- 30 Ekim 2024
- 170
- 45
- 13
- 27
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm yazdığıma bakıp tekrar deneİyi hemen çikmasi güzel![]()
Kanama alanı yoksa iyi canım progestan başlattımi doktor kırmızı olmadıkça korkmayın diyo doktorBende çarşamba günü kontrole gittim hiç kanama alanı vs yoktu dün akşam önce pembe sonra kahverengi gelmeye başladı
Canım sen yine ihmal. Etme doktoruna. Tekrar görün veya acil. Kadın doğum varsa Bi baksınlar progestan baslatirlarBende çarşamba günü kontrole gittim hiç kanama alanı vs yoktu dün akşam önce pembe sonra kahverengi gelmeye başladı
Pembe geliyor
Fetal dna konusunda biz çok kararsızız ya ben istiyorum ama eşim gerek yok diyor, siz nasıl anlaştınız?
Gun gun gebelikUygulmanın adı neydiLioo
Bir süredir bakamadım buraya 3-4 gün baya nefes darlığı ve hızlı kalp çarpıntısı sorunu yaşadım haftasonu göğüs hastalıklarına gittim bir sorun görmedi şükür , 3.aydan sonra rahatlayacaksın vücut adapte olacak gebeliğe dedi bakalım inşallah
Hayırlısı canım Rabbim tez vakit nasip etsin sana ne kadardır istiyorsun olmasını her şeyde vardır hayirMerhaba hanımlar ben bugün hasta oldum maalesef yapılan idrar testleri yanlış çıktı kandaki doğru çıktı![]()
Benim karın ağrısı değil de fena midem bulanıyor başım dönüyor gözlerim kararıyor falan. Diyorum nasıl bu kadar etki edebiliyor hemen minicik daha yaKizlar 3-4saat ac kalinca hemen karnim agriyor bnm yemek yiyince geciyor sizdede öyle durum varmizaman hemen geçsede minnoslarimza kavuşsak saglicakla
![]()
Kaç yaşındasın ki cnmBen hiç bir testi yaptrmicam zaten yaşımdan dolayı 2li 3lu testler riskli cikar diğer ücretli olanda yaptırmam hakkımda hayırlısı artik
Ben 600gr almişim sadece siz kilo aldinizmiBenim de öyle ve ara öğün asla kesmiyor baya baya ana öğün yemek istiyorum
Tek olumlu şey ben normalde tatlıya ve çaya aşırı düşkünümdür ikisinden de soğudum özellikle tatlı görünce midem bulanıyor resmen. Tatlıya da düşsem bin kilo olmuştum
Hangisine canimCnm yazdığıma bakıp tekrar dene![]()
Etmez miminikler içerde buyumeye çalisiyoBenim karın ağrısı değil de fena midem bulanıyor başım dönüyor gözlerim kararıyor falan. Diyorum nasıl bu kadar etki edebiliyor hemen minicik daha ya![]()
Ben 500 gr verdimBen 600gr almişim sadece siz kilo aldinizmiyavrum acikinca karnimi agritiyor akilli bidik
Biz eşimle aşılama tedavileri alırken karar vermiştik hiç kafamızı bulandırmayalım ikili taramayla vs direkt yaptıralım demiştik. En çok eşim istiyor zaten yaptırıp rahat etmeyi.Fetal dna konusunda biz çok kararsızız ya ben istiyorum ama eşim gerek yok diyor, siz nasıl anlaştınız?
Onlar yeter ki sağlıkla büyüsünler ben razıyım mide bulantısına baş dönmesineEtmez miminikler içerde buyumeye çalisiyo![]()
Yineki aylara inşallahMerhaba hanımlar ben bugün hasta oldum maalesef yapılan idrar testleri yanlış çıktı kandaki doğru çıktı![]()
Benim gram surekli degisiyor dun almistim bugun de vermişim aldigim grami dengeli yemedigim icin sanirimBen 500 gr verdim![]()