2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    282
Sancılar da başlamış güzel dedi Şuan 50 60 kata yükseliyor sancı, en fazla kaç oluyor bilmiyorum ama iyi herhalde

Çok şükür değil dedi bakalım birazdan tekrar gelecek böyle kalsın nst dedi
Rabbim bi avazda kurtarsın inşallah canım normal sezaryen fark etmez hangisinde sağlıklı olacaksanız o olsun stres yapma kendini konuş bebeğinle bizi de haberdar et inşallah

Rahim ağzından yada bebeğin plesantasınfan olabilir, plesantadansa sezaryen dedi şimdi geldi baktı bebeğin kalp atışı iyi bi sorun görünmüyor dedi
Ohh çok şükür kuzumm sağlıkla gelsin baktın kalp atışı 110-120lerde sürekli, burnundan derin nefes al gerekirse oksijen iste bir bacağını bağdaş kurar gibi yap eşin aşağı doğru ittirsin sürekli benim bebeğimin kalp atışı öyle yükselmişti inşallah gerek kalmaz ama aklında olsun yinede

Allah razı olsun kuzum bilgin için, 110 130 arasındaydı Şuan dediğin gibi yapmaya başladım hemen fark etti gerçekten

Kızlar bebekleriniz uyurken sesten etkileniyor mu? Benim malum küçük bir çocuğum daha olduğu için esirgemiyorum ama abisi sesini yükselttiğinde falan irkildigi oluyor. Dikkat edebiliyor musunuz buna ?
25 günlük olduk. Sesten etkilenmiyor çok şükür. Çok nadir irkildiği oluyor her zaman değil.

Reactions: The
Amin canım benim inşallah hakkınızda hayırlısı olsun kız mıydı bebiş erkek mi
Ben açılma olmamasından korkuyorum 2 cm le suni taktılar bakalım devam edecek mi serum takılı hala kalkıp odada spor yapsam diye düşünüyorum ama kalkamıyorum şuan

Bnde tekim cnm bılıyosun, bnde yavaştan sıkılmaya başlarım heralde eşin geçmi geliyor hep cnm.

Ben açılma olmamasından korkuyorum 2 cm le suni taktılar bakalım devam edecek mi serum takılı hala kalkıp odada spor yapsam diye düşünüyorum ama kalkamıyorum şuan
Ben 0 cm ile suni aldım açılmam 6 saatte tamamen olmuştu. Asla yatma hep ayakta kal canım, bi ayağını koltuğa kaldır o ayağına doğru eğil spor hareketleri yap esne ve sürekli yürü otur kalk. Sancıların daha da arttığında hiçbir şey yapamaz olursun o zamana kadar bari elinden geleni yap açılman iyi olsun

Bende de serum takılıydı bebek aç diye takmışlardı ama onunla da egzersiz yapıyordum en kötü otur yatakta daire çizmeye çalış karnın kalçanla

Kızlar bebeğiniz ilk birkaç gün ne kadar çiş yapıyordu ya yettiğini nasıl anlarım bilemiyorum sütün. Yarın kontrol var doktor söyler muhtemelen ama yine de merak ediyorum.
Az az yapıyordu, kaka rengi de 3 günden sonra değişti bizde

Reactions: The
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…