• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    10
Kızlar ya kasık mantarı ile mücadele ediyorum. Zaten oluyordu ama kortizonlu krem kullanıyordum geçiyordu. Şimdi yine başladı. Dermatolojiye gittim. Kadında biraz suratsızdı hamilesin ne krem ne hap kullanamazsın dedi yolladı. Sirke sürüyorum alevini alıyor ama geçirmiyor. Yaşayan var mu

Kızlar ya kasık mantarı ile mücadele ediyorum. Zaten oluyordu ama kortizonlu krem kullanıyordum geçiyordu. Şimdi yine başladı. Dermatolojiye gittim. Kadında biraz suratsızdı hamilesin ne krem ne hap kullanamazsın dedi yolladı. Sirke sürüyorum alevini alıyor ama geçirmiyor. Yaşayan var mu
Bilmiyorum hiç yaşamadım::( bepanthen denedin mi benim çocuklar hiç pişik olmadı bu sayede ama mantar farklı tabiki..

Bilmiyorum hiç yaşamadım::( bepanthen denedin mi benim çocuklar hiç pişik olmadı bu sayede ama mantar farklı tabiki..
Bepanthol denedim evet sürüyorum, kantoran yağı, sirke şuan bunları sürebiliyorum. Ne illet bi şeymiş kurtulamadım

İnş 🤲🏻 Doktorumun özel muayenesi var onun anlaşmalı olduğu yerde yapılıyor . İsmini sormadım 😊
Anladım kâğıt imzaladığınızda orda yazıyor aslında yada sonuçları aldığınızda dosya da yazan isimden hangi firma olduğuna bakabilirsiniz

İyi akşamlar kızlar nasılsınız ben 11. Haftaya giiryorum bugun ilk kez istifra yaşadım öğleden sonradan beri ne yesem çıkarıyorum sonradan böyle kusma olur mu bir lokma yiyemiyorum

İyi akşamlar kızlar nasılsınız ben 11. Haftaya giiryorum bugun ilk kez istifra yaşadım öğleden sonradan beri ne yesem çıkarıyorum sonradan böyle kusma olur mu bir lokma yiyemiyorum
Benim de birkaç hafta önce kusmalarim oldu ama sonradan şükür ki kesildi. Özellikle bir şey yapmadim elma yedim ayva yedim biraz iyi geldi. Belki sana da iyi gelir dene istersen

Buluntu erkek olabilir dedi ama daha erken dedi
Benim kızımda da erken söyledi doktor erkek dedi sonra kız dediler bunda da dün gittim doktor cinsiyet söyleyim mi dedi bende kesin mi dedim yok yüzde seksen doksan dedi o zaman yüzde yüz olana kadar bekleyelim dedim 😆 önce sağlıklı olsunlar sonra da Allah herkesin gönlüne göre versin ❤️

Bildiğim kadarıyla beta hcg en yüksek olduğu zaman 9. Hafta - 11. Hafta bende bu iki hafta da kötü oldum o haftalarda kusma yaşadım 12 fen sonra azalmaya başlıyormuş zaten 14 -16 da genelde tamamen biter bulantılar

Benim kızımda da erken söyledi doktor erkek dedi sonra kız dediler bunda da dün gittim doktor cinsiyet söyleyim mi dedi bende kesin mi dedim yok yüzde seksen doksan dedi o zaman yüzde yüz olana kadar bekleyelim dedim 😆 önce sağlıklı olsunlar sonra da Allah herkesin gönlüne göre versin ❤️
En önemlisi ❤️

Back