Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    6
1111 di değerim ultrasonla baktığında göremedik. Ama zaten göremeyebilirizde demişti. Ay insan görüp emin olana kadar rahat edemiyo işte

1111 di değerim ultrasonla baktığında göremedik. Ama zaten göremeyebilirizde demişti. Ay insan görüp emin olana kadar rahat edemiyo işte
Aynen canım haklısın ama vajinal baksaydı görürdü benim üstten silik göründü emin olmak için öyle baktı

İnşallah görürsün canım rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın 🤲🏻🌸 benim de 2 hafta sonra verdi randevu beta artışım iyi bakalım ne olacak heyecanlıyım
Bana da 14 marta randevu verdiler heralde kese ve kalp atışı birlikte görürüz artık

IMG_3379.webp
4+5’de minik susam tanemi gördüm 🥹 karından bakıldı bu arada

Hayır haftaya bugün gidip kalp atışı ve bebeği göreceğiz şimdilik karından nokta kadar gözüktü. Haftaya görürüz dedi, vajinal baksa belki görürdü ama karından baktı☺️

Arkadaşlar susamı göreyim diye erkenden aldım randevuyu verilmiş sadakam varmış dış gebelik oluşmış iç kanama geçiyormuşum hemen ameliyeta alındım tüpü alcaklardı zaten tek tüpüm vardı doktor tüpü erkenden gittiğim için kurtarmış . Karın ağrım ve akıntımda dış gebelik belirtisiymiş ..Dikkat edin ve kontrollerinizi aksatmayın nolur 😭

Arkadaşlar susamı göreyim diye erkenden aldım randevuyu verilmiş sadakam varmış dış gebelik oluşmış iç kanama geçiyormuşum hemen ameliyeta alındım tüpü alcaklardı zaten tek tüpüm vardı doktor tüpü erkenden gittiğim için kurtarmış . Karın ağrım ve akıntımda dış gebelik belirtisiymiş ..Dikkat edin ve kontrollerinizi aksatmayın nolur 😭
Aynıyız seninle bende aynı belirtiyi yaşıyorum canım iltihap değil normal bence hafif koku var evet

Çok geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun zor bir durum :( erken farkedilmesi senin açından çok iyi olmuş şuan bende bi ürperdim ara ara karın ağrısı vuruyor belirtilerin tam olarak neydi ?

Çok geçmiş olsun. Allah korumuş. Muayenede nasıl anlaşıldı dış gebelik

Benim kesemi gördü öyle bir ihtimal yoktur heralde değil mi

merhaba bende kasim annesi olacagim insallah🥰 test yapmisdim pozitivdi. usm da muayine oldum kese var amma cok kucuk dedi. 1 hafta sonraya yine gitmeliyim. 4 hafta 6 gun oluyor hesaplayinca. ama cok kucuk gozukdu. 1 oglum var 7 yasinda ondan sonra 2 dusuk var kan pihtisi sorunu cikti.Bakalim insallah bu kez saglikla dogar

Çok geçmiş olsun. Allah korumuş. Muayenede nasıl anlaşıldı dış gebelik
Betahcg belli bir seviyede dedi sağlıksız gebelik derken doktorun gözü önünde kanamam gelmeye başladı alttan muayene edicem hemen yat dedi riskli gebelik uzmanı vardı hastanede onuda çağırdı dış gebelik tüpte oluşmuş bebek rahinde değil dediler iç kanama yapmaya başlamış orda büyümeye çalılıyormuş bebek acil ameliyat dediler sedyeye aldılar sonrası yok . Uyandım tüpü erken teşhis olduğundan kurtarmışlar 2 gün daha geç gitsem tüpte patlayacakmış veya bebek oraya yapışacakmış

Back
X