• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    11
Canım gittinmi Dr a
Gittim canım Nöbetçi kadın doğum vardı onlar da burada pek iyi değiller ama kalp atışları var dedi kanama alanı görmüyorum dedi sonra kendi kadın doğum doktoruma mesaj attım o da riskli yatman gerekiyor dedi iğnemi biraz çoğaltı. Kabızdan olabilir dedi çünkü birkaç gündür lavaboya çıkamıyorum ne kullandıysam da olmuyor basınç vermiş büyük ihtimal dedi

Çoktandır istiyoruz ama maalesef olmuyor eşim gurbette çalışıyor her geldiğinde değerlendiriyoruz ve istemsizce sıtres yapıyorum hakkımızda hayırlısı rabbim sizlerinki bağışlasın inşallah
Amin canım Rabbim sanada tez vakit nasip etsin... Bu arada ovulasyon testide kullanabilirsin yumurtalama günlerini bilirsin şehir dışında ya eşin zor olabilir

Hayır hayır belirtinin olması her şeyin yolunda gittiğini ifade etmeyeceği gibi olmaması da etmezmiş. Doktorun açıklamasında dinlemiştim YouTubedan. O yüzden gönlümüzü ferah tutup allaha emanet edip bekleyeceğiz ne yapalım? 🥹💖 inşallah güzel ilerleyecek her şey ben böyle düşünüyorum. Gittiğimde soracağım benim de 2 hafta var kontrolüme
Bunları bilmek güzel ama işte iş icraate gelince 🥲

Kızlar ya sizde de nefes nefese kalma durumu var mı. Sanki 8.9 aylık hamile gibiyim neden böyle oluyor. Özellikle Kur'an okurken, kızıma masal okurken falan nefes nefese kalıyorum resmen bunun hamilelikle bi alakası olabilir mi ya
Ben aynı durumdayım
Hafta sonu göğüs hastalıklarına yönlendirdi doktorum bir şey çıkmadı, hormonlar ilk 3 ay adapte olmaya çalışıyor sonrasında düzene girecek dedi
Ben sabahları iyi oluyorum ama akşama doğru pilim resmen bitiyor nefes nefese kalınca da panik yapıp daha kötü oluyorum 🥹

Gittim canım Nöbetçi kadın doğum vardı onlar da burada pek iyi değiller ama kalp atışları var dedi kanama alanı görmüyorum dedi sonra kendi kadın doğum doktoruma mesaj attım o da riskli yatman gerekiyor dedi iğnemi biraz çoğaltı. Kabızdan olabilir dedi çünkü birkaç gündür lavaboya çıkamıyorum ne kullandıysam da olmuyor basınç vermiş büyük ihtimal dedi
Anladım. Sevindim iyi olduklarına kendine iyi bak canım. Bebeklerin kal atışını kaçıncı haftada duydun Listeye ekleyim

Kizlar simd bu görüntüde plasenta nerde bilen varmı

Eklentiler

• 20250226_113717.webp
    20250226_113717.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 36
Ben aynı durumdayım
Hafta sonu göğüs hastalıklarına yönlendirdi doktorum bir şey çıkmadı, hormonlar ilk 3 ay adapte olmaya çalışıyor sonrasında düzene girecek dedi
Ben sabahları iyi oluyorum ama akşama doğru pilim resmen bitiyor nefes nefese kalınca da panik yapıp daha kötü oluyorum 🥹
Ya demekki olabilecek bişey çoğu kişide olduğuna göre :)

Aç karnına yeşil elma yiyin iyi gelir ya da elmayı rendeleyin reçel pişirir gibi pişirin onu yiyin iyi gelir. Ben öyle çözdüm kabızlık sorununu ilk gebeliğimde. Mercimek çorbası da iyi geliyor.

Kızlar sizin yeşil erik dediğiniz küçük yeşil ekşi elmami

Kızlar ya sizde de nefes nefese kalma durumu var mı. Sanki 8.9 aylık hamile gibiyim neden böyle oluyor. Özellikle Kur'an okurken, kızıma masal okurken falan nefes nefese kalıyorum resmen bunun hamilelikle bi alakası olabilir mi ya
Çok normal ben ilk kalktığım uykudan uyandığım an bende de oluyor:) doktorum normal demişti

Aynıyız seninle korkma ilacını kullan uzan dinlen geçer inşallah. Ağrın ve kanaman çoğalırsa acile git bekleme

Back