2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Yumurta haşlanmışsa zor yutuluyor zaten özellikle sarısı . Biz bile zor yutuyoruz. Benim kızım da haşlamaysa sadece beyazını 2-3 lokma yiyor. Sarısını yemek istemiyor. Sadeyağda yapınca da istemiyor . Pankek , mücver gibi şeyleri de oynayıp atıyor. Ben kendim yedirmeye çalıştığımda elime kaşığa falan vuruyor. Ağlıyor. Yemek yedirme zamanları işkence gibi olmaya başladı bana. Kendi yemeklerimizden de veriyorum , onları da istemiyor. Çorbaları da deniyorum işte , öyle çok çok değişik şeyler yapmıyorum işte mercimek tarhana yoğurt şehriye . Mercimekten nefret etti. Öğürüyor onu. Tarhanayı bi yiyor bi yemiyor. Yeni şeyler deniyorum ama tadına bakmak istemiyor. Karşısına geçip ben de yiyorum örnek olsun diye yok yine yemiyor ya bana uzatıyor ye diye ya da atıyor. Bikaç kere parka götürdüm etrafı izlerken yedirdim . O zaman da dikkati dağıldığı için yedi. Yani bu da iyi bişey değil. Hep çeşitli vermeye çalıştım, blw de yaptım, kendim de yedirdim. ,zorlamadım ,Kızmadım .Nerde hata yaptım da böyle oldu anlamadım. Düzelir inşallah

Kızlar benim oğlumda pek iştahsız ne yapıcaz bunları insta momlar psikoljmi bozdu resmen nasılda yiyorlar dolu dolu tabakları
Sabah sadece kayısı kıvamı yumurta bi iki çay kaşığı labne öğlen 2 tane çinekopu zorla yedirdim ikindi gibi muz vericem ara ara beni emiyor boyle işte... Asla karıştırılmış püreler yemiyor tek çeşit olacak kuruyemiş de sadece kuru dut sevdi ara ara veriyorum bayağıdir ölçüm yapilmadi ama görünüşü yaşitlarina gore zayif ve kısa.
Tek tesellim çok şükür hastalanmıyor evde ablalari salgına yakalandı Alparslan'a bişe olmadı şükür. Dvit kan b12 onlari birer şişe anca bitirdik düzenli kullanmadık.

Şu ınta momlar yüzünden vallahi instamı kapatacağım, benimde psikolojimi bozdular, ek gıda başladı başlayalı mutfaktan çıkamaz olsun
Onu yap yemesin
Bunu yap yemesin
Denemediğim şey kalmadı bu ara iştahsızlıkta level atladı atlasta

Artık ben onlara bakmıyorum başta biliyorsun stres oluyordum ama şimdi takmıyorum yeterki karnı doysun diyorum eskiden annelerimiz 1 yaşımız olmadan bize zeytinmi veriyordu nerdeyse hepimiz süt mama yedik illa hepsi yiyecek eninde sonunda kendi adıma söylüyorum iştahlı annenin iştahlı bebeği olur ben mesela bebekkende iştahsızdım hala yemek için bayılmam karnım doysun yeterki çocuğumda bana eşime benzemiş..bunu hep söylüyorum benim eşim 5 yaşına kadar anne sütü içmiş ek gıda olmadan biz mesela asla bunu yapamayız sadece sütle ama şimdi eşimin MaşAllahı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…