• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    10
Kızlaaar bizde 11. Haftaya girdik ama yine bi net resim alamadık sizce cinsiyet için tahmini olan varmı

Eklentiler

• 1C089BDC-DF8E-48AF-B195-7FAE44235CB7.webp
    1C089BDC-DF8E-48AF-B195-7FAE44235CB7.webp
    46,2 KB · Görüntüleme: 42
Canlar ben acile gittim doktor idrarın da enfeksiyon çıktı bol bol su iç dedi antibiyotik verdi. İşin kötü yanı ben bir damla bile su içemiyorum habı nasıl içecem onu düşünüyorum. Enfeksiyon için bir öneriniz varmı
Nioli yağı çok iyi geliyormuş enfeksiyonu iç çamaşırına damlatacaksın birkaç damla zararıda yok içmiyorsun sonuçta denemeni öneririm birde dut kürü yap emfeksiyona oda iyi geliyor

Canlar ben acile gittim doktor idrarın da enfeksiyon çıktı bol bol su iç dedi antibiyotik verdi. İşin kötü yanı ben bir damla bile su içemiyorum habı nasıl içecem onu düşünüyorum. Enfeksiyon için bir öneriniz varmı
Antibiyotik ne verdi doktorunuz bende idrar yolu enf olmuşum antibiyotik içmeme rağmen geçmedi sizin geçti mi acaba

Kızlar bu ramzi teorisi gerçekten tutuyor mu tecrübeliler var mı bu konuda? Chatgbt bana da kız olabilir dedi heyecanlandım 😄

Ben 2023 Ekim annesiyim çok zor geçti benim yaza gelen dönem günlük 3 atlet değişiyordum kabus gibiydi yine yaza geliyor çok korkuyorum 😔 inşallah rahat geçiririz
Bende 2023 Eylül annesiyim. Benimde yaza gelmişti.. yine yaza denk geliyor en zor dönem🫠

Merhaba benim de 5 eylül gözüküyor doğumum. Çatlak kremi için doğal içerikli öneriniz var mı? Hangi bölgelere sürmek gerek?

Nıpt testi nedir canım
Fetal dna testi kromozom hastalıkları taranıyor. Ben yaptırdım temşz geldi. Bazı hastalıklar anne karnında ya da doğunca hızlı müdahale ile tedavi edilebiliyor. O yüzden hem bu testlerin hem de detaylı ultrasonun çok önemli olduğunu düşünüyorum. Mesela bazı kalp hastalıklarında yenidoğan yoğun bakımı olan bi yerde doğum yapıyorsunuz ve doğar doğmaz ameliyata alınıyor. Hiçbir sağlıkçı iş olsun diye bu testleri istemiyor. Ben bana önerilen testlerin hepsini yapıyorum

Antibiyotik ne verdi doktorunuz bende idrar yolu enf olmuşum antibiyotik içmeme rağmen geçmedi sizin geçti mi acaba
Canım tek kullanımlık bir toz verdi gece son idrara çık sonra bu tozu bir suya koy iç uyu dedi biraz iyi geldi. Doktorun tavsiyesi olmadan kullanma canım

Kızlar gebelik yastığı kullanan var mı su bel ağrıları ve rahat uyumak için. Almayı düşünüyorum ama kullananların yorumunu merak ediyorum.

Back