2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    282
Ben 0 cm ile suni aldım açılmam 6 saatte tamamen olmuştu. Asla yatma hep ayakta kal canım, bi ayağını koltuğa kaldır o ayağına doğru eğil spor hareketleri yap esne ve sürekli yürü otur kalk. Sancıların daha da arttığında hiçbir şey yapamaz olursun o zamana kadar bari elinden geleni yap açılman iyi olsun
Tamam canım nst ti çözdüler şimdi dediğini yapıcam

Sütün nasıl çok mu birini emerken diğerinden akıyorsa sağ bence ama akmıyorsa ne zaman isterse saat beklemeden diğerini ver. Ben ağzından aktığını görüyorum diye bi onu bi diğerini vermiyorum sırayla veriyorum ama ilk zamanlar uyuduğu gibi memede diğerine geçiriyordum uyuduğunda hemen diğerine alabilirsin daha küçük diğer memenin de kanallarını iyice açsın büyüdükçe zaten anlıyorsun ne yapman gerektiğini ağlama üzme kendini bak biz 15gunluk olduk bile huyunu suyunu doyduğunu her şeyini çözdüm artık içinden ne geçiyorsa onu yap

Canım sen mama vermiyo musun neden düşmedi ki
Canım teşekkürler deneyim ama benimki bir memeyi alıyor diğerini sevmiyor napsam olmadı. Hastanede zorla tutturuyorlardı tek başıma yapamıyorum :KK43:

Canım teşekkürler deneyim ama benimki bir memeyi alıyor diğerini sevmiyor napsam olmadı. Hastanede zorla tutturuyorlardı tek başıma yapamıyorum :KK43:
Benim de aynıydı canım diğerini silikon uçla ver ve üzerine git keyfi yerinde olduğunda o almadığı memeyi ver ben öyle yapa yapa hem ucunu iyice çıkardım hemde huysuz zamanlarını artık çözdüğüm için ona göre meme ayarı yapıyorum. Muhtemelen diğerini az emdiği için tutamıyo uçla ver onu iyice ucu çıkınca ucu çıkart normal tep ağzına. Benim de ilk anneliğim deneye deneye sabırla çözdüm bırak ağlasın almak istemesin sen ısrar et kazanan sen olacaksın emin ol kendimden biliyorum

15te sabit mi peki? sabitse o civarlarda üzülme, zamanla geçiyormuş.

bizde sorun sürekli artması. 18 üstüne çıkacak diye hop oturup kalkıyorum. şimdi mama söyledim 1 kere takviye yapıcam belki vitaminler iyi gelir her ne kdr doktorlar gerek yok dese de.
gerçekten uykusuzluk vs hiç sorum değil de şu stres beni bitirecek 😔
Bende başladım bugün bir kez verdim, bizim çarşamba 15 di ama sanki sarardı daha çok. Benim inan üzüntüden sütüm gitti Allah yardım etsin bize gerçekten

Ben açılma olmamasından korkuyorum 2 cm le suni taktılar bakalım devam edecek mi serum takılı hala kalkıp odada spor yapsam diye düşünüyorum ama kalkamıyorum şuan
Canım bol hareket et, bir de sık sık idrar yap ben de suniyle doğum yaptım bir ayağını yatağa veya koltuğa koy diğeriyle çömel ve kasılma gelince gevşet orayı inşaallah kolaylıkla olur doğumun

Az az yapıyordu, kaka rengi de 3 günden sonra değişti bizde
Kakası hala mekonyum canım yapış yapış 🥲😅 çişi de yapıyor şükür ama nasıl söyleyeyim öyle sızdırma falan yapacak şekilde değil yani bezin bir kısmı ıslanıyor sadece 🥲 bugün 3. günü mü oluyor işte Çarşamba doğdu 2 gün sanırım 😅

Diğer tutmadığı meme için sevdiği memeyi emer pozisyonda tutup emzirmeyi deneyebilirsin. Mesela sağı sevmiyorsa, sanki solu emermiş gibi pozisyon aldır işe yarayabilir

Canım benim bir göğüs ucu yok silikon meme ucuyla denedik aldı, Sonra alıştı şimdi iki memeyi de alıyor şşükür
Kakası hala mekonyum canım yapış yapış 🥲😅 çişi de yapıyor şükür ama nasıl söyleyeyim öyle sızdırma falan yapacak şekilde değil yani bezin bir kısmı ıslanıyor sadece 🥲 bugün 3. günü mü oluyor işte Çarşamba doğdu 2 gün sanırım 😅
Normal canım, artık bundan sonra yapar bol bol, bizimde öyleydi şimdi bez yetiştiremiyoruz, 😂

Bende başladım bugün bir kez verdim, bizim çarşamba 15 di ama sanki sarardı daha çok. Benim inan üzüntüden sütüm gitti Allah yardım etsin bize gerçekten

ben de bugün daha da sararınca götürdüm. yavrumu sürekli deldirtmekte çok üzüyor beni. of şu sarılıktan bir kurtulsak:KK43:
bir çare, çözüm bulursan haberleşelim muhakkak olur mu 😪
inşallah biran önce toparlanırlar. baygın şekilde uykulu gördükçe üzülüyorum.

su içmeye ve sağmaya devam et muhakkak gelecektir sütün, pes etme. sarılık elbet geçecek, sabredeceğiz ama süt bize hep lazım

Bi avazda inşallah 🙏🏻
İnşallah canım
Canım bol hareket et, bir de sık sık idrar yap ben de suniyle doğum yaptım bir ayağını yatağa veya koltuğa koy diğeriyle çömel ve kasılma gelince gevşet orayı inşaallah kolaylıkla olur doğumun
Ediyorum Şuan canım başladım ama kanama var sanki adet olmuşum gibi o biraz rahatsız ediyor illa ki

Benim de aynıydı canım diğerini silikon uçla ver ve üzerine git keyfi yerinde olduğunda o almadığı memeyi ver ben öyle yapa yapa hem ucunu iyice çıkardım hemde huysuz zamanlarını artık çözdüğüm için ona göre meme ayarı yapıyorum. Muhtemelen diğerini az emdiği için tutamıyo uçla ver onu iyice ucu çıkınca ucu çıkart normal tep ağzına. Benim de ilk anneliğim deneye deneye sabırla çözdüm bırak ağlasın almak istemesin sen ısrar et kazanan sen olacaksın emin ol kendimden biliyorum
Ay moral oldun Allah razı olsun. O uçları yıkıyor musun?

İnşallah canım

Ediyorum Şuan canım başladım ama kanama var sanki adet olmuşum gibi o biraz rahatsız ediyor illa ki
Kuzum kolay doğumun olsun ınsallah. Benimde geceden beri adet olmuşum gibi bi ağrım var belimden kasıklarıma yayılıyor hem belim çatlıcak gibi ağrıyor hemde kasıklarım çok fena hamıle olmasam adet oldum derim ama bi kasılma falan yok senınde mi böyle başladı.

Kuzum kolay doğumun olsun ınsallah. Benimde geceden beri adet olmuşum gibi bi ağrım var belimden kasıklarıma yayılıyor hem belim çatlıcak gibi ağrıyor hemde kasıklarım çok fena hamıle olmasam adet oldum derim ama bi kasılma falan yok senınde mi böyle başladı.
Canım benim ağrım yoktu suni ile geldim 41 haftada olduğu için

X