• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Benim de kuyruk sokumu bölgesi gibi annem normal deri oluyormuş ilk dönemlerde böyle ağrılar ben de normal kabul etmeye çalışıyorum fazla uyku hali de basmaya başladı beni şikayetçi değilim hamdolsun bebişim benimle olduktan sonra bel ağrısını da çekeriz yani nedir 😀😀
Evet evet her seye katlanma modundayiz yeter ki saglikla buyusun minnoslar🫶🏼🤰🏽 benim uyku hali transfer once progesterona basladigimdan beri devam. Esim diyor ki sen uyumuyorsun bayiliyorsun 🤣🤣

iyi akşamlar hanımlar benim bat 3 şubat beta bugün 429 çıktı. Sanırım erken döllenme oldu zaten adetten sonre tek ilişki olmuştu o da 10. Gündü :süslü:
Şimdi bu durumun bir önemi var mı benim de tek ilişki ve adetten 18. Günüydü ilginç tarafı da şuydu diğer çocuklarım da 3 4 ayda falan hamile kalabildim bunda tek atış tövbe bismillah bu nasıl biseydir 😂😂

Evet evet her seye katlanma modundayiz yeter ki saglikla buyusun minnoslar🫶🏼🤰🏽 benim uyku hali transfer once progesterona basladigimdan beri devam. Esim diyor ki sen uyumuyorsun bayiliyorsun 🤣🤣
Saat 10da oksoparı vuruyorum sonrası bende pek olmıyor birazdan uyurum yine 12 de de ilaçlarım var on eşim uyandırıyor öyle alıyorum 😀😀 bu bir ortak çalışma neticede dimi ama 🤣🤣

Saat 10da oksoparı vuruyorum sonrası bende pek olmıyor birazdan uyurum yine 12 de de ilaçlarım var on eşim uyandırıyor öyle alıyorum 😀😀 bu bir ortak çalışma neticede dimi ama 🤣🤣
Oyle tabiki sorumluluk alacaklar mecburen,tum igneleri esim yapiyor benim de 🤣 adam yanlislikla hemsire olacak bu gidisle 🙈

Şimdi bu durumun bir önemi var mı benim de tek ilişki ve adetten 18. Günüydü ilginç tarafı da şuydu diğer çocuklarım da 3 4 ayda falan hamile kalabildim bunda tek atış tövbe bismillah bu nasıl biseydir 😂😂
Benimde tek seferde oldu ilk kızıma 5 yılda kavuştum. erken döllenme demişimya tarihini tahmin edebiliyorum tek ilişki olduğu için o sebeple gereksiz bir ayrıntı vermişim🫠

Benimde tek seferde oldu ilk kızıma 5 yılda kavuştum. erken döllenme demişimya tarihini tahmin edebiliyorum tek ilişki olduğu için o sebeple gereksiz bir ayrıntı vermişim🫠
Evet anladım dediğini sata göre 5 haftalık ama benim hesabıma göre 17 günlük

Back