Allahın izniyle geçer inşallah kuzum en son gözlerden kayboluyorPazartesi olacak canım inşallah, inşallah kilo almışdır iyi beslenmiştir de şu sarılık geçer ama gözleri falan halen sarı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allahın izniyle geçer inşallah kuzum en son gözlerden kayboluyorPazartesi olacak canım inşallah, inşallah kilo almışdır iyi beslenmiştir de şu sarılık geçer ama gözleri falan halen sarı
Kesinlikle canım hiç kimseyle temas etmemek gerek ne hamileyken ne şu yenidoğan ilk zamanları aman aman ne kadar biz dikkat etsek de çevredekiler dibimize giriyor maalesefAfferin kız helal olsun görsünler böyle günlerini tavırları çok değişik yanlız sürekli bebek hasta mı demeleri falan bir de 40 ı yeni çıkmış iki bebeyle nasıl o kadar yol gitmeni isteyebiliyorlar akıl işi değil gerçekten bu ara salginda var mümkün oldukça bir yere gitmemek lazım bizde dün iftara davetliydik gittik ama bir kız baya hastaydı gripti o kadar uzak durmaya çalıştim gene geldi yanıma oturdu eşime de dedim bir daha bı yere gitmem ben doğurdum doğuracam insanlar mı tuhaf ben mi anormalim bu kadın hamile demiyorlar hasta hasta geliyorlar
Ohh yardır mürselTikabasa kuzu valla senden cesaret aldım dün evi toparladım salonda koltukta yatıyordum benim yatağım çok yüksek dikisim olduğu için in kalk zor oldu diye, salonu toparladım evimi toparladım yemek yaptım o kadar rahatladım ki sen dedin ya gündüz salona geçiyorum TV açıyorum gündüz olduğunu anlasın gece odaya sıfır ses loş ışık aynisini yaptım ve psikolojik olarak rutine dönmüş gibi hissettigim için en çok kendim rahatladım sadece bademcigimde beyaz şeylerden çıkmış o beni çok kötü yaptı bide kız gece uyumadı parol aldım yattım ben kocam işten gelince baktı saolsun 4 saat uyumuşum öyle iyi geldi ki bugün çok daha iyiyim
Ah canım çok zor eşin yardımcı oluyordur umarım ben epey hazırlıksız yakalanmışım bebeğe o kadar da hazırlık yaptım oysa ki. Hastaneden çıkarken üstüne kıyafetimi bile giydirmedim öyle hastane tulumuyla çıktık bebek beklediğimden minnoşmuş şimdi hiç pantolonu yok çocuğun. Kendim gaz çıkarmayı bilmiyorum. Nasıl uyutulur bilmiyorum. Valla zor iyi ki yalnız değilim ama inşallah kolaylıkla atlatırsın zor kısmını Allah kuvvet versin sanaGaz yapacak hiçbir şey yemediğim halde benim de bebeğim gazlı canım kimyon at yediğin her şeye. Yiyecek bişey bulup yiyeniyorum gerçi yemek yapanım da yok 5.gunden beri yalnızım inşallah size bakan destek olanlarınız vardır ayak üstü dolapta ne bulursam atıyorum ağzıma anca
Kız baklava mıııı neeğğğ biliyorsun bu işiOhh yardır mürsel
Dur sana bıraz daha gaz verim, bu gce yatıya misafirim varya ben dün akşam kalktım soğuk baklava yaptımbugunde full temizlik yaptık, eşim, oğlum.. süpürge, vileda, toz alma, tuvalet, lavabo, sahurada börek, sarma falan pişircem. B Buddy x nin dediği gbi 1 hafta vıleda yapmassak heryer batıyor. Komidin üstleri toz içinde 1 günde, bu ne yafff.. Toz içinde heryer.
Şimdi mercan uyumuşken bışeyler daha yapim.
Cnm 4 saat uyumak bıle çok iyi. 2 gce mercan uyumadı. Dün gce meaşallah 1de uydu sabah 6da kalktı, walla kaldırmıyorum, işime geliyo napim. Bnde uyuyorum, yoksa dayanamam. 6dan 9a kdr uyudu yıne, sonrada 11,30da kalktı. Bızde o saatte kalktık iyi oldu walla. Cnm gecmiş olsun bademciğin iltıhap olmuş. Bnada olmuştu bıkere oyle beyaz beyaz.
B Buddy x cnm alemsın sen yaaaşu lafların varya tam kapaklık, k.v anlıyorsa super eger kafası basmıyorsa boşuna
Ay kuzum geçmiş olsunKızlar mastit oldum dün ateşler içinde baygın bir halde cocuk emzirmeye çalışınca annem dayanamadı eşime götür doktora dedi hastanede serum takıldı antibiyotik başlandı baya kötü oldum bugünde ara ara ateşleniyorum aslında bebeğim emiyor ama süt fazla geliyor sağım yapsamda gelmiyordu sonuç bu oldu
çok geçmiş olsun canımsütün azı ayrı dert çoğu ayrı dert. benim de az geliyor ama mastit olmayım diye sağmıyorum şöyle rahat olamadık yaa (Kızlar mastit oldum dün ateşler içinde baygın bir halde cocuk emzirmeye çalışınca annem dayanamadı eşime götür doktora dedi hastanede serum takıldı antibiyotik başlandı baya kötü oldum bugünde ara ara ateşleniyorum aslında bebeğim emiyor ama süt fazla geliyor sağım yapsamda gelmiyordu sonuç bu oldu
ay gercekten dogurana kadar bir dokuz doğuecam herhalde Bundan sonra düşünmicem gerçektenCnm söyledim sana neden bukdar stres yapıyosun halaa. Burda kaç kişiye gerilik var dediler bısey olmadı doğurduk. Al sana örnek benim bebiş. Hep gerıdeydi. Az az kılo alıyordu. 2800 dogdu. 2600a kdr indi 2.günün sonunda, karnı 3 hafta kafası 2 hafta gerıdeydi dıyorum. Bışy olmadı, küveze bıle gırmedık. Bebişmin hcbırseyi yok masallhsenınkınınde yok emin ol, üzme boşuna kndını
Evet canıminşallah ,Hatırlıyorum tabiki canım inşallah sizde sağlıkla kavuşursunuz. Sezaryen mi olacaktı sizinde
Ay kuzum geçmiş olsun
Sağolun kızlar inanın öyle zormuş ki ayakta duramıyordum dün hep baygın haldeydim bugün azıcık daha iyiyim fazla sütü mochi ile topluyorum belki işe yarar diye hala çok sert memelerim kızarıklar emzirirken can çekişiyorum resmen.. doğumdaki dikişlerim için sızlanırken aklıma gelmez oldu dikişler.. inşallah gececek bu günlerdeçok geçmiş olsun canımsütün azı ayrı dert çoğu ayrı dert. benim de az geliyor ama mastit olmayım diye sağmıyorum şöyle rahat olamadık yaa (
Hahah ah bu erkekler kuzum benim 6 ay sürdü malesefGeçiyor kuzum bende eşime sarıldığımda kokmuyorsun ben koku almıyorum diyordu 1 aylıkken bu koku geçici demi geçecek ne zaman geçiyormuş diyordu hahahah bu erkeklere güvenilmez
Ya Aslı aynen belim ortadan ikiye ayrılıyor eğilimde napıcam bu hep benle kalacak mı
Yok bacım bı daha o gaza gelmem tam sana yazdım kendi kendime ooo iyiyim falan dedim şuan bitik haldeyim Alya kuş U Y U M U Y O R Hemen anneee gooooş dedim saat 17 olmuş ben kahvaltı ile duruyorum lokma yiyemedim annem geldi öyle yedim şimdi yine gitti oğlumda dedesiyle çıktı kocam 11 gibi gelecek offffffffffffOhh yardır mürsel
Dur sana bıraz daha gaz verim, bu gce yatıya misafirim varya ben dün akşam kalktım soğuk baklava yaptımbugunde full temizlik yaptık, eşim, oğlum.. süpürge, vileda, toz alma, tuvalet, lavabo, sahurada börek, sarma falan pişircem. B Buddy x nin dediği gbi 1 hafta vıleda yapmassak heryer batıyor. Komidin üstleri toz içinde 1 günde, bu ne yafff.. Toz içinde heryer.
Şimdi mercan uyumuşken bışeyler daha yapim.
Cnm 4 saat uyumak bıle çok iyi. 2 gce mercan uyumadı. Dün gce meaşallah 1de uydu sabah 6da kalktı, walla kaldırmıyorum, işime geliyo napim. Bnde uyuyorum, yoksa dayanamam. 6dan 9a kdr uyudu yıne, sonrada 11,30da kalktı. Bızde o saatte kalktık iyi oldu walla. Cnm gecmiş olsun bademciğin iltıhap olmuş. Bnada olmuştu bıkere oyle beyaz beyaz.
B Buddy x cnm alemsın sen yaaaşu lafların varya tam kapaklık, k.v anlıyorsa super eger kafası basmıyorsa boşuna
YandıkHahah ah bu erkekler kuzum benim 6 ay sürdü malesef
Eşin Allahtan seni anlıyor bu dönemde destek oluyor benimkine bi haller oldu ben doğurmadan lohusa psikolojisine girdi adam bir tripler bir nazlar inanılmaz stres yapıyor bakalım doğurunca ne yapacak benden daha lohusa olacak gibiKesinlikle canım hiç kimseyle temas etmemek gerek ne hamileyken ne şu yenidoğan ilk zamanları aman aman ne kadar biz dikkat etsek de çevredekiler dibimize giriyor maalesef
Ay evet eşime dedim bir daha bu hasta lafını duymak istemiyorum söyle annenlere. Çocuk ağlasa hasta uyusa neden uyuyor hasta gözlerini açmıyor çocuk hasta yemiyor hasta yani ne istiyorlar dedim çocukların hasta olmasını mı kafaya takıyorum söylemesinler dedim yazık eşim arada kalıyor ama kafaya takıyorum napayım
Benim oğlumda da oluyor kuzum minik minik pütür pütür normal zamanla geçiyorKızlar güzel anneler merhaba Nilkuşumun yüzünde 3-4 gündür bu sivilceler çıkıyor, bebeğinde bunu yaşayan var mı acaba? Doktor normaldir, geçer dedi ama günden güne arttı gözkapakları kulakları boynu her yerinde var
Canım nasıl oldun iyi misin ? Geldi mi annen arya nasıl,?Hahah ah bu erkekler kuzum benim 6 ay sürdü malesef
İnşallah canım ya vallahi geçsin artık, düzen falan kalmadı 2 saatte bir emzirmeye çalışıyorum sütüm azaldı, uyandırmaya çalışıyorum. Bebeğim bir gün bile kendi uyanamadı resmen hep bir uyandırma çabası içindeyim. Gerçekten çok zor. Yetebiliyor muyum, doğru yapıyor muyum doyuyor mu ? Kilo aldı mı acaba demekten kendimi alamıyorum bir rahat olamadım ya…Allahın izniyle geçer inşallah kuzum en son gözlerden kayboluyor
Hipin normal olanını mı veriyorsun yoksa combiotic olanı mı canımAvent anti kolik aldım kuzum hipp mama veriyorum ben memnun kaldım