2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    282
Cnm bazen sarılık durumları uzayabilir 1 ayı bulabiliyor canını sıkma eninde sonunda geçiyor cnm

Yaa kızlar maşallah ne kadar güzel bilgiler paylaşıyorsunuz Allah hepinize kolaylık versin hep ekran görüntüleri aldım bende pazartesiden sonra aranıza katılacağım ama gece mesajlarınız gözümü korkutmuyor değil gece uykusunu çok severim

Malt içeceği var bir deneyin isterseniz hem sarılığa çok iyi geliyor hem süt arttırıyor şokta ebebekte vs satılıyor

Kızlar göbeğimiz düşmüştü, biraz bugün göbeğinde kan var normal mi
Cnm mercanın da göbeği kanadı düştükten sonraki gün ama çok çok az, bırde 1 hafta sonra zıbınına bulaşmışnama çok az, şuan hiçbişy yok

Tamamdır cnm. Şimdi eşime danış guzel bişey al desem verir eczacılar ama eşim güvendiği eczacılara danışıyor çunku, tecrubeli doktor gbi olanlar var.

Bunun fotosunu bi atayım ona. Tesekkur ederım cnm

Rica ederim canım ne alırsan bize de yaz merak ederim

Şey geceler haram oldu bak şu aralar

Kızlar bebeğiniz ilk birkaç gün ne kadar çiş yapıyordu ya yettiğini nasıl anlarım bilemiyorum sütün. Yarın kontrol var doktor söyler muhtemelen ama yine de merak ediyorum.

Hahah hiç sorma canım bir gün daha bekleyemedi benim kız da sağol canım sen de inşallah

Kızlar bebeği sarılık olanlar abnuyuşmazlı olanlar var mı
Biz canım, ben o negatifim, eşim ab pozitif benmişim b pozitif ve sarılık başımıza bela oldu 15 ten aşağıya düşmüyor, ne yapacağımı şaşırdım üzüntüden sütüm bile gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…