Beta bakmadı çünkü 22 Şubat 300.83 24 Şubat 912.7 idi gayet güzel gerek yok dedi kese gördüğü içinİnşallah canım 4+2 de beta kaçtı peki senin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beta bakmadı çünkü 22 Şubat 300.83 24 Şubat 912.7 idi gayet güzel gerek yok dedi kese gördüğü içinİnşallah canım 4+2 de beta kaçtı peki senin
Aynen canım haklısın ama vajinal baksaydı görürdü benim üstten silik göründü emin olmak için öyle baktı1111 di değerim ultrasonla baktığında göremedik. Ama zaten göremeyebilirizde demişti. Ay insan görüp emin olana kadar rahat edemiyo işte
Vajinal baktı ya. Neyse içimi bozmuyorum pazartesi görücem inşallah.Aynen canım haklısın ama vajinal baksaydı görürdü benim üstten silik göründü emin olmak için öyle baktı
Canım 1500 olması lazım en az görünmemesi normal cihaz eski oluyor bazen içini ferah tutVajinal baktı ya. Neyse içimi bozmuyorum pazartesi görücem inşallah.
Bana da 14 marta randevu verdiler heralde kese ve kalp atışı birlikte görürüz artıkİnşallah görürsün canım rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınbenim de 2 hafta sonra verdi randevu beta artışım iyi bakalım ne olacak heyecanlıyım
Canım Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsinEki Görüntüle 3552191 4+5’de minik susam tanemi gördümkarından bakıldı bu arada
teşekkür ederim Allahım sana da nasip etsinnCanım Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsinheycanlandım biraz, pazartesiye az kaldı. Bu arada beta değerin kaçtı gititğinde?
Aynen canım inşallah kese görmek bile yetti inan mutlu olmayaBana da 14 marta randevu verdiler heralde kese ve kalp atışı birlikte görürüz artık
Bebeği gördü mü peki ya da yolk saçıteşekkür ederim Allahım sana da nasip etsinn6000 civarındaydı
Aynıyız seninle bende aynı belirtiyi yaşıyorum canım iltihap değil normal bence hafif koku var evet
Çok geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun zor bir durumArkadaşlar susamı göreyim diye erkenden aldım randevuyu verilmiş sadakam varmış dış gebelik oluşmış iç kanama geçiyormuşum hemen ameliyeta alındım tüpü alcaklardı zaten tek tüpüm vardı doktor tüpü erkenden gittiğim için kurtarmış . Karın ağrım ve akıntımda dış gebelik belirtisiymiş ..Dikkat edin ve kontrollerinizi aksatmayın nolur![]()
Çok geçmiş olsun. Allah korumuş. Muayenede nasıl anlaşıldı dış gebelikArkadaşlar susamı göreyim diye erkenden aldım randevuyu verilmiş sadakam varmış dış gebelik oluşmış iç kanama geçiyormuşum hemen ameliyeta alındım tüpü alcaklardı zaten tek tüpüm vardı doktor tüpü erkenden gittiğim için kurtarmış . Karın ağrım ve akıntımda dış gebelik belirtisiymiş ..Dikkat edin ve kontrollerinizi aksatmayın nolur![]()
Benim kesemi gördü öyle bir ihtimal yoktur heralde değil miArkadaşlar susamı göreyim diye erkenden aldım randevuyu verilmiş sadakam varmış dış gebelik oluşmış iç kanama geçiyormuşum hemen ameliyeta alındım tüpü alcaklardı zaten tek tüpüm vardı doktor tüpü erkenden gittiğim için kurtarmış . Karın ağrım ve akıntımda dış gebelik belirtisiymiş ..Dikkat edin ve kontrollerinizi aksatmayın nolur![]()
Evet kese göründüyse yokturBenim kesemi gördü öyle bir ihtimal yoktur heralde değil mi
Betahcg belli bir seviyede dedi sağlıksız gebelik derken doktorun gözü önünde kanamam gelmeye başladı alttan muayene edicem hemen yat dedi riskli gebelik uzmanı vardı hastanede onuda çağırdı dış gebelik tüpte oluşmuş bebek rahinde değil dediler iç kanama yapmaya başlamış orda büyümeye çalılıyormuş bebek acil ameliyat dediler sedyeye aldılar sonrası yok . Uyandım tüpü erken teşhis olduğundan kurtarmışlar 2 gün daha geç gitsem tüpte patlayacakmış veya bebek oraya yapışacakmışÇok geçmiş olsun. Allah korumuş. Muayenede nasıl anlaşıldı dış gebelik