Bizimde hafif var, pazartesi doktora soracağım canım, canım birde mercana kaç cc mama veriyorsunCnm mercanın da göbeği kanadı düştükten sonraki gün ama çok çok az, bırde 1 hafta sonra zıbınına bulaşmışnama çok az, şuan hiçbişy yok
Yaparsın inşallah kendini kasma canım Allah yardımcın olsun.Sancı odasındayım çok fazla adet ağrısı gibi bi ağrı var ama nst en fazla 20 ti görüyor ben dayanabilecek miyim acaba
Cnm bazen sarılık durumları uzayabilir 1 ayı bulabiliyor canını sıkma eninde sonunda geçiyor cnm
Malt içeceği var bir deneyin isterseniz hem sarılığa çok iyi geliyor hem süt arttırıyor şokta ebebekte vs satılıyor
Bizim uyuşmazlık var kuzum ab0Kızlar bebeği sarılık olanlar abnuyuşmazlı olanlar var mı
Kuzum bana doktor ilk gün bir kere ikinci gün iki kere üçüncü gün üç kere yapar sonra artar dediKızlar bebeğiniz ilk birkaç gün ne kadar çiş yapıyordu yayettiğini nasıl anlarım bilemiyorum sütün. Yarın kontrol var doktor söyler muhtemelen ama yine de merak ediyorum.
Canım şükür bak sütün bol, ben sarılık olayına üzüle üzüle sütüm gitti resmen, bizimde 15 düşmüyor. Pazartesi tekrar bakılacak demediğim şey kalması şekerli su dediler onu bile denemeyi düşünüyorum o kadar yanibugün yine gittik baktırdık, dün 13.82 olan sarılık bugün 15.20 olmuş. sütüm bol, dr ve hemşireler de baktı. anlamıyorum tükendim artık
Kuzum rahimden gelen ağrı bazen nstde çıkmıyor önemli olan senin ne hissettiginSancı odasındayım çok fazla adet ağrısı gibi bi ağrı var ama nst en fazla 20 ti görüyor ben dayanabilecek miyim acaba
Anladım canım, şimdi kanama oldu, belki rahim ağzından belki de bebeğin eşinden olabilir dedi, sezaryana alabilirlermiş ona göreKuzum rahimden gelen ağrı bazen nstde çıkmıyor önemli olan senin ne hissettigin
Kuzum kıpkırmızı kan mi geldi miktarı nasıl?Anladım canım, şimdi kanama oldu, belki rahim ağzından belki de bebeğin eşinden olabilir dedi, sezaryana alabilirlermiş ona göre
Aslı canım sende mama veriyor musun bebişeKuzum rahimden gelen ağrı bazen nstde çıkmıyor önemli olan senin ne hissettigin
Kuzum ben doğum yaptığım ertesi gün full her emme sonrası verdim ertesi gün azalttım hala veriyorum bir bazen iki kere 30 ccAslı canım sende mama veriyor musun bebişe
Canım şükür bak sütün bol, ben sarılık olayına üzüle üzüle sütüm gitti resmen, bizimde 15 düşmüyor. Pazartesi tekrar bakılacak demediğim şey kalması şekerli su dediler onu bile denemeyi düşünüyorum o kadar yani
40 verıyorum cnm, benide emıyor cunku, 50 denedım onuda içiyorBizimde hafif var, pazartesi doktora soracağım canım, canım birde mercana kaç cc mama veriyorsun
Sütün nasıl çok mu birini emerken diğerinden akıyorsa sağ bence ama akmıyorsa ne zaman isterse saat beklemeden diğerini ver. Ben ağzından aktığını görüyorum diye bi onu bi diğerini vermiyorum sırayla veriyorum ama ilk zamanlar uyuduğu gibi memede diğerine geçiriyordum uyuduğunda hemen diğerine alabilirsin daha küçük diğer memenin de kanallarını iyice açsın büyüdükçe zaten anlıyorsun ne yapman gerektiğini ağlama üzme kendini bak biz 15gunluk olduk bile huyunu suyunu doyduğunu her şeyini çözdüm artık içinden ne geçiyorsa onu yapKızlar crvabı olan var mıSütü bir göğüste 50 dakika boyunca içiyor. Böyle olunca ne yapmalıyım diğer memeyi diğer emzirmeye mi saklayım yoksa sağop mı bırakayım. Ağlamak istemiyorum ama hiçbir şey bilmediğim için de kendimi tutamıyorum.
Canım sen mama vermiyo musun neden düşmedi kiCanım şükür bak sütün bol, ben sarılık olayına üzüle üzüle sütüm gitti resmen, bizimde 15 düşmüyor. Pazartesi tekrar bakılacak demediğim şey kalması şekerli su dediler onu bile denemeyi düşünüyorum o kadar yani
Evet bir ped dolusu diyebilirim, normal adet kanaması gibşKuzum kıpkırmızı kan mi geldi miktarı nasıl?
Anladım kuzum inşallah plesenta değildir ne zaman bakacaklarEvet bir ped dolusu diyebilirim, normal adet kanaması gibş
Rahim ağzından yada bebeğin plesantasınfan olabilir, plesantadansa sezaryen dedi şimdi geldi baktı bebeğin kalp atışı iyi bi sorun görünmüyor dediKuzum kıpkırmızı kan mi geldi miktarı nasıl?
Çok şükür değil dedi bakalım birazdan tekrar gelecek böyle kalsın nst dediAnladım kuzum inşallah plesenta değildir ne zaman bakacaklar