş her şey yolunda giderse ben de kasım ayı için grubu takip edeceğim.

Merhaba bende 5+1 görünüyorum enson cuma günü kan verdim 239,2 çıktı bana düşük geldi gecikmenin 5. Günüydü yarın sağlık ocağına tekrar gidecem inşallah sağlıkla ilerler
Önemli olan artış hızı internette haftalara göre beta değerine bakarsan görürsün zaten gönlünü ferah tut bebiş de etkilenmesin

Kesemizi gördük çok şükür 🙏 ❤️

Eklentiler

• 4C2AAD84-CC1B-4D8C-B35D-80DF4BF750F5.webp
    4C2AAD84-CC1B-4D8C-B35D-80DF4BF750F5.webp
    39,9 KB · Görüntüleme: 8
Kese için ne dedi peki. Bebekle ilgili oluşumlar görüldü mü
5+ 5’ iz , kese yapısı güzel dedi hafiften yolk sac da gözüküyor dedi doktorumuz. Karın ultrasonla baktık gözükmedi vajinal ultrason ile gözüktü 2 hafta sonra kalp atışı için gidcez tekrar 🙏 inşallah sizde bir an önce keseyi görürsünüz

Back