2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    282
Kesinlikle canım hiç kimseyle temas etmemek gerek ne hamileyken ne şu yenidoğan ilk zamanları aman aman ne kadar biz dikkat etsek de çevredekiler dibimize giriyor maalesef
Ay evet eşime dedim bir daha bu hasta lafını duymak istemiyorum söyle annenlere. Çocuk ağlasa hasta uyusa neden uyuyor hasta gözlerini açmıyor çocuk hasta yemiyor hasta yani ne istiyorlar dedim çocukların hasta olmasını mı kafaya takıyorum söylemesinler dedim yazık eşim arada kalıyor ama kafaya takıyorum napayım

Ohh yardır mürsel
Dur sana bıraz daha gaz verim, bu gce yatıya misafirim varya ben dün akşam kalktım soğuk baklava yaptımbugunde full temizlik yaptık, eşim, oğlum.. süpürge, vileda, toz alma, tuvalet, lavabo, sahurada börek, sarma falan pişircem. B Buddy x nin dediği gbi 1 hafta vıleda yapmassak heryer batıyor. Komidin üstleri toz içinde 1 günde, bu ne yafff.. Toz içinde heryer.

Şimdi mercan uyumuşken bışeyler daha yapim.
Cnm 4 saat uyumak bıle çok iyi. 2 gce mercan uyumadı. Dün gce meaşallah 1de uydu sabah 6da kalktı, walla kaldırmıyorum, işime geliyo napim. Bnde uyuyorum, yoksa dayanamam. 6dan 9a kdr uyudu yıne, sonrada 11,30da kalktı. Bızde o saatte kalktık iyi oldu walla. Cnm gecmiş olsun bademciğin iltıhap olmuş. Bnada olmuştu bıkere oyle beyaz beyaz.

B Buddy x cnm alemsın sen yaaaşu lafların varya tam kapaklık, k.v anlıyorsa super eger kafası basmıyorsa boşuna

Ah canım çok zor eşin yardımcı oluyordur umarım ben epey hazırlıksız yakalanmışım bebeğe o kadar da hazırlık yaptım oysa ki. Hastaneden çıkarken üstüne kıyafetimi bile giydirmedim öyle hastane tulumuyla çıktık bebek beklediğimden minnoşmuş şimdi hiç pantolonu yok çocuğun. Kendim gaz çıkarmayı bilmiyorum. Nasıl uyutulur bilmiyorum. Valla zor iyi ki yalnız değilim ama inşallah kolaylıkla atlatırsın zor kısmını Allah kuvvet versin sana

Kızlar mastit oldum dün ateşler içinde baygın bir halde cocuk emzirmeye çalışınca annem dayanamadı eşime götür doktora dedi hastanede serum takıldı antibiyotik başlandı baya kötü oldum bugünde ara ara ateşleniyorum aslında bebeğim emiyor ama süt fazla geliyor sağım yapsamda gelmiyordu sonuç bu oldu

Kız baklava mıııı neeğğğ biliyorsun bu işi
Ay evet tv ünitesi her gün toz cam açıyorum ondan herhalde açmasak bir dert
Oh mercan seni uyutmuş missss
Ay benim kv anlarda Anlamamazlık yapar işine gelmez arkamdan triplere girer

Ay kuzum geçmiş olsun

çok geçmiş olsun canımsütün azı ayrı dert çoğu ayrı dert. benim de az geliyor ama mastit olmayım diye sağmıyorum şöyle rahat olamadık yaa (

ay gercekten dogurana kadar bir dokuz doğuecam herhalde Bundan sonra düşünmicem gerçekten

Ay kuzum geçmiş olsun

çok geçmiş olsun canımsütün azı ayrı dert çoğu ayrı dert. benim de az geliyor ama mastit olmayım diye sağmıyorum şöyle rahat olamadık yaa (
Sağolun kızlar inanın öyle zormuş ki ayakta duramıyordum dün hep baygın haldeydim bugün azıcık daha iyiyim fazla sütü mochi ile topluyorum belki işe yarar diye hala çok sert memelerim kızarıklar emzirirken can çekişiyorum resmen.. doğumdaki dikişlerim için sızlanırken aklıma gelmez oldu dikişler.. inşallah gececek bu günlerde

Hahah ah bu erkekler kuzum benim 6 ay sürdü malesef

Yok bacım bı daha o gaza gelmem tam sana yazdım kendi kendime ooo iyiyim falan dedim şuan bitik haldeyim Alya kuş U Y U M U Y O R Hemen anneee gooooş dedim saat 17 olmuş ben kahvaltı ile duruyorum lokma yiyemedim annem geldi öyle yedim şimdi yine gitti oğlumda dedesiyle çıktı kocam 11 gibi gelecek offffffffffff

Eşin Allahtan seni anlıyor bu dönemde destek oluyor benimkine bi haller oldu ben doğurmadan lohusa psikolojisine girdi adam bir tripler bir nazlar inanılmaz stres yapıyor bakalım doğurunca ne yapacak benden daha lohusa olacak gibi

Benim oğlumda da oluyor kuzum minik minik pütür pütür normal zamanla geçiyor

Allahın izniyle geçer inşallah kuzum en son gözlerden kayboluyor
İnşallah canım ya vallahi geçsin artık, düzen falan kalmadı 2 saatte bir emzirmeye çalışıyorum sütüm azaldı, uyandırmaya çalışıyorum. Bebeğim bir gün bile kendi uyanamadı resmen hep bir uyandırma çabası içindeyim. Gerçekten çok zor. Yetebiliyor muyum, doğru yapıyor muyum doyuyor mu ? Kilo aldı mı acaba demekten kendimi alamıyorum bir rahat olamadım ya…

Kızlar doğumdan sonra 12. gündeyim kanamam azalmıştı hatta bitmiş gibiydi damla damla geliyordu ama bugün birden arttı normal mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…