- 10 Haziran 2022
- 4.465
- 7.028
Kız kendime bakayım diyorum mesela sağlık ocağına gidiyoruz ya kontrole saçımın yağ dengesi bile değişmiş şekil almıyor açık kalınca daha çok terliyorum yaptığım saç saçma sapan bir şekle giriyor makyaj yapayım hafif diyorum kaşlarımı dolduruyorum birini çok birini az yapmışım aceleden falanİlk günler bende öyleydim çok fazla terliyordum resmen korkuyordumbanyonu boşuna yapmış oluyordum çıkarken yine aynı manzara şimdi daha iyiyim ter konusunda.Saçlarım çok uzamış o beni zorluyor kestirmem lazım kendimizede bakmalıyız bebişlerimiz büyüyecek annelerin bu halini görerken şok gecirmesinler bunu dedi ve gitti evi süpürmeye
Kuzum benim inşallah bundan sonrası çok hızlı ve kolay olsun hemen gelsin bebiskon rabbim yardımcın olsunHepinize teşekkür ediyorum Allah razı olsun hepinizden, suyu patlattılar kanamayla beraber akıyor şarıl şarıl. İnşallah hızlanır artık Şuan sancılarım nst varken 5 dakikada bir 80 90 oluyor 100 ü gördüm arada, durum bu canlarım
Kuzucum en son kilosu ne çıktı kaç haftalık oldunuz? Detaylı ultrason ikili test falan yaptırdın dimi senKızlar ben 2 gündür düşünmekten kafayı yiyeceğimBu gerilik çok kafama takılıyor, fl kısa, karın çevresi ve baş çevresi de geriden geliyor. Dr genel olark küçük bebeğin dedi. Plasentada, kan akımında falan bir sıkıntı görmedi ama düşünüp duruyorum bebeğimde bir şey mi var diye...Doğum da yaptırmıyor bu gittiğim dr, yaptırsa daha iyi değil mi? Bebek gelişmiyor resmen
Acaba versem mi kuzum bilemedim ya, evet sarılık oldu değeri 15 bir haftadır 15 ten aşağıya düşmüyor ya, denesem mi acaba. Gözleri falan baya sarı siz nasılsınız canım, düştü mü sarılık pekiCanım sarılık mı oldu senin bebiş deşekerli su zararı olacağını sanmıyorum çünkü biz sarılık yüzünden hastanede kaldığımızda bebeğime serum taktılar. İçinde ne var diye sorduğumda şekerli su demişlerdi demek ki zararı yok ki veriyorlar
Amin canım sağolKuzum benim inşallah bundan sonrası çok hızlı ve kolay olsun hemen gelsin bebiskon rabbim yardımcın olsun
Hepsi bence acele yaptığımız için öyle oluyorKız kendime bakayım diyorum mesela sağlık ocağına gidiyoruz ya kontrole saçımın yağ dengesi bile değişmiş şekil almıyor açık kalınca daha çok terliyorum yaptığım saç saçma sapan bir şekle giriyor makyaj yapayım hafif diyorum kaşlarımı dolduruyorum birini çok birini az yapmışım aceleden falanama bak göbek tamamen gitti gibi bişey şoktayım oglanda içerde 6 aylık çocuk kalmis gibi duruyordu
Canım günde iki kez veriyorum doktor verme dedi ama veriyorum, pazartesi kontrol var. Korkuyorum biberona alışır memeyi bırakır diye. Bu sarılık bela oldu başımıza geçmiyor. Nasıl olacak bilmiyorum herkes şekerli su diyor.Kuzum mama takviyesi veriyor musun?
Evet bencede ağladı ağlayacak diye elim ayağım birbirine giriyorHepsi bence acele yaptığımız için öyle oluyorsaçlar kapalı olduğum için kurtarıyorum kendimi ama dün ilk defa sıfır makyajla sağlık ocağına gittim hatta dönerken eve dedim kendime hayır birde bunu yapmıcaksın kendine çünku kendimi biliyorum alıştırsam kendimi böylede devam edicek zor olsa bile bakımlı kalmak hep göbek bendede tamamen gitmiş bu çocuk sanki benden çıkmamış
Kuzum neden verme diyor ki bana direk mama ver dedi ilk günler çok hızlı yükselir hatta bazen uyuşmazlık olan bebekler direk sarılık yüksek doğar o yüzden özellikle ilk günler mutlaka mama ver dedi. Doğumdan sonraki gün ben önce iki mememi emzirdim sonra mama verdim her seferinde zaten yeni biberonlar öyle alıştırma yapmıyor anne memesine yakın diye bence sen bu ara arttır mamayı önce emzir arkasına daya mamayi hic bisey olmaz ben hala veriyorum baktım yorgunum dinlenmek istiyorum yada göğüslerim dolu değil o kadar annem yada eşim besliyor ben yatıyorumCanım günde iki kez veriyorum doktor verme dedi ama veriyorum, pazartesi kontrol var. Korkuyorum biberona alışır memeyi bırakır diye. Bu sarılık bela oldu başımıza geçmiyor. Nasıl olacak bilmiyorum herkes şekerli su diyor.
en son kilosuna 2630 gr demişti gecen hafta, bu hafta stresten ben sormayı unuttum oda söylemedi. Detsylı ultrasonda her sey iyiydi, ikili testte burun kemiğimize küçük demişlerdi ama bunu hiç takmadım genetik büyük ihtimalle diue. Bizim gerilik 35.haftada birden çıktı ortayaKuzucum en son kilosu ne çıktı kaç haftalık oldunuz? Detaylı ultrason ikili test falan yaptırdın dimi sen
şu an 38.haftadayız 39a girdik giricez doğum yaklaştı diye ellemiyorlar daen son kilosuna 2630 gr demişti gecen hafta, bu hafta stresten ben sormayı unuttum oda söylemedi. Detsylı ultrasonda her sey iyiydi, ikili testte burun kemiğimize küçük demişlerdi ama bunu hiç takmadım genetik büyük ihtimalle diue. Bizim gerilik 35.haftada birden çıktı ortaya
Kuzum hangi biberonu kullanıyorsun, sanki mama gaz yapıyor. Bana da verme anne sütü sarılığın tedavisi diyor. Anlamadım gitti kuzum,Kuzum neden verme diyor ki bana direk mama ver dedi ilk günler çok hızlı yükselir hatta bazen uyuşmazlık olan bebekler direk sarılık yüksek doğar o yüzden özellikle ilk günler mutlaka mama ver dedi. Doğumdan sonraki gün ben önce iki mememi emzirdim sonra mama verdim her seferinde zaten yeni biberonlar öyle alıştırma yapmıyor anne memesine yakın diye bence sen bu ara arttır mamayı önce emzir arkasına daya mamayi hic bisey olmaz ben hala veriyorum baktım yorgunum dinlenmek istiyorum yada göğüslerim dolu değil o kadar annem yada eşim besliyor ben yatıyorum
Summes Sebila YeserrahuAmin canım sağol
Canım bence bebeğinde hiç birşey yok sadece benimki gibi biraz düşük kilosu olabilir, 36+5 te 2610 gr olarak dünyaya geldi miniğim, küvöze, yoğun bakıma girmedi şükürler olsun, sadece kilosu düşük, yeter ki sağlıklı olsun kilo yine alınır, biliyorum şimdi senin endişen başka bir sorunu var mı diye, bende öyle endişeli bekliyordum, şükürler olsun sağlığı iyi, hatta bana doktor çok güçlü dediKızlar ben 2 gündür düşünmekten kafayı yiyeceğimBu gerilik çok kafama takılıyor, fl kısa, karın çevresi ve baş çevresi de geriden geliyor. Dr genel olark küçük bebeğin dedi. Plasentada, kan akımında falan bir sıkıntı görmedi ama düşünüp duruyorum bebeğimde bir şey mi var diye...Doğum da yaptırmıyor bu gittiğim dr, yaptırsa daha iyi değil mi? Bebek gelişmiyor resmen
Pzt kontrol var bende kontrol diye gidip doğuranlar derneğine katılmak istiyorum artıkİlk başta öyle oluyor kuzum benimde 4-5 tane düzenli gelip arası açılıyordu iki gün öyle sancı çektim benim sancılarım duzensizdi hiç öyle dakik sancım olmadı o yüzden önemli olan senin nasıl hissettigin
Aaa evet, bende doğumda sürekli okudumSummes Sebila Yeserrahu
Canım merhaba bu duayı oku sürekli kolay doğum için çok etkili bir avaz'da sağlıkla doğurursun inşallah