Tamam canım nst ti çözdüler şimdi dediğini yapıcamBen 0 cm ile suni aldım açılmam 6 saatte tamamen olmuştu. Asla yatma hep ayakta kal canım, bi ayağını koltuğa kaldır o ayağına doğru eğil spor hareketleri yap esne ve sürekli yürü otur kalk. Sancıların daha da arttığında hiçbir şey yapamaz olursun o zamana kadar bari elinden geleni yap açılman iyi olsun
Canım teşekkürler deneyim ama benimki bir memeyi alıyor diğerini sevmiyor napsam olmadı. Hastanede zorla tutturuyorlardı tek başıma yapamıyorumSütün nasıl çok mu birini emerken diğerinden akıyorsa sağ bence ama akmıyorsa ne zaman isterse saat beklemeden diğerini ver. Ben ağzından aktığını görüyorum diye bi onu bi diğerini vermiyorum sırayla veriyorum ama ilk zamanlar uyuduğu gibi memede diğerine geçiriyordum uyuduğunda hemen diğerine alabilirsin daha küçük diğer memenin de kanallarını iyice açsın büyüdükçe zaten anlıyorsun ne yapman gerektiğini ağlama üzme kendini bak biz 15gunluk olduk bile huyunu suyunu doyduğunu her şeyini çözdüm artık içinden ne geçiyorsa onu yap
Canım sen mama vermiyo musun neden düşmedi ki
Bi avazda inşallahİnşallah canım inşallah
Benim de aynıydı canım diğerini silikon uçla ver ve üzerine git keyfi yerinde olduğunda o almadığı memeyi ver ben öyle yapa yapa hem ucunu iyice çıkardım hemde huysuz zamanlarını artık çözdüğüm için ona göre meme ayarı yapıyorum. Muhtemelen diğerini az emdiği için tutamıyo uçla ver onu iyice ucu çıkınca ucu çıkart normal tep ağzına. Benim de ilk anneliğim deneye deneye sabırla çözdüm bırak ağlasın almak istemesin sen ısrar et kazanan sen olacaksın emin ol kendimden biliyorumCanım teşekkürler deneyim ama benimki bir memeyi alıyor diğerini sevmiyor napsam olmadı. Hastanede zorla tutturuyorlardı tek başıma yapamıyorum
Bende başladım bugün bir kez verdim, bizim çarşamba 15 di ama sanki sarardı daha çok. Benim inan üzüntüden sütüm gitti Allah yardım etsin bize gerçekten15te sabit mi peki? sabitse o civarlarda üzülme, zamanla geçiyormuş.
bizde sorun sürekli artması. 18 üstüne çıkacak diye hop oturup kalkıyorum. şimdi mama söyledim 1 kere takviye yapıcam belki vitaminler iyi gelir her ne kdr doktorlar gerek yok dese de.
gerçekten uykusuzluk vs hiç sorum değil de şu stres beni bitirecek
Aa iyiymiş o zaman kuzum. Yetiyor yetmiyor mu derdi bende de başladı haliyleKuzum bana doktor ilk gün bir kere ikinci gün iki kere üçüncü gün üç kere yapar sonra artar dedi
Canım bol hareket et, bir de sık sık idrar yap ben de suniyle doğum yaptım bir ayağını yatağa veya koltuğa koy diğeriyle çömel ve kasılma gelince gevşet orayı inşaallah kolaylıkla olur doğumunBen açılma olmamasından korkuyorum 2 cm le suni taktılar bakalım devam edecek mi serum takılı hala kalkıp odada spor yapsam diye düşünüyorum ama kalkamıyorum şuan
Kakası hala mekonyum canım yapış yapışAz az yapıyordu, kaka rengi de 3 günden sonra değişti bizde
Diğer tutmadığı meme için sevdiği memeyi emer pozisyonda tutup emzirmeyi deneyebilirsin. Mesela sağı sevmiyorsa, sanki solu emermiş gibi pozisyon aldır işe yarayabilirCanım teşekkürler deneyim ama benimki bir memeyi alıyor diğerini sevmiyor napsam olmadı. Hastanede zorla tutturuyorlardı tek başıma yapamıyorum
Canım benim bir göğüs ucu yok silikon meme ucuyla denedik aldı, Sonra alıştı şimdi iki memeyi de alıyor şşükürCanım teşekkürler deneyim ama benimki bir memeyi alıyor diğerini sevmiyor napsam olmadı. Hastanede zorla tutturuyorlardı tek başıma yapamıyorum
Normal canım, artık bundan sonra yapar bol bol, bizimde öyleydi şimdi bez yetiştiremiyoruz,Kakası hala mekonyum canım yapış yapışçişi de yapıyor şükür ama nasıl söyleyeyim öyle sızdırma falan yapacak şekilde değil yani bezin bir kısmı ıslanıyor sadece bugün 3. günü mü oluyor işte Çarşamba doğdu 2 gün sanırım
Şimdi kalktım canım inşallah bakalım hareket edeyim bol bolBende de serum takılıydı bebek aç diye takmışlardı ama onunla da egzersiz yapıyordum en kötü otur yatakta daire çizmeye çalış karnın kalçanla
Bende başladım bugün bir kez verdim, bizim çarşamba 15 di ama sanki sarardı daha çok. Benim inan üzüntüden sütüm gitti Allah yardım etsin bize gerçekten
İnşallah canımBi avazda inşallah
Ediyorum Şuan canım başladım ama kanama var sanki adet olmuşum gibi o biraz rahatsız ediyor illa kiCanım bol hareket et, bir de sık sık idrar yap ben de suniyle doğum yaptım bir ayağını yatağa veya koltuğa koy diğeriyle çömel ve kasılma gelince gevşet orayı inşaallah kolaylıkla olur doğumun
Ay moral oldun Allah razı olsun. O uçları yıkıyor musun?Benim de aynıydı canım diğerini silikon uçla ver ve üzerine git keyfi yerinde olduğunda o almadığı memeyi ver ben öyle yapa yapa hem ucunu iyice çıkardım hemde huysuz zamanlarını artık çözdüğüm için ona göre meme ayarı yapıyorum. Muhtemelen diğerini az emdiği için tutamıyo uçla ver onu iyice ucu çıkınca ucu çıkart normal tep ağzına. Benim de ilk anneliğim deneye deneye sabırla çözdüm bırak ağlasın almak istemesin sen ısrar et kazanan sen olacaksın emin ol kendimden biliyorum
Kuzum kolay doğumun olsun ınsallah. Benimde geceden beri adet olmuşum gibi bi ağrım var belimden kasıklarıma yayılıyor hem belim çatlıcak gibi ağrıyor hemde kasıklarım çok fena hamıle olmasam adet oldum derim ama bi kasılma falan yok senınde mi böyle başladı.İnşallah canım
Ediyorum Şuan canım başladım ama kanama var sanki adet olmuşum gibi o biraz rahatsız ediyor illa ki
Kanama rahım ağzı açılırken de oluyor canım nst iyiyse takılma onaİnşallah canım
Ediyorum Şuan canım başladım ama kanama var sanki adet olmuşum gibi o biraz rahatsız ediyor illa ki
Canım benim ağrım yoktu suni ile geldim 41 haftada olduğu içinKuzum kolay doğumun olsun ınsallah. Benimde geceden beri adet olmuşum gibi bi ağrım var belimden kasıklarıma yayılıyor hem belim çatlıcak gibi ağrıyor hemde kasıklarım çok fena hamıle olmasam adet oldum derim ama bi kasılma falan yok senınde mi böyle başladı.
Heh tamam canım içim rahatladı doktor da bişey demedi çünkü bebeğin durumu kalp atışı iyi dedi sadeceKanama rahım ağzı açılırken de oluyor canım nst iyiyse takılma ona
Çıkıyor canım, üzülme lütfen, benimde bir göğüsüme öyleydi, şimdi kendi alabiliyorAy moral oldun Allah razı olsun. O uçları yıkıyor musun?
Canım insalla kolay bir sekılde gelir bebeğin. Bu sırada doktor kendi odasında mı bekliyor, dogum olacağı zaman mı geliyor:)Şimdi kalktım canım inşallah bakalım hareket edeyim bol bol