2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    282
Canım sizin değer kaçtı, bizim en son çarşamba 15 di. Peki fototerapide anneyide alıyorlar mı, canım her bezini açtığımda kaka yapmış oluyor. Bezinde çişte oluyor. Şimdi bende mamaya başladım günde 2,3 kez vereceğim. Fototerapiden çok korkuyorum. Atlasın gözleri falan sarı. Yüzünde de var sarılık. Bugün 11 günlük tam.

Bende bununla çekiyorum baya iyi. Bizimkinin de burnu sürekli doluyor tıkanıyor yaa.

Off şu kayınvalideler kapatılsın lütfen yaaaa . Bizde benim aileme kalmaya gitmiştik 1hafta. (ailem 40 dk uzaklıkta başka ilçede oturuyor)Neyse geçende geldik eve. Kayınvalide diyor ki isterseniz 1 hafta da bizde kalın değişiklik olur. Yuh dedim içimden. Aynı ilçedeyiz onlarla yok ya kalmalı yapmayız ama Birgün akşam yemeğine geliriz sonrasında da otururuz hem ilay da babaannesinin evini görür dedim geçiştirdim

Ben de senin gibiydim, mastit olmaktan çok korktum, lahana yaprağının iyi geldiğini okudum internette ve denedim gerçekten çok iyi geldi istersen bir dene. Lahana yapraklarını buzdolabında soğutup tüm göğsümü saracak şekilde koyup beklettim, o serinlik de çok iyi geldi ağrısı sızısı da geçti. Bir gün boyunca göğsümde lahanayla gezdim, saatte bir değiştirip yeni soğuk yaprak koydum, göğüs ucu yaralarıma dahi iyi geldi. Ağlayarak emziriyordum gerçekten benim kadar kötü olanı yoktur, ertesi güne o kadar rahatlamıştım ki.

Bu nasıl kullanılıyo aynısından bende de var . İlayın burnu da tıkalı. Serum fizyolojikten sıkıyorum ama aspiratör ile çekmediğim için açılmadı bi türlü

Bu nasıl kullanılıyo aynısından bende de var . İlayın burnu da tıkalı. Serum fizyolojikten sıkıyorum ama aspiratör ile çekmediğim için açılmadı bi türlü
Serumu sık sonra bunun beyaz olan kısmını nefesinle kendine doğru çekiyorsun diğer ucunu bebişin burnuna sokuyorsun

Canım benim doğum yaptığım hastanede sarılık için tedavi annenin yanında oluyor hatta eşim de kaldı 3ümüz beraberdik. Fototerapi cihazını odaya getirdiler o uyurken ışık altında tedavisini oldu uyandığında ya da mama saati geldiğinde cihazdan çıkardık mamasını ya da sağdığım sütü verdik tekrar uyuyunca tekrar cihaza girdi ve bu süreçte hep yanındaydık. Eşimle nöbetleşe uyuduk. Bize sabah yatış kararı verildiğinde değeri 16 küsürdü akşam üzeri hazırlanıp geldik hastaneye o zaman tekrar kan aldılar değerimiz 17.45 olmuştu aynı gün. Bizim sadece gözler değil tüm vücut sapsarıydı atarım özelden fotoğrafını

Ay Cansu öyle güzel anlattın ki kaydedip sonra aklı selim okurum diye şimdi tekrar okudum

Çok geçmiş olsun canım

Ya erkekler bi tribe giriyorlar stres yapıyorlar Doğumla birlikte geçiyor bizimki bi melek şimdi

Erkekler kapatılsın benimkinde hamileyken öyleydi şohusalık hallerimi işledim hep şöyle olsun böyle olsun bunu istemiyorum diye sürekli söyledim artık illallah etmişti

Canım şuan daha yenidoğan aşamasında çok normal bende uyandırana kadar canım çıkıyordu ıslak mendil şıkırdstmalar su şişesini sıkmalar ayaklarına vurmalar ıslak mendille vücudunu silmeler uyansınlar diye 15 dk uğraşıyorduk eşimle çok normal yaşadığın süreç merak etme hepsi geçecek sadece biraz daha zaman tabiki yetiyorsun sen annesisin kuzum yetsende yetmesende onun sadece sana ihtiyacı var o seninle çok mutlu merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…