2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    282
Cnm mercanın da göbeği kanadı düştükten sonraki gün ama çok çok az, bırde 1 hafta sonra zıbınına bulaşmışnama çok az, şuan hiçbişy yok
Bizimde hafif var, pazartesi doktora soracağım canım, canım birde mercana kaç cc mama veriyorsun

Cnm bazen sarılık durumları uzayabilir 1 ayı bulabiliyor canını sıkma eninde sonunda geçiyor cnm

Malt içeceği var bir deneyin isterseniz hem sarılığa çok iyi geliyor hem süt arttırıyor şokta ebebekte vs satılıyor

bugün yine gittik baktırdık, dün 13.82 olan sarılık bugün 15.20 olmuş. sütüm bol, dr ve hemşireler de baktı. anlamıyorum tükendim artık

Kızlar bebeğiniz ilk birkaç gün ne kadar çiş yapıyordu ya 🥲 yettiğini nasıl anlarım bilemiyorum sütün. Yarın kontrol var doktor söyler muhtemelen ama yine de merak ediyorum.
Kuzum bana doktor ilk gün bir kere ikinci gün iki kere üçüncü gün üç kere yapar sonra artar dedi

• Beğen
Reactions: The
bugün yine gittik baktırdık, dün 13.82 olan sarılık bugün 15.20 olmuş. sütüm bol, dr ve hemşireler de baktı. anlamıyorum tükendim artık
Canım şükür bak sütün bol, ben sarılık olayına üzüle üzüle sütüm gitti resmen, bizimde 15 düşmüyor. Pazartesi tekrar bakılacak demediğim şey kalması şekerli su dediler onu bile denemeyi düşünüyorum o kadar yani

Canım şükür bak sütün bol, ben sarılık olayına üzüle üzüle sütüm gitti resmen, bizimde 15 düşmüyor. Pazartesi tekrar bakılacak demediğim şey kalması şekerli su dediler onu bile denemeyi düşünüyorum o kadar yani

15te sabit mi peki? sabitse o civarlarda üzülme, zamanla geçiyormuş.

bizde sorun sürekli artması. 18 üstüne çıkacak diye hop oturup kalkıyorum. şimdi mama söyledim 1 kere takviye yapıcam belki vitaminler iyi gelir her ne kdr doktorlar gerek yok dese de.
gerçekten uykusuzluk vs hiç sorum değil de şu stres beni bitirecek 😔

Kızlar crvabı olan var mı 🙏🏻😢 Sütü bir göğüste 50 dakika boyunca içiyor. Böyle olunca ne yapmalıyım diğer memeyi diğer emzirmeye mi saklayım yoksa sağop mı bırakayım. Ağlamak istemiyorum ama hiçbir şey bilmediğim için de kendimi tutamıyorum.
Sütün nasıl çok mu birini emerken diğerinden akıyorsa sağ bence ama akmıyorsa ne zaman isterse saat beklemeden diğerini ver. Ben ağzından aktığını görüyorum diye bi onu bi diğerini vermiyorum sırayla veriyorum ama ilk zamanlar uyuduğu gibi memede diğerine geçiriyordum uyuduğunda hemen diğerine alabilirsin daha küçük diğer memenin de kanallarını iyice açsın büyüdükçe zaten anlıyorsun ne yapman gerektiğini ağlama üzme kendini bak biz 15gunluk olduk bile huyunu suyunu doyduğunu her şeyini çözdüm artık içinden ne geçiyorsa onu yap
Canım sen mama vermiyo musun neden düşmedi ki

X